Conecteaza-te cu noi

UTILE

Cum să alegi și dai un cadou corporate de Crăciun?

Avatar

Publicat

in

A selecta cele mai inspirate coșuri cadou Crăciun reprezintă o adevărată artă. 

Dacă dorești ca să oferi un cadou cu ocazia celei mai frumoase sărbători din an angajaților, clienților sau altor antreprenorilor cu care ai relații de business, merită să iei în considerare câteva sfaturi și reguli general valabile, care îți vor permite să faci cel mai frumos dar corporate de Crăciun. 

Publicitate

Experții în daruri, precum sunt aceia de pe cadoulspecial.ro, știu că alegerea unui cadou de firmă este o provocare. Mai ales când e vorba de Sărbătorile de Iarnă.

Ar trebui ca să se ofere cadouri care să fie echilibrate în ceea ce privește conținutul acestora, adică să nu fie nici 100% corporative, dar nici să nu pice în extrema cealaltă, în cea a darurile mult prea personale. De asemenea, este total greșit să se dea cuiva (client sau partener de afaceri) un cadou prea scump, unul care să îl jeneze, să facă persoana care îl primește să se simtă incomod. Cum ar fi ca să se dăruiască cuiva un inel prețios sau o brățară sau, mai rău, o jucărie sexuală?

Ce ar trebui ca să se ia în considerare atunci când se aleg cadouri de firmă pentru Crăciun?

În primul rand, cadoul trebuie să fie pe gustul persoanei care îl va primi.

Da, nu este deloc o misiune ușoară. Când e vorba de rude sau prieteni  alegerea unui dar pentru Crăciun este mult mai simplă: îi cunoaștem cei dragi, știm ce le place și chiar ce le trebuie, dacă ne axăm pe oferirea unor surprize utile. Acest lucru ne permite să alegem un cadou inspirat, care să le satisfacă așteptările și să aducă bucurie.

Lucrurile se schimbă radical când ne referim la un cadou de firmă.

În domeniul relațiilor de serviciu, după ce în timpul anului suntem în poziții de conducere, nu putem să cunoaștem foarte multe despre angajați, clienți, nici despre partenerii de afaceri.

Decizia cu privire la darul ocazional ar trebui, prin urmare, să se bazeze mai degrabă pe bunul gust, pe universalitate și pe impresia specială pe care vrei ca să o lase cadoul de Crăciun pe care îl oferi. Eleganță, clasic și de înaltă calitate a coșului corporate, iată secretele unui cadou reușit.

Seturile cadouri sub forma unor coșuri elegante ce includ delicatese selectate corect, corespund perfect criteriilor de mai sus, fiind în același timp un cadouri de afaceri eficiente și echilibrate. Compuse pe baza unor produse rafinate, de lux, acestea se încadrează perfect cu ocazia.

În coșurile de cadouri de Crăciun nu îți fie teamă să adaugi decorațiuni de iarnă. Decorarea coșurilor cu delicatese ar trebui totuși ca să fie minimalistă, astfel încât completările să nu domine conținutul, ci să adauge un plus de clasă. Cutiile cadou în care cadoul exclusivist va fi foarte bine pus în valoare sunt o bună alegere în acest sens.

Coșurile tip de Crăciun, datorită universalității lor, evită, de asemenea, erorile, iar diversele compoziții ale acestora (dacă apelezi la un furnizor specializat în comercializarea de asemenea produse de sărbătoare) îți vor permite ca să alegi un set care să se potrivească perfect pentru un anume salariat, furnizor, partener de afaceri sau client. În contextul relațiilor de afaceri, merită să luăm în considerare dacă partenerul nostru de afaceri reprezintă piața internă sau externă.

Alegerea cadoului potrivit corporate este o provocare chiar și pentru departamentele de marketing sau resurse umane. Impresia pe care o dă o companie prin oferirea unui cadou poate avea un impact semnificativ asupra contactelor (și contractelor!) cu clienții sau partenerii în anul ce vine. Prin urmare, este important să respecți regulile etichetelor de afaceri atunci când alegi un cadou specific.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

De ce trebuie să alegi un aparat anti șoareci care aparține unui brand cunoscut

Avatar

Publicat

in

De

O simplă căutare pe internet folosind termeni precum „aparate anti șoareci” îți va oferi o listă copleșitoare de rezultate, cea mai mare parte fiind magazine online care comercializează astfel de produse. Încă din start alegerea pare a fi foarte dificil de realizat.

Să alegi primul aparat care îți apare pe internet sau să alegi cel mai mic preț nu reprezintă, în nici un caz, o idee inspirată. Cel mai probabil rezultatele te vor dezamăgi dacă vei aplica această strategie, așa că trebuie să o eviți pe cât mai mult cu putință.

Publicitate

Totuși, dacă ai ajuns să cauți aparate anti șoareci atunci cu siguranță ai nevoie cu adevărat de un astfel de produs. De aceea am decis să te ajutăm să faci o alegere cât mai inspirată, decizie pe care să nu o regreți nici măcar după ani și ani.

Brandul aparatului anti șoareci – un criteriu de mare ajutor

Pentru a face o alegere cât mai bună ar trebui să te folosești de o serie de criterii bine stabilite cu ajutorul cărora să găsești un aparat anti șoareci cât mai eficient. Sunt multe aspecte pe care trebuie să le ai în vedere, iar de aceea ar trebui să faci o listă cu caracteristicile care nu ar trebui să îți scape din vedere înainte de a face o alegere.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai numaidecât în vedere este și brandul producătorului care a realizat dispozitivul anti șoareci. În acest sens, cea mai bună recomandare pe care ți-o putem oferi este să urmărești în mod special acele aparate PestRepeller care sigur te vor încânta cu numeroasele lor avantaje.

De ce să alegi un aparat PestRepeller?

Așa cum spuneam, există multe aparate anti dăunători pe piață și nu toate excelează la capitolul eficiență. Ei bine, în cazul PestRepeller vei ști că eficiența nu te va dezamăgi. Este unul dintre cele mai consacrate nume de pe piața produselor concepute pentru combaterea dăunătorilor, iar experiența bogată pe care PestRepeller o are în spate înseamnă cunoștințe importante folosite pentru îmbunătățirea dispozitivelor produse.

Practic, nu există persoană care să fi folosit un aparat marca PestRepeller iar apoi să se declare dezamăgită de rezultate. 

Chiar și prețul aparatelor PestRepeller reprezintă un motiv pentru care ar trebui să mergi pe mâna acestui brand. Spre deosebire de produsele multor altor firme, care nu impresionează numaidecât la partea de eficiență, aparatele PestRepeller au un preț mult mai bun și mai accesibil. Oricine își poate achiziționa un aparat marca PestRepeller iar asta deoarece costul unui astfel de dispozitiv este, cel mai adesea, mai mic de 200 de lei.

De asemenea, anvergura brandului este datorată și numărului foarte mare de dispozitive anti dăunători care poartă numele de PestRepeller. Fiind atât de multe soluții pentru orice categorie de dăunători, nu ar trebui să ne mire faptul că majoritatea persoanelor care își propun combaterea dăunătorilor ajung să aleagă un dispozitiv marca PestRepeller.

Acestea fiind spuse, dacă ți-ai propus și tu achiziția unui aparat cu care să scapi cât mai ușor de dăunători, sfatul nostru este acela de a alege un dispozitiv conceput de brandul mai sus menționat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce cazane pe lemne să ai în vedere în acest an

Avatar

Publicat

in

De

Cazanele pe lemne vor fi și în 2020 la mare căutare de către proprietarii de locuințe din zonele în care racordarea la o rețea de gaze este imposibilă din cauza inexistenței celei din urmă.

Prin urmare, în magazinele online cât și în cele clasice vei găsi în continuare o mulțime de cazane pe lemne atrăgătoare.

Publicitate

Totuși, nu toate prezintă o calitate satisfăcătoare iar de aceea trebuie să alegi cazanul pe lemne cu cât mai multă grijă. Te scutim de tot acest stres și de responsabilitatea alegerii unui cazan pe lemne de cea mai bună calitate prezentându-ți câteva aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când faci achiziția.

Iată așadar ce ar trebui să urmărești:

Consumul de lemne de foc

În acest an ar trebui să îți propui să reduci cu cât mai mult cheltuielile, iar în acest sens poți opta pentru un cazan pe lemne care are un consum cât mai redus.

Iar în acest sens avem și o mică recomandare pentru tine. Mai exact, îți sugerăm să alegi o centrală pe lemne care are ardere tip lumânare. Aceasta este o ardere foarte lentă și totodată eficientă, care începe din partea superioară a depozitului cu combustibil și coboară treptat, folosind astfel întreaga putere calorică a lemnului.

Vei pune mai puține lemne pe foc și totuși te vei putea bucura de performanțe superioare. Sună bine, nu? 

Durata arderii

Important este nu numai să te bucuri de un consum redus de lemne ci totodată ca lemnele puse pe foc să poată garanta o ardere cât mai îndelungată. Mai exact, este vorba despre autonomia pe care centrala achiziționată ți-o poate garanta.

Ideal ar fi să optezi pentru un cazan pe lemne care îți poate garanta confortul termic cel puțin 24 de ore cu o singură ardere. 

În acest caz va fi mai mult decât o singură alimentare pe zi, iar astfel disconfortul provocat de alimentarea centralei nu va mai părea o problemă atât de gravă.

Îți recomandăm din nou să optezi pentru arderea tip lumânare, deoarece aceasta este renumită pentru autonomia generoasă pe care o poate garanta.

Dificultatea de întreținere

Pentru ca un cazan pe lemne să funcționeze mereu în parametri optimi, trebuie să fie întreținut cât mai corect. De aceea nu trebuie să uiți de operațiunile de întreținere pe care, în general, trebuie să le efectuezi săptămânal. 

Totuși, dacă vrei ca aceste operațiuni să nu reprezinte o problemă pentru tine, atunci ar trebui să optezi pentru un cazan cât mai ușor de întreținut. Interesează-te care sunt operațiunile pe care trebuie să le efectuezi, care este dificultatea lor precum și cât de des trebuie efectuate.

Doar astfel îți vei putea face o idee în legătură cu timpul pe care va trebui să îl dedici întreținerii cazanului.

De asemenea, poți cere detalii chiar de la producător în legătură cu întreținerea centralei pentru a ști cu exactitate ce ai de făcut.

Rezistență și siguranță

Iar în final ar mai trebui să știi că în 2020 se pune foarte mult accent pe rezistență și siguranță. De fapt, reprezintă două aspecte care ar trebui să ne preocupe ori de câte ori facem astfel de investiții costisitoare și totodată importante.

Sfatul pe care ți-l putem oferi este acela de a opta pentru un cazan de la Stropuva România, deoarece acesta se poate lăuda cu o rezistență superioară și o durată de viață de peste 25 de ani, date fiind materialele groase și durabile folosite pentru conceperea cazanelor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend