Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum sa ai o livrare cat mai simpla la orice comanda de flori din online? Florariile virtuale cu livrare flori Bucuresti sunt raspunsul

Avatar

Publicat

in

La o comanda plasata in online se pot intampla foarte multe pana sa primesti produsul la adresa dorita. Cu totii ne dorim livrari cat mai simple si fara probleme, mai ales atunci cand cumparam flori online si vrem sa le facem cadou intr-o anumita zi, avem nevoie de ele nici mai tarziu, nici mai devreme. Cum le putem avea? E foarte simplu, ne orientam spre o florarie online cu livrare flori Bucuresti si in alte orase.

Livrarea simpla inseamna detalii clare de completat online si flexibilitate in momentul plasarii comenzilor. Cu alte cuvinte daca vom comanda de la o florarie online cu experienta, cum este si Floraria de Vis, ne asteptam sa avem formulare in care e foarte simplu de completat toate datele de livrare si cu o selectare simplificata a modalitatilor de plata. Mediul online a facut posibila aparitia unor formulare presetate, care se completeaza imediat si care sunt foarte usor de urmarit si de revizuit la final. Floria de Vis a investit in site si in toate formularele oferite si le-a facut eficiente si foarte usor de completat oricand avem nevoie, de pe orice dispozitive le accesam.

Flexibilitatea in momentul plasarii unei comenzi online se refera la existenta mai multor modalitatide comanda online, telefonica, via e-mail, direct pe Chat-ul Online. Nu toata lumea are timp sau se pricepe la formularele online, asa ca o comanda telefonica este la indemana oricui, indiferent de unde este si cat de ocupat este.

Florarie online                                                                                       

O livrare simpla de la o florarie online inseamna si o livrare asistata in permanenta. Consultantii specialisti cu experienta, raspunsurile rapide la orice intrebare legata de livrare, urmarirea livrarilor in timp real si acordarea de asistenta oricand e nevoie, iata ce poate duce la livrarea simpla cand comanzi flori online. Livrarea florilor e foarte simpla si atunci cand clientii gasesc suficiente oferte in online si cand au si multe variante excelente din care pot alege. In pagina de produs gasesc descrieri detaliate si tehnice, fotografii si sugestii, aranjamente florale de top care contin doar flori proaspete si de cea mai buna calitate. Cand ai toate datele despre livrari ai si siguranta unei livrari mai simple si ai eficiente pana la urma.

Flori la domiciliu

O comanda de flori la domiciliu si livrarea aferenta sunt mult mai simple si in cazul in care ai un plan foarte clar dinainte de a incepe sesiunea de shopping. Trebuie sa stii ce iti doresti, ce isi doreste persoana care va primi aranjamentele florale, ce buget ai si cate flori vrei sa cumperi, din ce specii, daca le vrei si personalizate. Daca le vei pune pe hartie si le vei gandi foarte bine toate aceste detalii vor simplifica orice comanda si iti vor aduce o livrare mai rapida si mai simpla. Castigi timp si bani planificand, cand nu te descurci apelezi cu incredere si la personalul calificat de la floraria online pentru mai multe detalii si idei despre orice fel de flori livrate la domiciliu.

Flori in ghiveci

Nu ai gasit totusi florile pe care le cautai pentru cadoul de ziua ei? Nicio problema, florariile virtuale au cele mai frumoase si mai interesante flori in ghiveci. De fiecare data cand iti spui ca nu ai ce sa comanzi de la florariile online, cand nu te atrag buchetele sau aranjamentele in cutii, cosuri, ar trebui sa te gandesti imediat si la florile in ghiveci. Spre deosebire de florile normale, cele in ghiveci rezista luni bune daca sunt ingrijite, pot fi scoase din ghiveci si puse in gradina, intr-un suport special pentru a se putea dezvolta in voie chiar si pe balcon sau pe pervazul casei de la tara.

Floarea in ghiveci va fi mai apreciata decat o floare dintr-un buchet, care la un moment dat se va ofili, va fi usor de ingrijit si de intretinut, dezvoltarea ei e una destul de lenta, deci cel care va primi florile in ghiveci le va avea in atentie multa vreme. Livrarea e mult mai simpla daca avem flori in ghiveci, rezistenta lor e mai mare datorita ghivecelor si a materialelor de calitate din care sunt realizate. Asa ai si livrari simplificate, siguranta mai mare la transport si servicii de calitate pe care te poti baza, o ambalare mai rapida si o livrare in cel mai scurt timp.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Violeta Alexandru, mesaj în forță: ‘Vom corecta toate populismele, toate legile călcate în picioare de PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PNL București, Violeta Alexandru a declarat că ”PSD se bucură dacă noi eșuăm și dacă nu ducem la îndeplinire programele de sprijin pe care le-am iniţiat. Primul scop este să corectăm toată această avalanșă de amendamente care au făcut acte normative ale Guvernului să fie inaplicabile”.

„În primul rând vom corecta toate populismele, toate legile călcate în picioare de PSD. Sprijinul pentru mediul de afaceri, pentru păstrarea locurilor de muncă anul viitor are nevoie de corectarea tuturor populismelor cu care PSD a tratat iniţiativele guvernamentale. Primul nostru obiectiv este să ne asigurăm că din Parlament toate deciziile guvernamentale beneficiază de sprijinul necesar ca să putem ajuta în continuare atât antreprenorii cât şi românii să-şi păstreze locurile de muncă.

În activitatea mea la minister m-am lovit aproape zilnic de o atitudine a PSD menită efectiv să submineze, să facă programele guvernamentale de sprijin pentru antreprenori şi pentru angajaţi să nu funcţioneze. PSD se bucură dacă noi eşuăm şi dacă nu ducem la îndeplinire programele de sprijin pe care le-am iniţiat. Primul scop este să corectăm toată această avalanşă de amendamente care au făcut acte normative ale Guvernului să fie inaplicabile”, a spus Violeta Alexandru într-o conferinţă de presă.

Al doilea obiectiv al PNL Bucureşti este să asigure în Bucureşti şi în marile municipii cadrul legal pentru a creşte calitatea vieţii.

„Ne propunem să iniţiem un pachet de norme care să ajute bucureştenii să acceseze servicii de calitate, indiferent de sectorul în care locuiesc. Nu este normal ca între sectoarele Capitalei calitatea şi costul serviciilor de utilitate publică să difere atât de mult. (…) În al doilea rând ne preocupă să sprijinim părinţii care doresc să revină la serviciu până la perioada de doi ani de creştere a copiilor. Şi, în acest sens, pentru că ştim că ceea ce lipseşte este infrastructura, dincolo de sprijinul financiar, vom iniţia în primele luni un proiect care să sprijine angajatorii cu peste 50 de angajaţi să dezvolte în incinta companiilor sau instituţiilor spaţii de creşe pentru copiii angajaţilor. (…) Este o măsură care va ajuta atât părinţii cât şi administraţia în soluţiile limitate pe care le are de construire de creşe în centrul Capitalei, în zonele populate în care de fapt lucrează părinţii”, a explicat liderul PNL Bucureşti.

Al treilea obiectiv pe care liberalii şi-l propun pentru următoarea legislatură este acela de a sprijini din Guvern toate proiectele de digitalizare a României.

„România şi Bucureştiul cu precădere trebuie să se modernizeze. Digitalizarea, folosirea tehnologiei pentru accesarea facilă a serviciilor publice nu este doar un obiectiv guvernamental. Ca Guvernul să poată să dezvolte toată infrastructura prin care cetăţenii să fie la un click distanţă faţă de serviciile publice trebuie să existe sprijin în Parlament şi ne asumăm ca toate iniţiativele care prevăd hârtii, documente, tot felul de alte lucruri clasice pe hârtie să fie simplificate, modernizate şi înlocuite cu serviciile electronice care să faciliteze accesul oamenilor la servicii de calitate”, a spus ministrul Muncii, care a adăugat că măsura răspunde şi solicitărilor mediului de afaceri.

PNL Bucureşti îşi propune totodată să sprijine educaţia tinerilor, în acest sens urmând să fie depus un proiect de lege privind susţinerea Bacalaureatului internaţional, astfel încât tinerii să fie compatibili cu sistemele de învăţământ din străinătate, inclusiv pe o componentă de voluntariat care se va dezvolta în şcolile din România, conform agerpres.ro.

Un alt obiectiv „major” al PNL Bucureşti se referă la revizuirea Constituţiei.

„Constituţia României are nevoie să fie modernizată. (…) Ne angajăm să contribuim inclusiv pentru punerea în aplicare a Referendumului iniţiat de preşedintele României în 2019. Desigur, prin juriştii care sunt membri ai echipei PNL Bucureşti, ne vom implica în proiecte care să vizeze reformarea CCR. (…) Duminică, pe 6 decembrie, bucureştenii au de făcut o opţiune între o echipă decisă să lucreze cu primarul general pentru dezvoltare Capitalei şi o gaşcă care, după ce a pus Capitala pe butuci, după ce a falimentat-o, vrea să se mute în Parlament şi să se bucure de imunitate.

Are de ales cel care merge la vot în Bucureşti între o echipă de oameni serioşi, aparţinând unui PNL Bucureşti reformat, schimbat, care şi-a recunoscut greşelile şi care şi le-a corectat, şi o gaşcă ce se ocupă de excursii la Monaco, de cumpărat diamante, de jignit, de folosit banii publici pentru propriile interese. Opţiunea de vot va determina covârşitor dezvoltarea acestui oraş şi mă adresez tuturor bucureştenilor care îşi iubesc oraşul să facă o opţiune pentru binele Capitalei”, a concluzionat liderul PNL Bucureşti.

Citește și:

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea: Ca senator de Bucureşti voi continua extinderea ‘Programului de fertilizare in vitro’ de la Capitală, în întreaga țară

Avatar

Publicat

in

De

„Dragostea nu moare niciodată! Ea ne dă speranţa în ziua de mâine. Chiar şi în vreme de război sanitar!”, spunea Gabriela Firea în vara acestui an când anunţa naşterea celui de-al 400-lea copil, prin programul “FIV- O şansă pentru cuplurile infertile”. De atunci, numărul bebeluşilor a depăşit cu mult cifra de 500. 

Când aţi demarat proiect  “FIV- O şansă pentru cuplurile infertile”, un proiect unic în România?

Gabriela Firea:  Este un program iniţiat de mine, în 2018. “O șansă pentru cuplurile infertile” este un proiect care a înregistrat un succes neaşteptat. Programul FIV 1 – “O șansă pentru cuplurile infertile” l-am demarat în în urmă cu doi ani, cu sprijinul Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) şi a avut 1000 de locuri disponibile. Pentru că proiectul a fost bine primite de cuplurile dornice de a avea un copil, am decis să continui proiectul şi să dăm astfel posibilitatea cât mai multor familii să aibă copii. Aşa a apărut FIV 2, cu o durată de 2 ani şi 2.000 de locuri disponibile, dublu față de programul FIV 1. 

Obiectivul proiectului l-a reprezentat încă de la început creșterea natalității în rândul populației pe raza Municipiului București, prin acordarea unui sprijin financiar pentru 3.000 de cupluri pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro. Vorbim aici de ambele proiecte – FIV 1 şi FIV 2.

V-aţi gândit să extindeţi acest program şi la nivel naţional?

Gabriela Firea: Răspunsul meu este DA. Pot să anunţ acum, că în calitate de viitor senator de Bucureşti voi propune extinderea „Programului de fertilizare in vitro” de la Capitală, în întreaga țară. Voi iniţia împreună cu colegii mei din PSD un proiect de lege prin care cuplurile infertile din întreaga țară să poată obține gratuit o procedură de fertilizare in vitro, care să le ofere șansa de a avea un copil. Vom face o analiză completă la nivelul fiecărui judeţ şi vom anunţa cât de curând şi sursele de finanţare ale proiectului. 

Practic, ce înseamnă acest ajutor financiar şi ce trebuie să ştie cuplurile care doresc să se înscrie în acest program?

Gabriela Firea:  Pentru a face parte din program, cuplurile trebuie să aibă un diagnostic de afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, primit de la un medic specialist în obstetric – ginecologie cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi în reproducere umana asistată medical. În cazul proiectului iniţiat de mine la Primăria Capitalei, sprijinul financiar era acordat sub forma a doua vouchere FIV: un voucher în valoare de 4.600 de lei pentru tratamentul medicamentos  şi un voucher în valoare de 9.200 de lei pentru proceduri medicale. 

Voucherele FIV pot fi folosite în farmacii şi unităţi sanitare publice şi private acreditate de Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare în vitro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend