Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum să te bucuri mai mult timp de un ionizator de apă

Avatar

Publicat

in

Apa pe care o consumi zilnic îți oferă energie și poftă de viață. O apă curată, limpede și atent filtrată este ceea ce are nevoie organismul tău. O poți obține cu ajutorul unui ionizator de apă bun, care generează apă sigură de băut prin intermediul tehnologiei avansate pe care o folosește. Ionizatorul îmbină utilul cu modernul și îți asigură necesarul de apă în fiecare zi.

Dacă ai decis că ai nevoie de un ionizator de apă în viața ta și ți-ai achiziționat unul dintre cele recomandate de platforma GoostoMix, ajutorul tău când vine vorba de electrocasnice performante, atunci trebuie să știi că durata lui de viață poate ajunge chiar până la 20 de ani. Respectă câteva sfaturi simple și vei avea un ionizator bun de folosit mulți ani de acum încolo.

Achiziționează un ionizator de calitate de pe GoostoMix

Pentru ca investiția să dureze, alege un aparat care să se ridice la nivelul așteptărilor. Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix sunt produse în Japonia și sunt recunoscute la nivel internațional. Sunt aparate rezistente și de mare folos în casele oamenilor, furnizând, pe lângă apa de băut, alte 4 tipuri de apă cu diferite utilități. În plus, sunt produse de specialiști în domeniu, cu experiență în industrie.

Ai grijă de ionizatorul tău

Pentru ca apa să rămână la fel ca la prima utilizare a aparatului, este indicat să îi faci lunar o curățare internă semi-automată. Prima curățare este asigurată gratuit de consultantul de vânzări de la care ai achiziționat ionizatorul. La fiecare doi ani trebuie să îi faci o curățare profesională și ocazional o curățare automată. Aceste măsuri sunt necesare pentru a evita depunerile de minerale alcaline de pe plăcile de electroliză.

Respectă întotdeauna instrucțiunile

Ionizatorul are o viață mai lungă dacă îl întrebuințezi așa cum a fost el gândit să fie folosit. Abaterea de la instrucțiuni poate afecta aparatul și proprietățile apei, așadar este bine să îl utilizezi cu atenție. Iată câteva reguli și recomandări:

  • în aparat se introduce doar apă rece;
  • sesiunile de curățare trebuie făcute la timp;
  • filtrul se schimbă după fiecare 6000 de litri de apă;
  • recipientele de apă se curăță în mod natural la aproximativ o săptămână cu apă cu pH neutru și sare de lămâie.

Apelează la consultantul tău dacă ai o problemă

Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix beneficiază de consultanță gratuită pe viață. De fiecare dată când ai o întrebare sau o nelămurire apelează la consultantul tău pentru a te asigura că folosești aparatul corect și ai înțeles perfect modul în care trebuie folosit. Odată ce te obișnuiești cu el, lucrurile se simplifică de la sine.

Ionizatorul de apă este cel mai bun prieten al sănătății tale

Apa purificată contribuie la menținerea unui organism sănătos și a unei vieți echilibrate. Alege să consumi cea mai bună apă pentru corpul tău, iar efectele pozitive vor apărea în cel mai scurt timp. Fii responsabil de sănătatea ta și optează pentru o apă potrivită, care să te hidrateze fără să îți afecteze organismul. Apa ionizată menține la un nivel optim pH-ul organismului și ține departe substanțele toxice, sedimentele și impuritățile unei ape obișnuite.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, despre reintroducerea stării de urgență: Starea de urgență este apanajul președintelui. Noi avem o abordare locală

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat vineri seară de ce rata mortalităţii este atât de mare în România. Declaraţia vine după ce ultima raportare a Centrului European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor a arătat că România este a doua ţară din Europa la mortalitatea covid. 

,,Suntem pe locul 15 în contextul întregii perioade de pandemie. Mortalitatea este dată de cazurile grave, cazurile cu comorbidități, după îndelungă suferință și luptă cu boala în Terapiile Intensive. Există patologii concomitente, există patologii decompensate în aceste 7 luni și există în același timp și resurse limitate în această boală. Discutăm de o boală efectivă dată de SARS-CoV-2, dar vorbim și de o mortalitate dată de decompensările bolilor cronice.

Dacă v-ați uitat în raportările noastre, sunt tocmai aceste decompensări ale acestor boli cronice.

Raportăm efectiv la tot ce înseamnă comorbidități. Noi am văzut și celelalte raportări. Spre exemplu, sunt țări care dau acele raportări doar pentru persoanele raportate de SARS-CoV-2, fără comorbidități sau decompensarea acestor comorbidități. Noi am decis să raportăm toate decesele care au avut, odată SARS-CoV-2, dar și decompensările patologiilor prin prezenta virusului, decesele fiind din aceste cauze”,  a declarat Nelu Tătaru, vineri seară.

Deşi România a ajuns să depășească 5.000 de cazuri zilnice de coronavirus și aproape 100 de decese,  autoritățile nu au de gând să reimpună starea de urgență. Totuși, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat, vineri seara, că decretarea stării de urgență, așa cum a mai fost în primăvară, timp de două luni, o poate lua președintele Klaus Iohannis, nu Guvernul.

„Starea de urgență este apanajul președintelui. Noi avem o abordare locală. Adaptăm numărul de paturi, pentru a avea și anumite rezerve. Noi sperăm să nu ajungem la folosirea acelor paturi.”, a precizat Nelu Tătaru.

Vezi și:Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sfaturi pentru români! Care sunt simptomele uşoare de COVID-19- Iată când poţi sta acasă şi când trebuie să mergi la spital

Avatar

Publicat

in

De

Pacienţii asimptomatici sau cu forme uşoare de COVID-19 vor fi monitorizaţi şi trataţi de medicii de familie. Medicul Virgil Musta, şeful Clinicii de Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, a explicat la Digi24 ce însemană simptome uşoare şi când este momentul în care pacienţii trebuie să meargă la spital.

Pacienţii care au durere de gât, tuse care nu e intensă, scaune diareice, lipsa gustului, a mirosului, acestea sunt forme uşoare când pacienţii pot rămâne acasă.

Dacă au semne de infecţie de căi respiratorii, lipsă de aer, tuse intensă, febră, acestea recomandă internarea sau prezentarea la evaluare pentru a se lua decizii de internare sau de rămânere la domiciliu, în funcţie şi de locurile în spital”, a spus Musta.

Medicul a precizat şi după cât timp de simptome uşoare, dar persistente, ar trebui pacienţii să meargă la spital, arată digi24.ro.

„La acest virus, în 5 – 7 zile starea se înrăutăţeşte, simptomele devin mai grave, atunci trebuie să sune la 112 ca să se interneze.   Dacă durează peste o săptămână este bine să se prezinte pentru evaluare pentru a analiza sindromul inflamator sau de coagulare şi să primească recomandări. Evaluarea se face într-o singură zi, când se fac investigaţii biologice conform unui protocol, investigaţii imagistice. Pacientul poate fi trimis acasă sau, dacă se consideră că este cazul, să fie internat într-un spital nivel 1 sau spital suport.

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend