Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

BUSSINES

Cum sa ai acum un avantaj pe piata muncii

Publicat

in

Cele mai cautate cursuri de calificare pe Cpp Alexander’s sunt cele care permit absolventilor ca sa isi gaseasca rapid un loc de munca in tara, dar si in strainatate.

Daca multi barbatii sunt atrasi acum in special de cursurile de electricieni, multe femei vor sa lucreze in industria de beauty.

Iar acest sens, un curs de unghii false acreditat sau un curs de frizerie este cum nu se poate mai nimerit. Mai ales ca la centrul de pregatire mentionat mai sus acestea nici macar nu sunt piperate ca pret.

Cpp Alexander’s si-a deschis portile in anul 1999, iar in cei deja 18 ani de activitate neintrerupta a organizat numeroase cursuri de calificare, cursuri de formare profesionala, precum si cursuri de initiere si perfectionare in diverse meserii, la care au participat peste 20.000 de persoane.

Indiferent daca cei ce vor sa se inscrie la un asemenea curs de calificare la Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s au deja o profesie sau de-abia in viitor vor ca sa intre pe piata muncii, trebuie spus ca o diploma obtinuta aici are o mare greutate, deoarece seriozitatea acestei unitati private este deja de notorietate.

Nu doar persoanele particulare, ci si firmele ce vor sa aiba angajati mai bine pregatiti profesional apeleaza la aceasta unitate de elita din Romania, pentru ca in acest fel nu doar afacerea lor devine mai profitabila, ci si  cursantii au o mai mare siguranta ca isi vor pastra locurile de munca si ca li se vor creste salariile pe masura ce vor dobandi competente suplimentare si vor aduce mai multa valoare companiei prin munca pe care o vor presta dupa absolvire.

In aceasta vara, mai ales elevii si studentii pot ca sa profite de ocazia de a dobandi o calificare ceruta pe piata muncii in momentul de fata si pe care si-o pot trece cu mandrie in curriculum vitae, deoarece cursurile au preturi accesibile, plata acestora se poate face si in rate, iar programul de desfasurare al orelor de pregatire teoretica si practica este unul flexibil.

Aceia ce vor intra pentru detalii pe site-ul Cpp Alexander’s vor putea citi acolo ca practica reprezinta aproape trei patrimi din curs si ca se face in ┬álaboratoarele colaboratorilor, precum si in salile proprii centrului.

Macar pentru aceasta oportunitate, de a invata nu din carti, ci aplicand efectiv teoria, merita ca aceia interesati sa urmeze unul sau mai multe cursuri sa se inscrie aici.

Ai ceva de spus? Comenteaz─â aici cu profilul de FB

ACTUAL

Coafezele și maseuzele trebuie să-și declare veniturile la Fisc

Publicat

in

De

Agen╚Ťia Na╚Ťional─â de Administrare Fiscal─â (ANAF) a elaborat ╚Öi publicat un nou material informativ, respectiv Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor ob╚Ťinute de persoanele fizice din prestarea unor activit─â╚Ťi de ├«nfrumuse╚Ťare/ ├«ntre╚Ťinere corporal─â.

        Persoanele fizice care inten╚Ťioneaz─â s─â ob╚Ťin─â venituri din prestarea unor activit─â╚Ťi de ├«nfrumuse╚Ťare/├«ntre╚Ťinere corporal─â au obliga╚Ťia ├«nregistr─ârii ├«n registrul comer╚Ťului ╚Öi autoriz─ârii func╚Ťion─ârii ╚Öi ├«╚Öi pot desf─â┼čura activitatea ├«n urm─âtoarele forme de organizare:

a) individual ┼či independent, ca persoane fizice autorizate;

b) ca întreprinzători titulari ai unei întreprinderi individuale;

c) ca membri ai unei întreprinderi familiale.

        Ulterior ├«nregistr─ârii ├«n registrul comer┼úului ┼či autoriz─ârii func┼úion─ârii,  persoanele fizice au obliga╚Ťia de a depune la organul fiscal competent Declara╚Ťia unic─â privind impozitul pe venit ╚Öi contribu╚Ťiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212).

        ├Än cazul ├«n care ├«ncep activitatea ├«n cursul anului fiscal, persoanele fizice vor depune Declara╚Ťia unic─â privind impozitul pe venit ╚Öi contribu╚Ťiile sociale datorate de persoanele fizice ÔÇô Capitolul II ÔÇô Date privind impozitul pe veniturile estimate/norma de venit a se realiza ├«n Rom├ónia ╚Öi contribu╚Ťiile sociale datorate, ├«n termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului.

        ├Än situa╚Ťia ├«n care persoana fizic─â ├«ncepe activitatea ├«n luna decembrie a anului de impunere, aceasta va depune Declara╚Ťia unic─â privind impozitul pe venit ╚Öi contribu╚Ťiile sociale datorate de persoanele fizice ÔÇô Capitolul I. Date privind veniturile realizate, p├ón─â la data de 25 mai inclusiv a anului urm─âtor celui de impunere.

        Informa╚Ťiile referitoare la declararea veniturilor ╚Öi la stabilirea ╚Öi plata obliga╚Ťiilor fiscale se reg─âsesc ├«n materialul elaborat de speciali╚Ötii Direc╚Ťiei generale de asisten╚Ť─â pentru contribuabili, acesta fiind accesibil pe portalul www.anaf.ro, la rubrica Asisten╚Ť─â Contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri Curente ╚Öi alte materiale informative.

        Rolul materialelor elaborate de speciali╚Ötii ANAF este de a ├«ndruma contribuabilii s─â se conformeze voluntar la declararea veniturilor realizate ╚Öi la plata obliga╚Ťiilor fiscale.

        Contribuabilii pot ob╚Ťine informa╚Ťii detaliate ╚Öi  telefonic, apel├ónd Serviciul central de asisten╚Ť─â telefonic─â a contribuabililor ÔÇô Call-center, la num─ârul de telefon 031.403.91.60.

Ai ceva de spus? Comenteaz─â aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Avantajele uni gard gard electric

Publicat

in

De

Gardurile electrice sunt o solutie din ce in ce mai populara pentru apararea in fata unor riscuri ce se leaga de animalele salbatice sau de cele domestice. In cazul proprietarilor de ferme, cresterea animalelor reprezinta sursa din care isi asigura venitul in mod constant.

Astfel, ingrijirea si protejarea acestora este un aspect foarte important pentru ca afacerea sa fie una prospera si pentru a nu avea pierderi. Un fir gard electric se pliaza perfect pe nevoile crescatorilor de animale pentru a le asigura de faptul ca animalele nu vor evada, precum si ca nu vor fi atacate de animale salbatice.

In zonele de munte, in special, sau in zonele aflate in proximitatea padurilor, animalele salbatice pot face ravagii pe proprietati. Pe langa faptul ca vor crea deranj, se poate ajunge chiar si la un atac in cazul in care sunt speriate, agitate sau flamande. Gardurile electrice protejeaza in fata acestor riscuri fara a afecta in vreun fel niciuna dintre cele doua categorii de animale.

Ce este un fir pentru garduri electrice?

Prin firele gardului electric se transmit impulsuri de la generator. Astfel, animalele vor fi tinute la distanta si nicidecum nu vor fi ranite sau afectate in vreun fel. In functie de scopul pentru ca doriti sa achizitionati un gard electric, firele difera, adaptandu-se principalelor riscuri de care doriti sa va feriti.

Spre exemplu, rezistenta firelor unui gard este exprimata in kilograme. In cazul in care doriti sa va protejati proprietatea de ursi sau alte animale salbatice de dimensiuni mari, firele cu valoarea de peste 100 de kilograme sunt cele recomandate. Pe de alta parte, in cazul in care gardul este montat pentru a preintampina fuga animalelor domestice din tarcuri, valoarea de maximum 100 este cea mai potrivita.

Tipuri de izolator gard electric

Componentele unui gard electric nu sunt intr-un numar exagerat, insa toate au un rol bine definit si sunt utile in asigurarea unei protectii sporite. Astfel, cateva dintre elementele componente ale gardurilor electrice sunt firele sau benzile, generatorul de impulsuri, plasa de gard, poarta, conectori, un izolator pentru gard electric, stalpi si elemente de tensionare. Fiecare dintre acestea sunt importante pentru a va folosi de gardul electric la cele mai inalte standarde de performanta, insa ne vom opri atentia catre izolatori.

Iata cateva tipuri de izoltori disponibili pentru gardurile electrice:

Izoltatorul pentru colt. Pentru ca gardul electric sa fie eficient si sigur in utilizare, izolatorii sunt adaptati pentru toata suprafata imprejmuita, inclusiv pentru colturi. Diferenta consta in forma pe care acestia o au pentru a se putea adapta unghiului si locului in care urmeaza sa se monteze.

Izolatorul pentru poarta. In constructia portii trebuie sa aveti in vedere ca izolatorul are un rol important. Fiecare centimentru din gardul electric trebuie sa fie izolat bine, astfel ca nici dumneavoastra si nici animalele domestice sa nu fie puse in pericol.

Izolatorii generali. Acestia vor fi amplasati pe toti stalpii montati pentru a sustine conductorul.

In cazul in care domeniul este unul nou si vi se par mult prea multe detalii pe care sa le aveti in vedere, Agroelectro pune la dispozitia clientilor toate produsele necesare in acelasi loc. De altfel, achizitia tuturor componentelor de la acelasi furnizor este si varianta cea mai buna pentru ca va veti bucura de aceeasi calitate.

Ai ceva de spus? Comenteaz─â aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend