Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum poți să elimini plasticul ingerat din apa îmbuteliată și produsele chimice din viața ta folosind un ionizator de apă

Avatar

Publicat

in

Te-ai gândit vreodată cu adevărat câte chimicale nocive intră în contact cu organismul tău prin piele, aer și prin alimentele pe care le consumi? Categoric este greu de ținut cont, mai ales când ai în vedere că fiecare pahar cu apă pe care îl consumi are în spate un proces necunoscut ție, iar alimentele sunt tratate adesea cu diferite substanțe. Iar când te gândești că produsele cosmetice și cele de curățenie conțin de asemenea conservanți și chimicale ce pot dăuna, deja lista este mult prea lungă.

Întradevăr, fiecare substanță chimică folosită în produsele alimentare, cosmetice, apă și cele de curățenie își are rostul ei, iar noi nu putem nega acest lucru. Conservarea ajută la transportul alimentelor peste tot în lume și la păstrarea lor timp mai îndelungat decât dacă ar fi în starea lor naturală pentru a putea hrăni mare parte din populație. Iar când piețele și magazinele sunt pline de astfel de produse, fiind o necesitate, este important să cauți soluții pentru a elimina cât mai mult din chimicalele cu care ai contact. În acest articol îți vom prezenta cum poți să renunți la o mare parte din produsele chimice din casă și la apă îmbuteliată folosind un ionizator de apă recomandat de website-ul GoostoMix.

Ce este un ionizator de apă

Modelele prezentate sunt ionizatoare de apă de ultimă generație, smart și realizate integral în țara în care se pune cel mai mare pe sănătate și pe longevitatea vieții – Japonia.

Ele au în componență o piesă ingenioasă numită cameră de electroliză care le face să fie diferite de un filtru obișnuit de apă și asigurând, pe lângă durabilitate de până la 20 ani, un proces de generare a unei ape infuzată cu hidrogen molecular și alcalină. În plus, apa care iese prin ionizatoarele de apă recomandate de platforma GoostoMix este și microstructurată, asigurând un nivel optim de hidratare. Astfel, aceste aparate au puterea de a produce o apă superioară apelor obișnuite  printr-un proces cât se poate de natural.

Practic, ionizatoarele de apă recomandate pe platforma care susține o viață sănătoasă, GoostoMix, transformă apa de la robinet în apă pe care chiar poți să o folosești cu încredere. Conectate la chiuvetă, ele au capacitatea de a filtra apa, înlăturând impuritățile și de a o îmbunătăți la nivel de structură moleculară. Ionizatoarele de apă de pe GoostoMix produc 5 tipuri de apă, fiecare având un scop diferit și fiind de mare ajutor în viața omului activ și sănătos deoarece pot să înlocuiască numeroase produse care fac mai mult rău decât bine. Apele care îți pot transforma stilul de viață sunt:

  1. apa Kangen – restructurată și alcalină, cu 3 pH-uri diferite – 8,5 – 9.0 – 9,5,
  2. apa Clean –  filtrată, cu pH 7,
  3. apa Beauty – de frumusețe, cu pH ușor acid prietenos cu pielea, de la 4,5 la 6,
  4. apa super alcalină – degresant fără chimicale, cu pH 11,5,
  5. apa super acidă – dezinfectant fără chimicale, cu pH 2,5.

Fiecare tip de apă poate să înlocuiască cu succes anumite produse clasice, care conțin chimicale și poate să transforme casa ta într-un cămin sigur pentru toți membrii familiei.

Ce produse poți să înlocuiești cu un singur ionizator de apă

Lista produselor la care poți să renunți folosind cele 5 tipuri de apă este lungă și produsele înlocuite pot varia în funcție de alegerile personale și stilul de viață. Mai jos îți vom prezenta cele mai populare alegeri, care au dus la o viață plină de vitalitate și lipsită de chimicale pentru mulți utilizatori ai unuia dintre ionizatoarele prezentate pe platforma GoostoMix.

  • Apa Kangen – pentru băut și gătit înlocuiește cu succes apa îmbuteliată și hidratează mult mai mult și eficient decât o apă stătută în sticle de plastic. Deasemenea înlocuiește toate apele alcaline îmbuteliate, fiind opțiunea mult mai fresh și mai BIO a acestora, deoarece este obținută în pahar pe loc, proaspătă, nu conține conservați și mai ales nu conține adaos de minerale alcaline.
  • Apa Clean – ajută la prepararea mâncării și oferă apă filtrată bună pentru oricine, începând cu bebelușii care au nevoie de apă curată pentru laptele lor praf.
  • Apa Beauty înlocuiește numeroase produse de curățare și îngrijire a tenului, pielii și părului, atât pentru femei, dar și pentru bărbați.
  • Apa super alcalină poate fi un degresant BIO și ajută la curățarea suprafețelor, hainelor și mai ales la eliminarea chimicalelor ce se găsesc pe alimente înainte de preparare.
  • Apa acidă este un dezinfectant natural extrem de util în viața de zi cu zi, bun atât pentru suprafețe, dar și pentru piele. 

Elimină chimicalele folosind un ionizator bun de apă

Alege să elimini din viața ta produsele care îți fac mai mult rău decât bine folosind unul dintre ionizatoarele recomandate de GoostoMix. Viața ta se va schimba considerabil, vei economisi bani și vei ajuta planeta să devină mai curată

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Asistenta lui Marcel Vela, reacție după ce a fost decorată de președinte: O facultate pe care nu am reușit să o termin pentru că a trebuit să muncesc

Avatar

Publicat

in

De

Gabriela Cenușă Sîia, asistenta ministrului de Interne Marcel Vela, susține că nu a reușit să termine facultatea deoarece a fost obligată să muncească.

Aceasta a  menționat  că nu a știut despre această medalie oferită de Klaus Iohannis până vineri, când ministrul Vela a anunțat-o

„Acum, după ce s-a uscat cerneala textelor pline de venin și de ură ale unora, îmi voi așterne și eu în liniște și decență opinia cu privire la modul în care unii sau alții înțeleg să facă portretul unui om.

Că trăim într-o țară în care ești blamat orice ai face, am înțeles de foarte mult timp. Fac parte din generația născută în 1992, o generație care poate crede mai mult ca oricare alta în schimbare și în vremuri noi.

România te învață că niciodată nu ești suficient de deștept, de frumos, de priceput, de decent, de NIMIC, pentru că…întotdeauna apare entitatea luminată și îți explică cum tu ești mic și prost.

Asta o luăm cu noi din școală, iar apoi ne urmărește toată viața.

Sunt curioasă câte cariere au fost ratate pentru că unii au încercat să îi mulțumească pe alții sau pentru că le-a fost rușine să ridice mâna, devenind pur și simplu o voce, indiferent de categoria socială, indiferent de job, indiferent de ORICE.

Ce ne-a divizat oare atât de mult ca nație? Când am ajuns să privim cu atâta ură unii către alții? Când ne-am pierdut speranța de mai bine? Când ne-am pierdut speranța că putem reuși orice, indiferent de categoria socială din care facem parte?

Oare atunci când scena politică ne-a arătat că în lumină nu pot reuși decât cei cu calități îndoielnice?

ESTE POSIBIL!

Acum voi scrie povestea mea. Pentru că atât mi-a rămas în apărarea mea.

M-am născut în orașul Vaslui. Da, acel oraș de care multă lume râde. Niciodată nu am ascuns asta, pentru că eu chiar iubesc România, indiferent de locul unde se agață harta.

Scriu acest text cu gândul la bunicii mei care m-au crescut și la părinții mei care au făcut sacrificii enorme pentru a fi un adult mai mult decât decent și care nu merită să citească și să vadă atât de mult rău.

Am trăit drama copilului cu părinții plecați în diaspora, și nu un an doi… mulți ani.

Ani grei, copleșiți de dor, cu o bunică care a încercat să le țină locul, și lor si bunicului, pentru că și el muncea peste graniță.

Anii copilăriei mele au fost cu ei departe și cu gândul că vom fi împreună curând. Am fost…dar nu atât de curând, ci atunci când copilăria era deja pierdută.

Am urmat școala și liceul în Vaslui.

Cu un sistem de învățământ ponosit, dar cu o profesoară minunată în liceu care mi-a luminat mintea și calea. Un om care a crezut în mine și care m-a ghidat, pentru că da, în viață, NIMIC nu poate exista fără mentori.

Am venit în București pentru a urma Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București.

O facultate pe care nu am reușit să o termin pentru că a trebuit să muncesc – trei joburi pe zi, pentru a-mi permite viața din București.

Și da, unul dintre ele era acela de a promova un brand de detergent într-un hypermarket.

Am înțeles că s-a ridicat sprânceana când am spus că am vândut cu pasiune detergent la vârsta de 19 ani.

Da! Am vândut cu pasiune. Dar știți de ce?

Pentru că stăteam multe ore în picioare printre rafturi, atât de multe ore încât seara când mă lua soțul meu de la serviciu, abia îmi mai simțeam tălpile.

Și de ce cu pasiune?

Pentru că speram ca cineva să aprecieze efortul meu și să pot primi un job unde măcar pauzele de masă să nu fie pe holuri, în frig și pe grabă.

Așa a fost…

Mi-a propus cineva un internship într-o bancă, iar mai apoi am lucrat doar în mediul privat mulți ani.

Și doar în multinaționale

Am muncit mult, foarte mult, cu sacrificii și mereu cu dedicare și credință, cu susținerea unui om care a stat lângă umărul meu și care mi-a fost mentor, soțul meu.

Împreună am construit și împreună suntem o echipă, într-un apartament închiriat pentru că am pornit de la 0 și mai avem multe de făcut.

Ce mă recomandă pentru medalia de merit clasa a III-a?

Pot doar să spun că nu am știut despre această medalie până vineri când domnul ministru mi-a spus felicitări.

Poate nu o merit sau poate o merit…poate așa a considerat domnia sa. Această medalie a fost una dintre cele 79 de distincții acordate astăzi la Palatul Cotroceni pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne. Alți 31 de colegi din MAI au fost, de asemenea, avansați în grad, la propunerea ministrului afacerilor interne.

Am lucrat 6 luni într-un mediu care a reprezentat și reprezintă mai mult decât o provocare, un mediu unde m-am izbit de mult praf și mai ales de multă rezistență.

Dar în același timp am cunoscut și oameni minunați alături de care am făcut acțiuni pe care nu mi le-aș fi imaginat niciodată și pentru care nu au existat program sau ore prea târzii.

Am fost alături de Direcția Informare și Relații Publice.

O direcție altfel!

Împreună cu echipa de aici și cu colega mea am încercat să conturăm acțiuni care să aducă speranța în aceste vremuri mai mult decât triste.

Campania pentru donare de plasmă, campanii de conștientizare și de promovare a colegilor din teritoriu și multe altele făcute doar intern și doar cu ideile noastre.

Pe lângă campaniile enumerate, proiectul în care am pus alături de colega mea și de întreaga direcție foarte mult suflet este Poliția Animalelor! Un proiect care ne bucură tuturor sufletul și care ne face să sperăm într-o lume mai bună!

Mi-am făcut datoria, cu pasiune și dragoste pentru țara mea, din funcția de consilier al unui ministru care a condus instituția într-una dintre cele mai dificile perioade din istoria sa postdecembristă!

Și da! Aș împărți în orice moment meritele și această distincție cu toți acei oameni curajoși care mi-au fost alături, dar și cu profesioniștii pe care i-am cunoscut aici la MAI!

Iar ministrul Ion Marcel Vela este mai mult decât un mentor, este omul care crede cel mai mult în viitor și care mi-a oferit șansa de a-i fi alături.

Și dacă România s-a oprit astăzi în loc de această medalie, o fac elementul de legătură cu toți tinerii care simt că nu au nicio șansă!

Și eu am simțit de atâtea ori printre lacrimi că nu am.

Ce păcat că orice realizare a unei femei duce cu gândul la faptul că a fost o femeie ușoară.

Păcat.

Să credem în noi și în România de mâine! Este vremea schimbării mai mult ca oricând.

Îmi doresc ca într-o bună zi, oamenii buni de aici să prindă voce și încredere în forțele proprii! Să ne iubim mai mult și să ne urâm mai puțin!

Domnule ministru,

Așa cum vă place dumneavoastră să spuneți:

Nu există succes fără succesor!

La mulți ani, România! Te iubesc din toată inima!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

P.S. Pe cei din sistem, îi asigur că această distincție nu putea fi primită de către un cadru din MAI sau MAPN, deoarece este doar o simplă decorație de merit pentru civili, pentru munca depusă pe timp de pandemie”, a spus Gabriela Cenușă Sîia pe pagina ei de Facebook

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘Am luat decizia de a suspenda cursurile, pentru că a existat o tendință de creștere a numărului de cazuri’

Avatar

Publicat

in

De

Întrebat de ce Guvernul a decis închiderea școlilor și trecerea în învățământ online, în condițiile în care alte state europene au păstrat, totuși, unitățile de învățământ deschise, Ludovic Orban a răspuns: „Multe state au spus, initial, ca nu inchid scolile si, pana la urma, le-au inchis. Am luat decizia de a suspenda cursurile, pentru ca a existat o tendinta de crestere a numarului de cazuri, care era ingrijoratoare. Au fost estimari ca vom ajunge la 30.000 de cazuri pe zi, altele la 50.000 de cazuri pe zi. A fost o perioada de aproximativ zece zile in care am observat aceste lucruri. Atunci, am luat aceste decizii, nepopulare, ce-i drept”.

Liderul PNL a remarcat apoi faptul că politicienii care i-au criticat pentru decizia de a deschide școlile i-au atacat apoi pentru că le-au închis.

Orban a mai spus că șansele ca un copil să se infecteze la școală erau destul de mici, căci era mereu sub supravegherea cadrelor didactice și trebuia să respecte regulile. Problema era că, după ore, copiii erau luați de părinți și bunici „și se duceau nesupravegheați în alte locuri”.

„Apoi, parintii si bunicii produceau aglomeratie la portile scolilor. Va amintiti imaginile cu parinti care nu purtau masca sau o purtau necorespunzator. Mai era si aglomerarea mijloacelor de transport public, care puteau deveni un factor de infectare”, a explicat Ludovic Orban, pentru ziare.com.

Orban a precizat că ei își doresc să redeschidă școlile cât mai repede, dar asta depinde și de evoluția epidemiei de coronavirus.

Ludovic Orban: Restricțiile se impun acolo unde riscul de răspândire a coronavirusului e mai mare

Duminică, într-o intervenție pentru RTV, șeful Guvernului a explicat condițiile în care se impun restricții.

„Deciziile de restricționare se iau unde e riscul mai mare de îmbolnăvire, cum am luat, de exemplu, decizia privind suspendarea evenimentelor private. Noi am constatat, în septembrie, că cea mai mare rată de răspândire a virusului era în aceste evenimente private. Acolo se adunau mulți oameni care nu se protejau și răspândeau virusul. Măsruile trebuie luate și în funcție de situația specifică din fiecare țară, care sunt activitățile cu cel mai mare risc de transmitere a virusului”, a afirmat Ludovic Orban.

Anterior, el susținuse că PNL a luat măsuri de protejare a sănătății oamenilor chiar dacă asta a însemnat să piardă voturi: „Măsurile pe care le luăm nu au legătură cu alegerile. Am luat măsuri severe, chiar cu riscul de a pierde voturi. Am luat măsuri în primă fază care era aplicabile la nivel local în funcţie de rata de infectare, după care am mai luat un set de măsuri naţionale, care au generat nemulţumire din partea multor români”, conform b1.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend