Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum să te bucuri mai mult timp de un ionizator de apă

Publicat

in

Apa pe care o consumi zilnic îți oferă energie și poftă de viață. O apă curată, limpede și atent filtrată este ceea ce are nevoie organismul tău. O poți obține cu ajutorul unui ionizator de apă bun, care generează apă sigură de băut prin intermediul tehnologiei avansate pe care o folosește. Ionizatorul îmbină utilul cu modernul și îți asigură necesarul de apă în fiecare zi.

Dacă ai decis că ai nevoie de un ionizator de apă în viața ta și ți-ai achiziționat unul dintre cele recomandate de platforma GoostoMix, ajutorul tău când vine vorba de electrocasnice performante, atunci trebuie să știi că durata lui de viață poate ajunge chiar până la 20 de ani. Respectă câteva sfaturi simple și vei avea un ionizator bun de folosit mulți ani de acum încolo.

Achiziționează un ionizator de calitate de pe GoostoMix

Pentru ca investiția să dureze, alege un aparat care să se ridice la nivelul așteptărilor. Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix sunt produse în Japonia și sunt recunoscute la nivel internațional. Sunt aparate rezistente și de mare folos în casele oamenilor, furnizând, pe lângă apa de băut, alte 4 tipuri de apă cu diferite utilități. În plus, sunt produse de specialiști în domeniu, cu experiență în industrie.

Ai grijă de ionizatorul tău

Pentru ca apa să rămână la fel ca la prima utilizare a aparatului, este indicat să îi faci lunar o curățare internă semi-automată. Prima curățare este asigurată gratuit de consultantul de vânzări de la care ai achiziționat ionizatorul. La fiecare doi ani trebuie să îi faci o curățare profesională și ocazional o curățare automată. Aceste măsuri sunt necesare pentru a evita depunerile de minerale alcaline de pe plăcile de electroliză.

Respectă întotdeauna instrucțiunile

Ionizatorul are o viață mai lungă dacă îl întrebuințezi așa cum a fost el gândit să fie folosit. Abaterea de la instrucțiuni poate afecta aparatul și proprietățile apei, așadar este bine să îl utilizezi cu atenție. Iată câteva reguli și recomandări:

  • în aparat se introduce doar apă rece;
  • sesiunile de curățare trebuie făcute la timp;
  • filtrul se schimbă după fiecare 6000 de litri de apă;
  • recipientele de apă se curăță în mod natural la aproximativ o săptămână cu apă cu pH neutru și sare de lămâie.

Apelează la consultantul tău dacă ai o problemă

Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix beneficiază de consultanță gratuită pe viață. De fiecare dată când ai o întrebare sau o nelămurire apelează la consultantul tău pentru a te asigura că folosești aparatul corect și ai înțeles perfect modul în care trebuie folosit. Odată ce te obișnuiești cu el, lucrurile se simplifică de la sine.

Ionizatorul de apă este cel mai bun prieten al sănătății tale

Apa purificată contribuie la menținerea unui organism sănătos și a unei vieți echilibrate. Alege să consumi cea mai bună apă pentru corpul tău, iar efectele pozitive vor apărea în cel mai scurt timp. Fii responsabil de sănătatea ta și optează pentru o apă potrivită, care să te hidrateze fără să îți afecteze organismul. Apa ionizată menține la un nivel optim pH-ul organismului și ține departe substanțele toxice, sedimentele și impuritățile unei ape obișnuite.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu atrage atenția: ‘Încă nu am depășit pandemia, chiar dacă rezultatele sunt bune în acest moment’

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, la Sibiu, că nu este îngrijorat de ritmul actual în care se desfăşoară în ţară campania de vaccinare anti-COVID, adăugând că are încredere că, în perioada următoare, se va ajunge la cifrele fixate ca obiectiv.

„Nu mă îngrijorează. (…) Aţi văzut în iarnă, când m-a îngrijorat ceva, am cerut imediat mai multe paturi la ATI. Sunt foarte atent la aceşti indicatori”, a afirmat prim-ministrul, răspunzând unei întrebări din partea presei.

El a adăugat că modul în care populaţia reacţionează acum la pandemia de COVID-19 indică faptul că a avut succes campania de vaccinare.

„Campania de vaccinare trebuie văzută prin prisma a ceea ce se întâmplă astăzi în România cu pandemia. Şi vedem că avem un număr mai mic de persoane care sunt testate pozitiv, avem număr mai mic de persoane la ATI şi aşa mai departe. Deci, toţi indicatori arată că această campanie de vaccinare a dat rezultate. Ea poate fi accelerată sau ritmul se reduce în funcţie de ceea ce se întâmplă cu pandemia. (…) Eu cred că, dacă ne uităm la cum reacţionează populaţia, vedem că această campanie are succes. Am încredere că vom ajunge şi la celelalte cifre în perioada următoare”, a spus Florin Cîţu.

Premierul a menţionat că sâmbătă, la Sibiu, va avea o întâlnire şi cu reprezentanţi ai cultelor, cu care va discuta despre impulsionarea vaccinării în mediul rural, zonă în care trebuie făcut mai mult de către autorităţi. El a remarcat faptul că judeţul Sibiu este pe locul trei la nivel naţional în clasamentul referitor la vaccinarea anti-COVID şi a adresat felicitări pentru aceasta ministrului Muncii, Raluca Turcan, lider al organizaţiei judeţene PNL Sibiu, precum şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, şi primarului municipiului Sibiu, Astrid Fodor, alături de care a susţinut o conferinţă de presă.

„Încă nu am depăşit pandemia, chiar dacă rezultatele sunt bune în acest moment”, a arătat premierul, care a mai remarcat că sâmbătă în judeţul Sibiu a fost raportată o singură persoană nou infectată cu COVID-19.

Întrebat ulterior de un jurnalist ce mesaj le va transmite reprezentanţilor cultelor cu privire la vaccinare, premierul Cîţu a răspuns că le va spune ceea ce aşteaptă de la fiecare român, anume să susţină această campanie de vaccinare.

„Campania nu este a Guvernului, este a tuturor (românilor n.red.). Este singura soluţie de a ieşi din pandemie mai repede şi de a ieşi în siguranţă din pandemie, de a ne asigura că nu vom avea şi alte valuri, patru, cinci, şase, şapte. Deci trebuie să ne vaccinăm pentru a putea elimina aceste riscuri. Mesajul este foarte simplu”, a mai spus premierul Florin Cîţu, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Carmen Avram, despre PNRR: ‘Este un plan făcut de amatori. Fie nu au știut ce să pună, fie nu au vrut’

Publicat

in

De

Europarlamentarul Carmen Avram, a declarat că una dintre cele mai mari probleme a planului trimis de România este nejustificarea și supraestimarea costurilor. Ea susține că, ”planul, făcut, de amatori, are cele mai rușinoase observații din UE”.

„Cea mai mare problemă este că documentul este un plan făcut de amatori. Fie nu au știut ce să pună, fie nu au vrut. Planul acesta este conceput de CE pentru a ajuta statele membre să se refacă după criza Covid-19”.

„M-am uitat pe răspunsurile Comisiei. Este absolut rușinos”

„De ce ai vrea să umfli prețurile pentru proiectele pe care le trimiți la Bruxelles? De ce trimiți un proiect care nu explică cum s-au făcut calculele?

Spre exemplu, nu se explică cum s-a ajuns la suma de 100 de milioane de euro.Cum să trimiți un proiect la Bruxelles, un copy-paste, când trebuia trimis un proiect conectat la realitățile din prezent, pentru ca suma totală să fie aprobată?”

Carmen Avram spune aceste observații nu sunt normale, iar de regulă, observațiile se fac la detalii.

„Am văzut alte observații, în cazul altor state membre. Nu se referă la justificarea costurilor supraestimate. Vor fi ajutați să își refacă programele. Problema este atunci când ceri ajutorul din afara țării, demonstrezi că ești incapabil să-l faci de unul singur. Domnul Ghinea ar trebui să își dea demisia astăzi!”, a declarat Carmen Avram, vineri seară, pentru GÂNDUL.RO.

Europarlamentarul a comentat afirmațiile ministrului Ghinea, potrivit cărora  „tabele cu multe pagini de solicitare de clarificare au fost trimise către toate statele membre”.

Carmen Avram spune că niciun stat membru nu a primit observații atât de rușinoase. Europarlamentarul mai spune că meritul aprobării PNRR nu va fi al Guvernului României, ci al Comsiei, care va face tot ce e posibil că planul să fie finalizat până în toamnă.

„Ghinea și Guvernul vor fi ajutați să facă lucrurile cum trebuie”

„Comisia Europeană nu își va permite să lase în urmă un stat. Dacă acest proiect va fi aprobat în toamnă, va fi foarte târziu. Noi trebuie să luăm banii acum! Acest proiect ar trebui adoptat, pentru că Executivul european are tot interesul să nu existe decalaje între state. Acest domn Ghinea și Guvernul vor fi ajutați să facă lucrurile cum trebuie. S-a făcut de rușine de patru ori în Europa. Au trimis planul de trei ori.

„Nu s-a întâmplat în niciun stat din Europa ca planul să aibă observații atât de rușinoase, cum are România”

Domnul Ghinea, orice s-ar întâmpla și indiferent de pariurile făcute, ar trebui să știe că dacă planul va fi gata, nu va fi meritul lui, ci meritul Comisiei Europene care, de 18 luni face tot ce poate să țină Europa unită și să evite declalajele.

De ce spune Ghinea că planul va fi gata până în toamnă? Comisia are tot interesul ca planul să fie gata până în toamnă!”

Carmen Avram spune că interesul Grupului Partidului Popular European (Grupul PPE) este să rămână la guvernare, de aceea nu vor lăsa guvernele, care fac parte din același grup politic, să dea greș.

„Când un guvern face parte din cel mai mare grup politic din PE, din care fac parte Angela Merkel, președinta Comsiei Europene și alți comisari puternici, nu cred că vor da o armă opoziției, ci vor ajuta ca acești oameni să rămână la guvernare. Nu vor fi lăsați să dea greș”.

Deadline, în toamnă

„Despre ce deadline vorbim? Comisia a primit deja planurile altor state membre, este încântată de acestea, banii vor ajunge în câteva săptămâni. Noi vorbim despre un plan care va fi gata în toamnă, apoi va mai dura o luna să fie evaluat. Primii bani ar putea ajunge în România la începutul anului viitor. Dacă planul este întors din drum, nu vom primi niciun ban în 2021.

Agricultură, fără alocări

”Suntem singura țară din UE care nu are trecută un capitol destinat agriculturii, în PNRR. Din punctul meu de vedere, cei care au lucrat la acest plan sunt niște amatori, inclusiv la Ministerul Agriculturii. Sunt niște oameni care au îngenunchiat agricultura, într-un moment în care se putea salva. Fermierilor nu li se spune adevărul. Dacă oamenilor nu li se spune că în viitor va trebui să renunțe la substanțele pe care le folosesc în prezent, cu ce vor putea să le înlocuiască? Acestor oameni nu li se spune ce urmează.

Atât în ceea ce privește Legea europeană a climei, cât și Acordul pe noua Politică Agricolă Comună (PAC), nimeni din această țară nu este informat ca să înțeleagă câte schimbări vor urma în România. Acest PNRR era imperativ să fie făcut, având la bază aceste probleme privind digitalizarea și agricultura, pe baza cărrora să construim, nu să inventăm calcule. Agricultura și digitalizarea vor produce schimbări mari în UE. Noi vom rămâne la coada Europei”.

„Alte țări au trimis sume de trei ori mai mici”

„Problema este că banii nu vor rămâne în România, ci la companii angajate din afara țării. Noi nu vom beneficia de acest ajutor.

Spania are guvernanți care nu se gândesc cum să își ajute prietenii. Fermierii din Spania produc foarte mulți bani pentru țara lor. Spania nu își permite să piardă bani de la fermieri. Când are la dispoziție zeci de miliarde de euro,  consultă fermierii în ceea ce privește nevoile acestora.

Investițiile trebuiau să fie făcute în ajutarea minerilor, după închiderea minelor. Trebuia gândită o reformă în acea zona și reorientarea angajaților care vor rămâne pe drumuri. România viitorului trebuia să fie o Românie digitalizată, o Românie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, cu locuri de muncă în domenii care nu poluează, astfel încât țara să prospere.

Acest plan este generos în ceea ce privește bicicletele, mai puțin generos în ceea ce privește această reformă.

Agricultura este pe butuci din cauza faptului că acest guvern nu le-a dat banii fermierilor care li se cuveneau. Se putea face un plan care să transforme agricultura într-una organică, nu pentru că se cere, ci pentru că România are acest potențial. Agricultura organică poate hrăni populația, s-ar fi putut crea nișe în Europa pentru producția din România.

Asta îndeamnă să ai o viziune. Proiectul acesta nu are nicio viziune. Proiectul este făcut pentru prieteni”, spune europarlamentarul, informează gândul.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend