Conecteaza-te cu noi

UTILE

Cum să alegi și dai un cadou corporate de Crăciun?

Avatar

Publicat

in

A selecta cele mai inspirate coșuri cadou Crăciun reprezintă o adevărată artă. 

Dacă dorești ca să oferi un cadou cu ocazia celei mai frumoase sărbători din an angajaților, clienților sau altor antreprenorilor cu care ai relații de business, merită să iei în considerare câteva sfaturi și reguli general valabile, care îți vor permite să faci cel mai frumos dar corporate de Crăciun. 

Experții în daruri, precum sunt aceia de pe cadoulspecial.ro, știu că alegerea unui cadou de firmă este o provocare. Mai ales când e vorba de Sărbătorile de Iarnă.

Ar trebui ca să se ofere cadouri care să fie echilibrate în ceea ce privește conținutul acestora, adică să nu fie nici 100% corporative, dar nici să nu pice în extrema cealaltă, în cea a darurile mult prea personale. De asemenea, este total greșit să se dea cuiva (client sau partener de afaceri) un cadou prea scump, unul care să îl jeneze, să facă persoana care îl primește să se simtă incomod. Cum ar fi ca să se dăruiască cuiva un inel prețios sau o brățară sau, mai rău, o jucărie sexuală?

Ce ar trebui ca să se ia în considerare atunci când se aleg cadouri de firmă pentru Crăciun?

În primul rand, cadoul trebuie să fie pe gustul persoanei care îl va primi.

Da, nu este deloc o misiune ușoară. Când e vorba de rude sau prieteni  alegerea unui dar pentru Crăciun este mult mai simplă: îi cunoaștem cei dragi, știm ce le place și chiar ce le trebuie, dacă ne axăm pe oferirea unor surprize utile. Acest lucru ne permite să alegem un cadou inspirat, care să le satisfacă așteptările și să aducă bucurie.

Lucrurile se schimbă radical când ne referim la un cadou de firmă.

În domeniul relațiilor de serviciu, după ce în timpul anului suntem în poziții de conducere, nu putem să cunoaștem foarte multe despre angajați, clienți, nici despre partenerii de afaceri.

Decizia cu privire la darul ocazional ar trebui, prin urmare, să se bazeze mai degrabă pe bunul gust, pe universalitate și pe impresia specială pe care vrei ca să o lase cadoul de Crăciun pe care îl oferi. Eleganță, clasic și de înaltă calitate a coșului corporate, iată secretele unui cadou reușit.

Seturile cadouri sub forma unor coșuri elegante ce includ delicatese selectate corect, corespund perfect criteriilor de mai sus, fiind în același timp un cadouri de afaceri eficiente și echilibrate. Compuse pe baza unor produse rafinate, de lux, acestea se încadrează perfect cu ocazia.

În coșurile de cadouri de Crăciun nu îți fie teamă să adaugi decorațiuni de iarnă. Decorarea coșurilor cu delicatese ar trebui totuși ca să fie minimalistă, astfel încât completările să nu domine conținutul, ci să adauge un plus de clasă. Cutiile cadou în care cadoul exclusivist va fi foarte bine pus în valoare sunt o bună alegere în acest sens.

Coșurile tip de Crăciun, datorită universalității lor, evită, de asemenea, erorile, iar diversele compoziții ale acestora (dacă apelezi la un furnizor specializat în comercializarea de asemenea produse de sărbătoare) îți vor permite ca să alegi un set care să se potrivească perfect pentru un anume salariat, furnizor, partener de afaceri sau client. În contextul relațiilor de afaceri, merită să luăm în considerare dacă partenerul nostru de afaceri reprezintă piața internă sau externă.

Alegerea cadoului potrivit corporate este o provocare chiar și pentru departamentele de marketing sau resurse umane. Impresia pe care o dă o companie prin oferirea unui cadou poate avea un impact semnificativ asupra contactelor (și contractelor!) cu clienții sau partenerii în anul ce vine. Prin urmare, este important să respecți regulile etichetelor de afaceri atunci când alegi un cadou specific.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ce este growth hacking și cum îți poate crește afacerea?

Avatar

Publicat

in

De

Growth hacking reprezinta un grup de metode de marketing care se bazeaza pe analiza datelor utilizatorilor si clientilor, pentru a dezvolta un serviciu sau un produs rapid si ieftin.

E bine sa intelegi cum aceasta abordare iti poate creste șansele in afaceri. Multe agentii de marketing online, cum este re7consulting.ro – agentie marketing online, au preluat acest model si il implementeaza cu succes pentru clientii lor.

Ce este growth hacking?

Aceasta tehnica este inca un mister pentru multi oameni, chiar si in lumea afacerilor. Expresia „ growth hacking” a apărut la inceputul anilor 2010 in lumea startup-urilor din mediul tehnologiei din Silicon Valley.

Conceptul s-a nascut din necesitatea ca aceste companii sa creasca rapid, fara a avea resurse financiare semnificative in faza de pornire. Este o abordare relativ noua si creativa a utilizarii datelor si face parte acum din solusiile de crestere in lumea digitala.

Bazata in special pe principiul crearii unei audiente pe web, dobandirii unui flux, angajarea și pastrarea unei comunitati, strategia de growth hacking are ca scop cresterea implicarii utilizatorilor si transformarea rapida a acestui public in clienti.

Growth hacking trebuie sa fie indraznet, sa promoveze produsele sau serviciile companiei, sa atraga vizitatori pe website si sa-i determine sa cumpere produsele sau serviciil tale. Toate acestea sunt posibile, fara a investi sume mari, folosind:

  • Tehnici SEO organice, cum ar fi optimizarea vizibilitatii pe Google 
  • Scrierea si publicarea de continut legat de interesele si intențiile utilizatorilor, abordarea unor subiecte actuale sau trenduri 
  • Tehnici de gamificare ( joc –recompensa)pentru a incuraja implicarea utilizatorilor si recomandarile de la clienti
  • Gamificarea este utilizarea mecanicii de joc in alte domenii, cum ar fi site-urile web si retelele sociale. Multi influenceri recomanda intr-un blog de marketing acesta tehnica interesanta

Principalele avantaje ale tehnicii de growth hacking

Strategiile implementate presupun costuri reduse, iar numarul de canale utilizate simultan ofera parghie si asigura o creștere rapida. Abilitatea de a regla rapid strategia face, de asemenea, din growth hacking o abordare foarte agila.

Succesul procesului se bazeaza in mare parte pe sfaturile si tacticile inovatoare propuse pentru a automatiza accelerarea cresterii afacerii tale. Antreprenorul sau initiatorul strategiei va trebui, de asemenea, sa fie rapid in efectuarea modificarilor în timp real pentru a se adapta la comportamentele utilizatorilor.

Marea diferenta dintre growth hacking si marketingul tradițional, este analiza comportamentului consumatorului in timp aproape real. Cu aceste date la dispozitie, este posibil sa adopti strategii chiar mai eficiente decat sa astepti finalul unei campanii de marketing pentru a evalua eficacitatea acesteia.

Totul trebuie să fie măsurabil și instrumentat. Fiecare ofertă trebuie să fie un link pe care vizitatorul poate face clic și trebuie sa poti masura interactiunea. Apoi corectezi iar si iar, pentru a creste in mod constant numarul de utilizatori. Trebuie sa ajungi sa intelegi ce atitudine reuseste sa convinga clientii sa cumpere.  

Inovatie si creativitate

Desi este vazut ca o serie de metode de actiune, growth hacking este mai presus de toate o stare de spirit. Marketerii care se ocupa cu growth hacking sunt grupati intr-o comunitate axata pe partajare. Cei mai buni nu ezita sa impartaseasca  pe un blog de marketing succesele pe care le-au obtinut, pentru a-i determina pe clienti sa cumpere si astfel sa mareasca cifra de afaceri.

Comunitatea este foarte deschisa, deoarece ceea ce functionează pentru unul poate sa nu funcționeze neaparat pentru altul. De aici si importanța testarii si validarea rezultatelor inainte de a lua decizii. Multe agentii de marketing online, cum este si Agentia re7consulting din Bucuresti, nu ezita sa adapteze strategiile de marketing online la noile modele de growth hacking.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

UTILE

Hainele din blană naturală, piese vestimentare mereu cool

Avatar

Publicat

in

„Cămașa unui soț este chipul soției sale, iar haina de blană a soției este chipul soțului!”

Iată o zicere binecunoscută pe care orice femeia o încuviințează cu entuziasm. Dar o haină de blană naturală frumoasă și elegantă nu este doar un semn al bogăției, al statutului unei persoane, ci și cea mai bună oportunitate de a te încălzi într-o iarnă grea.

Blănuri  lungi, medii, scurte. În nuanțe naturale sau colorate în diferite tipuri, cu texturi și combinații originale vă permit să vă creați ținute hibernale  unice și memorabile.

O astfel de piesă de îmbrăcăminte, precum un palton de blană aparte va proteja împotriva înghețurilor și vânturilor puternice mai bine decât orice fel de canadiene sau paltoane de stofă. Paltoanele de blană incredibil de frumoase și cochete sunt întotdeauna speciale și foarte admirate. Chiar și de la distanță, acum în perioada de distanțare fizică pe care suntem nevoiți cu toții ca să o îndurăm.

Ce ne oferă designerii de blănuri? Ce modelele de haine de blană se vor purta în perioada viitoare?

Paltoanele de iarnă la modă sunt foarte diverse ca feluri de croială, culori și chiar texturi. În principiu sunt aceleași atât pentru produsele din blană naturală, cât și pentru cele artificiale. Dar primele vor fi întotdeauna prima alegere a clientelor care își permit financiar.

La mare modă în noul sezon de iarnă 2020-2021 vor fi paltoanele de blană colorate în nuanțe vii. Pe lângă cele familiare deja de violet și verde, prezente și în colecțiile anterioare de blănuri, alegerea unui palton de blană naturală vopsit în roz, roșu sau galben va fi în mod cert apreciat. Mai ales dacă este vorba de o persoană tânără sau de o femeie foarte non-conformistă, indiferent de vârsta din certificatul de naștere.

Tonurile naturale ale hainelor de blană, de la negru la deschis, maro deschis, rămân totuși relevante. Alegând un produs vestimentar spectaculos de culoare clasică, nu va exista riscul de a greși, deoarece această opțiune rămâne mereu la modă.

Ideea este ca atunci când alegeți o haină de blană la modă, să optați corect în favoarea unei piese exterioare care vi se potrivește. Un palton, o pelerină de iarnă din blană naturală este întotdeauna la modă iarna, are un caracter de atemporalitate. Într-o astfel de haină, o femeie se va simți ca o regină și nu va fi lipsită de atenția celor din preajmă dacă știe ca să o poarte cu eleganță.

Hainele de blană la modă în sezonul rece 2020-2021 realizate din piei de animale combinate în diverse feluri, arată original și extrem de cool. Este greu de imaginat un articol vestimentar la modă fără un material de calitate. Dacă doriți să alegeți haine bune, asigurați-vă că aruncați o privire foarte atentă la ce și cum sunt făcute. Iarna și toamna nu există limite stricte în materie de combinații pentru hainele groase. Doar blănurile să fie calitative.

Cele mai populare haine de blană în 2021

Paltoanele de blană scurte, chiar și paltoanele de blană de lungime medie, până la genunchi, vor fi cele mai căutate de către clientele de toate vârstele.

Avantajele unor astfel de paltoane scurte de blană sunt evidente: caracterul foarte practic și aerul tineresc.

Un avantajos outfit pentru o persoană tânără poate fi o haină scurtă de blană elegantă purtată cu jambiere sau cu o fustă strânsă pe trup din piele de căprioară și cu niște cizme cu toc.

O capă de blană este ideală și pentru a completa o ținută de seară constând într-o rochie lungă sau chiar într-o salopetă de lux.

Vestele incredibil de frumoase și originale realizate din blană naturală vor fi o alternativă vestimentară demnă în iarna 2020-2021 pentru purtat în interior.

Unde găsești produse de îmbrăcăminte din blană naturală de calitate la prețuri bune? În magazinul online Paisishop.ro!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend