Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Cum să ai profit mai bun din operarea unui magazin online

Publicat

in

Piața de e-commerce crește semnificativ în România an de an, dar distanța față de piețele dezvoltate din Europa este încă foarte mare. Pas cu pas, comanda online devine totuși un obicei, iar perspectivele sunt foarte bune. Nu întâmplător, companiile de curierat investesc tot mai mult în logistică și tehnologie, pentru a putea veni în întâmpinarea fluxurilor mari de comenzi generate de e-shop-uri, dar și pentru a satisface mai bine clienții finali tot mai exigenți. Pentru că piața locală de comerț electronic nu este încă la un nivel matur, pe de o parte intrarea unor noi jucători este foarte simplă, dar la fel de simplu de apărut este și eșecul… Așadar, trebuie acționat cu mare atenție, astfel încât profitul să fie unul sustenabil. Iată câteva elemente de maximă importanță:

1. Furnizori de produse Trebuie să poți propune prețuri competitive, deci ai nevoie de costuri mici de achiziție produse, dar în același timp trebuie să pui accent pe calitate și flux de livrare. Este o mare problemă când te confrunți cu nivel scăzut de calitate (clienții de vor bucura inițial de prețurile mici, dar apoi te vor penaliza) sau când ai lipsă stocuri în contexte precum momentele de mare trafic online în e-commerce, de exemplu perioada noiembrie – decembrie.

2. Curierat Asigură-te că le oferi clienților condiții foarte bune de livrare. Dacă firma de curierat nu va trata bine comenzile, totul se poate întoarce împotriva magazinului. Pentru că un client judecă experiența de shoppping în ansamblu, iar livrarea este ultima verigă, este foarte important să te poți baza pe curierat rapid de calitate. Nu strică să ai mai multe contracte, mai ales în perioadele de mare aglomerație.

3. Strategie SEO Degeaba ai produse și toata infrastructura dacă nu reușești să atragi clienții să îți vizualizeze oferta. Este ideal să colaborezi cu o firmă de SEO precum seocom, capabilă să te conducă spre vizibilitate superioară în rezultatele motoarelor de căutare. Pentru cei mai mulți români, Google reprezintă pornirea spre informare și mai apoi spre achiziții online. Dacă nu ești cât mai sus în aceste rezultate de căutări, pierzi potențiali clienți în favoarea competitorilor tăi. Găsești online definitii seo și poți să aprofundezi subiectul. Însă ideal este să cauți un partener pe acest subiect, așa cum este inseo. Vei avea un aliat cu experiență și asta contează enorm. SEO poate să fie cea mai ieftină cale spre rezultate de succes în e-commerce.

4. Politică de marketing inteligentă Pe lângă partea de seo, adică de optimizare pentru motoarele de căutare, ai nevoie în ansamblu de o politică de marketing inteligentă, care înseamnă un cumul de chestiuni, de la politica de preț la strategia de prezentare în fața clientului, de la campanii publicitare la modul în care prezinți brandul în relația cu clientul. Și aici găsești resurse multe online, cărți de specialitate, dar și agenții care te pot ajuta. Totul se leagă de planul tău de business.

5. Rețelele de socializare Deși le puteam include la punctul anterior, am lăsat rețelele de socializare ca subiect separat, atât sunt de relevante în drumul spre succes al unui magazin online! Românii petrec enorm de mult timp pe Facebook, Instagram și YouTube, de accea ai nevoie de acțiune specială pe aceste canale – conținut dedicat, concursuri, legătură cu clienții, evenimente dacă este cazul… poți folosi toate uneltele posibile.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

De luni, se reia activitatea la Permise și Înmatriculări auto. Când se susțin examenele pentru obținerea permisului

Publicat

in

De

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunțat reluarea activității de săptămâna viitoare

DRPCIV : Ghișeele de la Direcțiile de Permise și Înmatriculări se redeschid de luni, 18 mai

După două luni se reia activitatea de la ghișeele Permise și Înmatriculări din toată țara se reia după două luni în care au fost suspendate în urma stării de urgență impuse de epidemia de coronavirus. Accesul în sedii se va face în grupuri mici iar programul va fi stabilit la nivelul fiecărui județ. Examenele pentru obținerea permisului de conducere la nivel național (proba teoretică și practică) au fost suspendate din 17 martie, la o zi după instituirea stării de urgență din cauza crizei COVID.

70.000 de candidați așteaptă să dea examenul auto. Reguli de protecție anti-COVID

Aproximativ 70.000 de mii de candidați ar fi trebuit să susțină examenul auto în cele două luni ale stării de urgență și urmează să fie reprogramați în funcție de dosarul de școlarizare care este valabil 12 luni. 

Activitatea de examinare pentru obținerea permisului se va relua de luna viitoare și vor avea prioritate candidații care au luat sala și ar fi trebuit să dea traseul.

„Prima etapă o reprezintă examinarea la proba practică, cu prioritate pentru candidaţii afectaţi de măsurile restrictive luate pe perioada stării de urgenţă, respectiv cei cărora le-au expirat documente aflate la dosarul de examinare sau expirarea acestor documente în perioada imediat următoare, programarea din oficiu în ordinea programărilor anterioare sau programarea prin intermediul şcolilor de şoferi, cu informarea candidaţilor de către şcolile de şoferi. În a doua etapă ne propunem reluarea activităţii de examinare la proba teoretică aproximativ la două săptămâni după reluarea probei practice, în funcţie de volumul solicitărilor pentru proba practică”, a anunțat comisarul Rodica Popescu de la DRPCIV. 

De asemenea, examinatorii și candidații vor purta măști de protecție iar în sală, la proba teoretică capacitatea va fi de jumătate pentru a se păstra distanța.

 Pentru că va exista o perioadă destul de mare – de câteva luni – de la terminarea școlii de șoferi și până la examenul de traseu, se recomandă câteva ședinte suplimentare de pregătire, astfel încât să nu se piardă abilitățile dobândite.

 De asemenea, pentru cei care încă nu au terminat școala, se analizează și varianta pregătirii on line, a spus Mihai Alecu, directorul general al Autorității Rutiere Române.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! La Pitești, a fost semnat contractul pentru Tronsonul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu

Publicat

in

De

A fost semnat contractul pentru Tronsonul 5 al Autostrăzii Pitesti-Sibiu! Directorul CNAIR, a semnat, în urma cu putin timp, contractul pentru realizarea obiectivului.

La eveniment au participat premierul Ludovic Orban, prefectul Emanuel Soare, președintele AAS, Adrian Miuțescu, deputatul Danut Bica și secretari de stat.

In discursul său, premierul Ludovic Orban a criticat dur guvernele precedente afirmând că a fost nevoie de 12 ani pentru ca lucrările la Autostrada Pitești – Sibiu să fie demarate.

„Am ținut să fiu prezent la semnarea contractului pentru Lotul 5 al Autostrăzii Pitești – Sibiu. Am fost, o perioadă de timp, ministrul Transporturilor. În mai 2007, am fost prezent la începerea construcției Centurii de Vest a Piteștiului. Atunci am anunțat că vom termina în șase luni. Restul de 53% din lucrare s-au făcut în doi ani și jumătate.

Studiul de fezabilitate pe tronsonul Pitești – Sibiu, a fost finalizat în 2008, când au fost pregătite documentele de licitație. Azi, suntem în mai 2020. Deși erau pregătite documentele, din 2008, de când am plecat, nu s-a construit un milimetru de autostradă. Spun aceste lucruri pentru ca oamenii să facă diferența”, a declarat Ludovic Orban.

live acum supertv

#liveacum #supertv

Publicată de Super TV pe Luni, 11 mai 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend