Conecteaza-te cu noi

UTILE

Cum să alegi și dai un cadou corporate de Crăciun?

Publicat

in

A selecta cele mai inspirate coșuri cadou Crăciun reprezintă o adevărată artă. 

Dacă dorești ca să oferi un cadou cu ocazia celei mai frumoase sărbători din an angajaților, clienților sau altor antreprenorilor cu care ai relații de business, merită să iei în considerare câteva sfaturi și reguli general valabile, care îți vor permite să faci cel mai frumos dar corporate de Crăciun. 

Experții în daruri, precum sunt aceia de pe cadoulspecial.ro, știu că alegerea unui cadou de firmă este o provocare. Mai ales când e vorba de Sărbătorile de Iarnă.

Ar trebui ca să se ofere cadouri care să fie echilibrate în ceea ce privește conținutul acestora, adică să nu fie nici 100% corporative, dar nici să nu pice în extrema cealaltă, în cea a darurile mult prea personale. De asemenea, este total greșit să se dea cuiva (client sau partener de afaceri) un cadou prea scump, unul care să îl jeneze, să facă persoana care îl primește să se simtă incomod. Cum ar fi ca să se dăruiască cuiva un inel prețios sau o brățară sau, mai rău, o jucărie sexuală?

Ce ar trebui ca să se ia în considerare atunci când se aleg cadouri de firmă pentru Crăciun?

În primul rand, cadoul trebuie să fie pe gustul persoanei care îl va primi.

Da, nu este deloc o misiune ușoară. Când e vorba de rude sau prieteni  alegerea unui dar pentru Crăciun este mult mai simplă: îi cunoaștem cei dragi, știm ce le place și chiar ce le trebuie, dacă ne axăm pe oferirea unor surprize utile. Acest lucru ne permite să alegem un cadou inspirat, care să le satisfacă așteptările și să aducă bucurie.

Lucrurile se schimbă radical când ne referim la un cadou de firmă.

În domeniul relațiilor de serviciu, după ce în timpul anului suntem în poziții de conducere, nu putem să cunoaștem foarte multe despre angajați, clienți, nici despre partenerii de afaceri.

Decizia cu privire la darul ocazional ar trebui, prin urmare, să se bazeze mai degrabă pe bunul gust, pe universalitate și pe impresia specială pe care vrei ca să o lase cadoul de Crăciun pe care îl oferi. Eleganță, clasic și de înaltă calitate a coșului corporate, iată secretele unui cadou reușit.

Seturile cadouri sub forma unor coșuri elegante ce includ delicatese selectate corect, corespund perfect criteriilor de mai sus, fiind în același timp un cadouri de afaceri eficiente și echilibrate. Compuse pe baza unor produse rafinate, de lux, acestea se încadrează perfect cu ocazia.

În coșurile de cadouri de Crăciun nu îți fie teamă să adaugi decorațiuni de iarnă. Decorarea coșurilor cu delicatese ar trebui totuși ca să fie minimalistă, astfel încât completările să nu domine conținutul, ci să adauge un plus de clasă. Cutiile cadou în care cadoul exclusivist va fi foarte bine pus în valoare sunt o bună alegere în acest sens.

Coșurile tip de Crăciun, datorită universalității lor, evită, de asemenea, erorile, iar diversele compoziții ale acestora (dacă apelezi la un furnizor specializat în comercializarea de asemenea produse de sărbătoare) îți vor permite ca să alegi un set care să se potrivească perfect pentru un anume salariat, furnizor, partener de afaceri sau client. În contextul relațiilor de afaceri, merită să luăm în considerare dacă partenerul nostru de afaceri reprezintă piața internă sau externă.

Alegerea cadoului potrivit corporate este o provocare chiar și pentru departamentele de marketing sau resurse umane. Impresia pe care o dă o companie prin oferirea unui cadou poate avea un impact semnificativ asupra contactelor (și contractelor!) cu clienții sau partenerii în anul ce vine. Prin urmare, este important să respecți regulile etichetelor de afaceri atunci când alegi un cadou specific.

Comenteaza cu profilul de FB

UTILE

Benzile de albire pentru dinti iti redau zambetul perfect si nuanta impecabila pentru intreaga dantura

Publicat

in

Te-ai intrebat vreodata de ce pastele de dinti pentru albire nu prea au efectele pe care le vezi in reclame? Indiferent cat de multe branduri ai incerca sa folosesti albirea dintilor nu va fi una perfecta. Dinti albi si sanatosi, cu smaltul intact, se pot obtine mai usor daca folosesti metode moderne profesioniste de albire.

Cand nu ai timp sa mergi la stomatolog pentru albirea in cabinet cu tehnologii de ultima generatie poti incerca benzile de albire pentru acasa. Efectele lor sunt vizibile in cel mai scurt timp, diferenta observata este de pana la 12 nuante, preturile sunt mult mai mici decat cele ale interventiilor stomatologice pentru albirea dintilor.

Albirea danturii e simpla, benzile se poarta oriunde si nu ne incomodeaza, au in componenta perodixul de hidrogen, care isi face efectul rapid, in mai putin de 30 de minute.

Gingia si dintii nu sunt afectati de aceste substante din componenta benzilor de albire, procesul de albire este unul sigur si foarte usor de realizat la orice varsta.

In 2-3 pana la 7 zile poti vedea rezultatele purtarii benzilor de albire, rezultate care vor dura pana la un an sau doi. Benzile se fixeaza perfect pe dantura cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, aplicarea dureaza cam o ora, o data pe zi, oricand doresti.

Nu ai nevoie de prescriptie speciala de la medic, le poti gasi pe site-urile de specialitate la preturi excelente, cu livrare rapida direct la tine acasa.

Cu benzile de albire ai aproape aceleasi rezultate vizibile ca in cazul unei albiri profesionale in cadrul unui cabinet stomatologic, si asta cu un buget minim si efecte garantate pe termen lung.

Fiecare produs a fost testat suficient de mult inainte de a fi pus in vanzare pentru a se observa orice efecte nedorite si a se inlatura orice disconfort la purtare. Deci le poti folosi fara probleme ca sa ai dintii albi si stralucitori cand doresti tu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Reteta Saptamanii

Ce poti gati cand vrei ceva traditional?

Publicat

in

In timp ce Romania este bine cunoscuta la nivel international pentru Dracula, Transilvania si Nadia Comaneci, bucataria ei mai putin cunoscuta este ceva demn de explorat. Retetele traditionale romanesti reunesc un amestec de ingrediente si sunt puternic influentate de bucataria balcanica, turca, sarba, germana si maghiara. Datorita acestei experiente imbogatite, mancarea romaneasca este variata si foarte savuroasa. Pe langa clasicele sarmale cu pui sunt si alte preparate demne de incercat

Sarmale cu pui

Sunt preparate traditionale utilizate cu precadere de Craciun si Revelion. Se prepara din carne tocata (de obicei carne de porc sau pasare), amestecata cu condimente, orez si ceapa, apoi rulata in frunze acre de varza si fiarta ore intregi intr-un sos special format din suc de varza, suc de rosii , si alte ingrediente secrete. Cei care vor ceva mai light sau sunt la dieta vor alege sarmale cu pui.

In unele regiuni romanesti se folosesc frunze de vita de vie in loc de varza. Pentru post sau pentru o alegere vegana, carnea tocata poate fi inlocuita cu mult succes cu un amestec de nuci macinate, morcovi razuiti si ciuperci tocate.

Mamaliga

De obicei, mamaliga merge cu o farfurie de sarmale sau servita simplu cu smantana si branza. Mamaliga se prepara din faina de porumb fiarta in apa cu un varf de sare si cateva picaturi de ulei de floarea soarelui. Este foarte sanatoasa si, de asemenea, se combina bine cu ciulamaua si tocanitele. Ciobanilor le place sa o amestece cu branza de oaie sarata si sa faca acea specialitate savuroasa numita „bulz”.

Mici

Micii sunt cu adevarat deliciosi si foarte populari la gratare, street food, weekend-uri in natura si petreceri in aer liber. Sunt alimente care pot fi mirosite de la kilometri distanta si sunt usor de facut.

Ciorba de burta

In timp ce numele poate sa nu para prea atragator, este o adevarata delicatesa si este cunoscuta chiar si de straini. Considerata ultimul remediu de mahmureala, ciorba de burta este facuta din burta de vita, legume si oase, aromata cu mult usturoi si cu otet. Ardeii iuti sunt perfecti in aceasta combinatie, dar sunt si persoane care opteaza pentru gogosari murati.

Pomana Porcului

Acest fel de mancare provine dintr-o veche traditie rurala. Traditia are loc in aerul rece al lunii decembrie, cand porcii sunt jertfiti pentru cina de Craciun. Carnea proaspat taiata de la un porc recent sacrificat este prajita in grasimea proprie intr-o tigaie adanca. Aceasta mancare savuroasa se combina bine cu muraturi autentice.

Jumari

In urma taierii porcului, prin prajirea bucatilor de slanina si grasimii de porc, rezulta jumarile. Acestea se servesc calde si intotdeauna insotite de ceapa cruda si un paharel de tuica traditionala de prune, ca digestiv. Oricat de delicioasa ar fi, se recomanda consumarea jumarilor cu moderatie.

Acestea sunt cele mai importante mancaruri traditionale pentru sarbatorile de iarna, iar pentru alte sezoane se poate opta pentru alte variante mai light, asa cum sunt tocanitele cu pui, supa de pui perfecta in raceli si salatele aperitiv interesante care decoreaza mesele de sarbatoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend