Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum sa înveți limba engleză rapid: 5 sfaturi practice

Publicat

in

Limba engleza este o limba utilizata pe plan international, iar cunoasterea ei iti deschide noi orizonturi. Insa, nu intodeauna este usor sa inveti o limba noua de sine statator. Daca inca nu ai urmat un curs de engleza incepatori, afla cum poti invata limba engleza rapid si usor:

Limba engleza este o limba utilizata pe plan international, iar cunoasterea ei iti deschide noi orizonturi.

Insa, nu intodeauna este usor sa inveti o limba noua de sine statator. Daca inca nu ai urmat un curs de engleza incepatori, afla cum poti invata limba engleza rapid si usor:

Aceste cursuri engleza incepatori te vor ajuta in cel mai eficient mod sa inveti o limba straina. Un curs include obiective ce au rolul de a te motiva constant in aprofundarea completa a notiunilor si cunostintelor de limba engleza. Cursul de limba engleza destinat incepatorilor este structurat in asa fel incat tu sa poti acumula rapid informatiile de baza privind:

  • scrierea corecta din punct de vedere gramatical
  • vorbirea si pronuntia
  • insusirea de cuvinte noi
  • Citeste tot ce ai la indemana

Atunci cand urmezi un curs de engleza, pe langa aceasta este recomandabil sa citesti tot ce iti cade in mana: literatura clasica, brosuri, ziare, site-uri web, e-mailuri, cutii de cereale: daca este in limba engleza, citeste-le. De ce? Ei bine, acest continut va fi plin de un nou vocabular suculent, precum si de o cantitate echitabila de cuvinte pe care le cunosti deja. Acest lucru va ajuta sa iti imbunatatesti rapid vocabularul.

  • Aboneaza-te la podcast-uri sau canale Youtube in engleza

Iti place umorul? Politica? Bloggingul? Cu subiecte care acopera orice interes imaginabil, exista neaparat un podcast vorbitor de limba engleza sau un canal Youtube la care sa te abonezi  si sa asculti in timp ce conduci masina, gatesti sau stai intins in pat.

  • Apeleaza la prieteni

Ai prieteni care posteaza online in engleza? Descopera articolele pe care le posteaza si angajeaza-te sa explorezi cate unul-doua pe zi. Ar putea fi articole de stiri sau reviste, videoclipuri, discutii, postari pe blog, melodii sau orice altceva: daca este in limba engleza si subiectul te intereseaza, iti va fi de ajutor!

  • Pune intrebari

Este posibil ca curiozitatea sa fi ucis pisica, dar a propulsat si cursantul de limba la fluenta! Pe masura ce inveti limba engleza, vei colecta in curand un munte de intrebari. Nu sta pe dubii – fii curios si afla tot ce te intereseaza! Daca esti inscris la un curs, intreaba-l pe profesorul ceea ce nu iti este clar. Cu siguranta va fi fericit sa iti raspunda.

Sa inveti o limba noua este distractiv si iti pune creierul la treaba. Fii increzator in fortele proprii si evolueaza in fiecare zi!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela face scut în jurul lui Ludovic Orban: ‘Guvernul condus de președintele PNL a dovedit competență, curaj și patriotism. A avut priceperea să salveze vieți’

Publicat

in

De

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a reafirmat că organizația județeană pe care o conduce îl va susține pe Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL la congresul din luna septembrie.

Am avut o şedină a organizaţiei judeţene, a Colegiului director, în care am stabilit data alegerilor în filială,  norma de reprezentare pentru fiecare organizaţie şi calendarul de alegeri în fiecare  organizaţie în cele 77 de UAT-uri din judeţul Caraş-Severin, din Banatul de munte.  În acelaşi timp, în cadrul şedinţei, ne-am exprimat încă o dată susţinerea pentru domnul preşedinte Ludovic Orban ca  şi candidat la Congresul din septembrie şi eu ca preşedinte sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi, ca şi în viitor, la competiţia din luna septembrie, să fim alături de domnia sa.

Argumentele sunt foarte multe. Pot spune doar că a dovedit ca premier, în cel mai dramatic an al României de după Al Doilea Război Mondial că a avut curajul şi priceperea  să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive”, a declarat Marcel Vela.

Vela a adăugat că, făcând parte din echipa guvernamentală a lui Ludovic Orban, ca ministru de Interne, este normal să rămână alături de acesta.

Sunteţi cu toţii la curent cu orice eveniment, orice acţiune a Guvernului României care a dovedit, un guvern liberal condus de preşedintele Ludovic Orban şi competenţă, şi curaj, şi patriotism. Făcâd parte din aceatsă echipă condusă de premierul Ludovic Orban mi se pare normal să rămân alături de domnia sa şi să luptăm alături pentru o lume mai bună, o Românie dezvoltată şi o perspectăvă mai dezvoltată pentru toţi compatrioţii noştri”, a declarat Marcel Vela, conform news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Cîmpeanu, despre ora de educație sexuală: ‘Este foarte bună. Cuvântul sexual, pentru acei părinți care sunt mai puțin pregătiți, poate să genereze foarte facil idei preconcepute’

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat despre introducerea orei de educația sexuală, în școli, că este una foarte bună și că elevii ar trebui să se înscrie din start la acest curs opțional.

În momentul de faţă aşa se numeşte, chiar dacă ştiu foarte bine că programa şi de educaţie sanitară cuprinde toate aceste noţiuni. Deja de la clasa a XI-a, lucrurile încep să fie foarte complexe în această programă pe partea de educaţie sexuală. Este vorba, însă, de un număr foarte mic de copii, disciplina fiind una opţională, care urmează această disciplină, educaţia sanitară cu componenta de educaţie sexuală”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a adăugat că nu are nicio emoţie cu această titulatură, deşi pentru unii părinţi ar putea genera idei preconcepute.

Nu am nicio emoţie cu această denumire chiar dacă acest cuvânt, sexual, pentru acei părinţi care sunt mai puţin pregătiţi poate să genereze foarte facil idei preconcepute. Este vorba de educaţie sexuală. Poate ar fi fost mai fericită o denumire mai explicită care să îi ajute şi pe cei care nu intră în profunzimea lucrurilor, ci se uită doar la denumiri. Zic, poate, dar e foarte în regulă aşa, eu, personal, nu am niciun fel de problemă. Eu cred că bine ar fi să fie înscrişi din start pentru această disciplină, urmând ca în cazul în care părinţii au rezerve să poată formula cereri de retragere de la această disciplină, motivate sau nu, dar punctual”, a declarat Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei este de părere că actuala programă de educaţie sanitară este una foarte bună.

Ar trebui mers pe programa deja existentă. Programa de educaţie sexuală, inclusă în cea de educaţie sanitară, este foarte bună, este gradual începând de la clasele mici până la lucrurile foarte complexe, în anii terminali de liceu”, a explicat ministrul, conform news.ro.

Sprin Cîmpeanu consideră că profesorii de biologie şi personalul medical care are competenţe ar trebui să predea aceste cursuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend