Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cum lucrează ‘binomul SRI-DNA’ pentru Dan Voiculescu

Publicat

in

Klaus Iohannis şi Dan Voiculescu au un duşman comun: Traian Băsescu. Fără un pact formal, cei doi au de câştigat dintr-un noi de colaborare la distanţă, inclusiv prin intermediul “binomului SRI-DNA”, spune jurnalistul Ion Cristoiu, care îşi aminteşre cum Antena 3 a devenit un câine de pază a preşedintelui după alegeri, iar liderii PNL au prins rădăcini în studiourile televiziunii lui Voiculescu.

Dincolo de rememorarea acest evenimente recente, Cristoiu trece în revistă două evenimente care au avut loc joi, 25 iunie:

“1. Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, cea cu care se fac negustoriile politice în numele tatălui, a fost achitată în prima instanță în Dosarul Loteria 2. E drept, sentința nu e definitivă, dar la lentoarea cu care se pot mișca lucrurile în Justiția noastră, pînă în 2016 nu văd nici măcar o primă ședință la Curtea de Apel, admițînd că DNA ar avea de gînd să conteste decizia Tribunalului. Cu puțin timp în urmă, Procesul de șantaj împotriva Cameliei Voiculescu, început în 1 octombrie 2013, a fost amînat pentru 23 septembrie 2015. Durează de un an și ceva. În 23 septembrie 2015 se apropie de doi ani. Și va mai dura vreo cîțiva ani.

2. Procurorul Emilian Eva e cel care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA. Pentru asta a devenit ținta campaniilor violente duse de Antena 3, dar și de toate site-urile aflate sub influența lui Dan Voiculescu, de la Lumea Justiției pînă la DC news.Tot joi, 25 iunie 2015, am aflat că procurorul Eva Emilian, în prezent procuror la Iași, a fost înhățat de Binomul SRI-DNA. Urale nesfîrșite la Antena 3. Binomul SRI-DNA confirmă, prin acuzațiile aduse lui Eva Emilian, că e vorba de un bandit, care a acționat la comanda altui bandit Traian Băsescu.”

“Așadar, pe lîngă cele două favoruri făcute Cameliei Voiculescu, Binomul SRI-DNA a servit Antena 3 cu un nou argument de autoritate că mandatul lui Traian Băsescu a fost unul al hărțuirii criminale a dușmanilor precum Dan Voiculescu.

Sunt întîmplătoare aceste două fapte? Firește că nu. În cele șase luni, Antena 3 a continuat să fie cîinele de pază al lui Klaus Iohannis. Tot în această perioadă instituțiile de forță puse în slujba lui Klaus Iohannis au pornit o campanie sălbatică de discreditare a mandatelor lui Traian Băsescu: Deciziile de redeschidere a dosarelor lui Traian Băsescu, anchetarea penală a Referendumului, anchetarea Familiei.

Băsescu și alte numeroase acțiuni ale Binomului n-au fost altceva decît material generos servit Antenei 3 pentru a putea ridica operațiunea de propagandă anti- Băsescu la nivele uluitoare, dacă ne gîndim că de șase luni România are un alt președinte: Klaus Ioahnis. Chiar și în disputa dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis Antena 3, la ordinele lui Dan Voiculescu, a fost mai mult decît prudentă cu cel care a cerut demisia premierului, singura atitudine fiind o nouă a lui Mihai Gâdea de pișat ochii a tristețe că cei doi se ceartă.

O retrospectivă a celor șase luni de alimentare a Antenei 3 de către Binomul SRI-DNA cu argumente oficiale pentru discreditarea mandatelor lui Traian Băsescu ne obligă să ne reamintim că:

1. În 2009, Klaus Iohannis a fost păpușa lui Dan Voiculescu în bătălia electorală cu Traian Băsescu. Dan Voiculescu a fost cel care l-a propulsat pe primarul de Sibiu, printr-o propagandă deșănțată, ca vedetă la nivel naționa. Un asemenea lucru nu se uită, mai ales că Traian Băsescu l-a tratat pe Klaus Iohannis, în aceeșai perioadă cu sictir.

2. Dan Voiculescu și Klaus Iohannis au un dușman comun: Traian Băsescu. Dan Voiculescu, pentru că vrea să se răzbune c-a ajuns la pușcărie. Klaus Iohannis, pentru că președinția lui Traian Băsescu e un permanent reper stînjenitor pentru președinția sa mediocră. Campania de discreditare a mandatelor lui Traian Băsescu îi convine de minune lui Klaus Iohannis. Dacă președinția lui Traian Băsescu a fost un regim criminal, președinția lui Klaus Iohannis, definită prin Nimicul suit în Deal, e un regim strălucitor.

Dar Binomul SRI-DNA, el ce interes are să lucreze pentru Antena 3? Cum ce interes? Să-i facă pe plac noului Jupîn! Dan Voiculescu, dormi liniștit! Binomul SRI-DNA lucrează pentru tine!”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/cum-lucreaza-binomul-sri-dna-pentru-dan-voiculescu_959826.html

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Impresarul lui Robert Lewandowski face SCANDAL, după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur: ‘Trofeul îi aparţine lui Robert Lewandowski. El îl merita’

Publicat

in

De

Iranianul Pini Zahavi, impresarul lui Robert Lewandowski, a afirmat că atacantul de la Bayern Munchen merita să câştige Balonul de Aur, în locul lui Lionel Messi.

“Toate felicitările pentru Lionel Messi: un jucător impresionant şi o legendă eternă. Dar Balonul de Aur din 2021 nu îi aparţine. Nu de această dată. Balonul de Aur îi aparţine lui Robert Lewandowski. El îl merita”, a spus Zahavi, conform lefigaro.fr.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el, scrie news.ro.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de atacantul anului, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

În clasamentul per total, polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar italianul Jorginho a fost pe 3.

Messi este câştigător cu Argentina în acest an al Copei America.

Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament.

Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4.

Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

As many as 41,562 people get the COVID shot in past 24 hours, 9,531 as first-time recipients

Publicat

in

De

As many as 41,562 people have received the coronavirus jab with either the Pfizer, Moderna, AstraZeneca or Johnson&Johnson vaccine in the past 24 hours, the National COVID Vaccination Coordination Committee (CNCAV) informs on Tuesday.

As many as 9,531 people were given the first shot, 12,891 received the second shot, and 19,140 the third booster shot.

According to CNCAV, 14,927,256 doses of vaccine have been administered since the start of the vaccination campaign on December 27, 2020 to 7,749,385 persons of whom 7,433,026 received the complete vaccination scheme and 1,565,385 were given the third dose.

Of those vaccinated in the last 24 hours, 15 persons experienced side effects, all whole-body reactions.

As many as 19,428 side effect occurrences to COVID vaccines have been reported since the start of the vaccination campaign – 2,099 local and 17,329 systemic side effects.

AGERPRES

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend