Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum să câștigi la pariuri pe meciuri de fotbal virtual

Publicat

in

măsură. Ca să începi cu dreptul această frumoasă aventură, îți prezentăm câteva sfaturi despre cum să câștigi la pariuri pe meciuri de fotbal virtual:

Compară ofertele de la site-urile de pariuri sportive

Beneficiezi de o gamă largă de opțiuni când vine vorba despre site-uri și platforme de pariuri sportive care îți oferă posibilitatea să pariezi pe meciuri de fotbal virtual. Ia în considerare următoarele criterii, ca să alegi cea mai bună variantă:

  • varietatea meciurilor – reprezintă unul dintre cele mai importante criterii de alegere a platformei de pariuri virtuale pe fotbal, pentru că ritmul de pariere este foarte alert și ai nevoie de multe opțiuni, ca să fii mereu conectat la cele mai interesante competiții online;
  • cote avantajoase și payout flexibil – valoarea câștigului este dată de modul în care pariezi și de valoarea cotelor pentru diferite meciuri de fotbal virtual, așa că este important să-ți acorzi cele mai bune șanse și să pariezi pe cote avantajoase, iar apoi să beneficiezi de un payout flexibil, care să-ți asigure un money management comod, cu posibilitate de cashout oricând dorești;
  • bonusuri – alege să plasezi pariuri pe fotbal virtual acolo unde sunt cele mai atractive bonusuri: de bun venit, la prima depunere, cash bonus, pariuri fără risc, bonusuri de reîncărcare, high roller sau bonus multiplu, ca să pornești la drum cu un buget convenabil;
  • plăți online și client service – optează pentru site-uri de pariuri virtuale cu mai multe metode de plată, o interfață prietenoasă și intuitivă, plăți procesate rapid, și un serviciu de relații cu clienții prin live chat ca să beneficiezi de informații și sprijin atunci când ai nevoie.

Joacă bilete multiple cu pronosticuri pe meciuri de fotbal virtual 

Ca să ai șanse mai mari de câștig la pariuri virtuale pe fotbal combină opțiunile de pariere de la fotbalul clasic (meci 1×2, șansă dublă, total goluri exact, numărul total de goluri sub/peste și opțiunea de scor corect) cu posibilitatea de a juca bilete multiple cu pronosticuri pentru mai multe meciuri.

Compară cotele și creează bilete cu meciurile care îți aduc cele mai mari câștiguri la pariuri diverse: rezultat final, șansă dublă, handicap asiatic, total goluri meci, total goluri pe echipă, pauză-final.

Nu uita că fotbalul virtual este mai imprevizibil decât cel real și se joacă într-un ritm mai rapid. În meciurile online ai ocazia să pariezi la fiecare 3-4 minute, așa că poți să plasezi mai multe pariuri, cu șanse mărite de câștig.

Include în pariurile pe meciuri de fotbal virtual cele mai tari partide din Virtual Football League, unde poți juca într-un sistem bine pus la punct, alături de echipa favorită, cu un program de meciuri tur-retur. Urmărește Cupa României la fotbal virtual FIFA20 sau competiții europene intercluburi (Champions League și Europe League).
Distrează-te urmărind meciuri de fotbal virtual cu grafică performantă, sonor realistic și comentatori live, care creează senzația că ești chiar pe stadion, în tribună. Folosește recomandările prezentate și joacă pariuri pe fotbal virtual, ca să trăiești bucuria câștigului cu ajutorul sportului rege!

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Cristian Diaconescu: ‘Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziție’

Publicat

in

De

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că un guvern condus de Nicolae Ciucă, ministru al Apărării în guvernele Orban şi Cîţu, poate fi o bună variantă atâta vreme cât poate asigura o majoritate parlamentară.

„Dacă nu-şi poate asigura o majoritate, nominalizarea nu-şi are rostul. Reamintesc, există decizia 85 a Curţii Constituţionale care spune foarte clar că în această nominalizare trebuie să existe spirit de loialitate constituţională. Adică să aplici norma de drept în aşa fel încât să produci efecte. Nominalizarea în sine nu are valoare atât timp cât nu are majoritate pe primul ministru, guvern şi programul de guvernare. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla, altfel problema devine din ce în ce mai gravă”, a afirmat preşedintele PMP, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

El a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că era de aşteptat ca guvernul propus de USR PLUS să cadă la votul din Parlament.

„Guvernul Cioloş a căzut în Parlament. Era de aşteptat. Practic s-au pierdut două săptămâni pentru un rezultat anticipat în Parlamentul României”, a susţinut Diaconescu.

În opinia liderului PMP, România se confruntă în prezent cu un paradox politic fără precedent.

„Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziţie. Este un paradox politic aproape fără precedent. Această lipsă de disponibilitate, ca să fiu amabil, în ceea e priveşte asumarea este de-a dreptul jenant pentru o clasă politică ce ar trebui să aibă soluţii pentru orice situaţie de criză. În propunerile, ideile care se vehiculează public, este conţinut practic un singur mesaj: ‘nu suntem capabili şi nu dorim să preluăm administrarea României în acest moment’. Restul sunt teme de comunicare prin care se încearcă cosmetizarea a unei atitudini laşe care nu are absolut niciun fel de raţionalitate în condiţiile în care nimeni altcineva decât o clasă politică nu-şi poate asuma gestiunea situaţiei societăţii româneşti”, a mai spus Cristian Diaconescu.

În opinia sa, consecinţele crizei politice pot fi devastatoare în continuare, dincolo de aspectele care ţin de sănătate. În acest sens, el cataloghează această criză politică drept cea mai gravă problemă cu care ne confruntăm.

„Aş vrea să amintesc că un guvern de administrare nu poate adopta un buget. În egală măsură, un guvern de administrare nu poate da un mandat miniştrilor să intre în proiectele de prefinanţare prin PNRR. Din acest punct de vedere, nu numai că riscăm să pierdem proprii bani, dar riscăm în egală măsură să compromitem finanţările din fondurile europene. Este inadmisibil, dacă ar fi să privim doar spre aceste zone”, a mai spus liderul PMP, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Bazinul de înot de la Curtea de Argeș s-a ÎNCHIS – VEZI MOTIVUL și ÎN CE AN SE VA REDESCHIDE – DAN PETRESCU ACUZĂ

Publicat

in

De

Sunt iar probleme mari la bazinul de înot din Curtea de Argeș, motiv pentru care de aproape o săptămână acesta a fost închis și va mai sta nefuncțional cel putin o lună de zile. Potrivit directorului SPGC, firma subordonată primăriei care administreaza bazinul de înot, bazinul este nefunctional deoarece s-a stricat o importanta piesa care asigura climatizarea.

” E vorba de o piesa importanta care asigura functionarea in parametri normali. Fara aceasta nu putem deschide bazinul. Am facut solicitare la firma care se ocupa si ni s-au dat asigurări că vom primi aceasta piesa in jurul datei de 5 noiembrie. Apoi, dupa ce o primim, aceasta ar trebui si montata in locul celei defecte dar ca data nu va pot spune cand va fi asta pentru ca depindem de acea firma, intreaga instalatie a bazinului fiind in garantie”, ne-a declarat Ioan Ghiță. Acesta spune ca este posibil ca in acest an bazinul sa nu mai fie deschis, date fiind si restrictiile care ar putea fi anunțate ca urmare a evoluției pandemiei de Covid-19. “Sincer, nu stiu, nu garantez daca anul acesta vom putea redeschide bazinul”, a spus Ioan Ghiță.

Suprinzator, sau nu, majoritatea conilierilor locali nu aveau habar ca, de mai bine de o săptămână, bazinul este inchis publicului. Singurul care stia de probleme a fost Dan Petrescu. ” E a nu stiu cata oara cand bazinul se inchide din motive tehnice, deși e in garantie… Păi să cheme dom` primar pe domnul Jubleanu și Drăghici, cei care s-au ocupat de acest bazin care putea fi facut cu banii de la Guvern așa cum au facut alti primari. Uite, cel de la Mioveni e modelul standard facut de Guvern si nu a avut problemele ăstuia al nostru care a tocat atatia bani ca așa au vrut unii mofturosi. Ăla de la Mioveni funcționează non stop, al nostru stă mai mult inchis”, a declarat consilierul Dan Petrescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend