Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum îți afectează datoriile pe care nu le mai poți plăti sănătatea?

Avatar

Publicat

in

Dacă te gândești continuu la câți bani ai sau mai degrabă la câți nu ai, la cum vei putea să îți păstrezi casa fără riscul de a fi evacuat în orice moment, cum să îți menții job-ul și, eventual, la cum ai să îți întreții familia în viitorul apropiat, atunci cu siguranță ai putea dezvolta una sau mai multe probleme de sănătate legate de stres. Dacă aceste afecțiuni trec neobservate sau netratate multă vreme, acestea ar putea conduce chiar la boli foarte grave, care uneori chiar îți pot pune însăși viața în pericol.

E absurd ce spun unele persoane cînd se referă la finanțele proprii: că nu merită să îți controlezi cheltuielile, că nu trebuie să te ferești de datorii prea mari dacă vrei să experimentezi la maxim viața. Chiar dacă se zice în popor că banii nu aduc fericirea, sub nicio formă nu e grozav ca să trăiești periculos, pe datorie. Mai bine faci un sport extrem, dacă musai vrei să ai în corp niște adrenalină suplimentară!

Publicitate

Ce spun cei de la Kruk România despre astfel de păreri este că ele nu pot să fie variante de salvare când finanțele tale au depășit demult cota de avarie.

Uneori, chiar dacă de regulă ești atent cu finanțele personale, s-ar putea ca să mai apară inopinat câte o cheltuială pentru care va trebui să te îndatorezi, mai ales dacă nu ești pregătit dinainte ca să îi faci față, dacă nu ai pus deoparte niște economii pentru astfel de situații de urgență. Și va trebui să faci datorii.

Iar în acel moment s-ar putea să te simți  neputincios, să nu poți să lupți de unul singur cu ratele apăsătoare. Plus că o datorie de regulă o atrage pe alta, așa încât s-ar putea ca nici toate facturile curente să nu le mai poți plăti, ceea ce te va trage și mai mult jos, te va face să ajungi într-o zonă unde să nu mai ai confortul de altădată, chiar să cazi în depresie, să devii anxios.

Clienții care au datorii administrate de KRUK România sunt sfătuiți să își țină strict evidența veniturilor și cheltuielilor, să își schimbe comportamentul de multe ori haotic pe care îl au referitor la bani.

Schimbându-și atitudinea față de finanțele personale își vor schimba pas cu pas și stilul de viață în bine. Vor învăța să respecte banii și să îi cheltuiască inteligent, în așa fel încât aceștia să le aducă liniștea sufletească, nu să îi țină într-o continuă tensiune care le poate cu timpul ruina sănătatea pe plan psihic, dar și fizic, prin somatizarea unor stări extrem de neplăcute.

Să fii preocupat de finanțele tale este cel mai bun mod de a le avea sub control

Specialiștii KRUK România îi învață pe aceia care le sunt clienți că prima etapă în regăsirea echilibrului financiar visat este aceea de a recunoaște că ai ajuns într-un punct de unde orice coborâre devine extrem de riscantă. Tocmai de aceea trebuie să te oprești un pic, să îți aduni puterile și să începi apoi, cu ajutor profesionist ca să îți revii.

Agenții KRUK România vor fi permanent alături de tine pe acest parcurs solicitant, unde grijile financiare nu fac altceva decât să îți paralizeze orice potențial progres, motiv pentru care trebuie înlăturate cu orice preț.

Este obligatoriu ca după ce devii conștient de efectele dezastruoase ale stresului financiar asupra ta, de riscurile pe care le implică continuarea acestui fel de a trăi cu adrenalina și cortizolul la niveluri extrem de mari, să ceri ajutor specializat pentru a scăpa de datorii.

Și cum ai putea face asta mai bine decât prin asimilarea unui plan de eșalonare a plăților prin care vei scăpa de acele datorii administrate de către KRUK?

Alege să devii client KRUK România, asemeni multor altor români, dacă debitele pe care le ai de achitat sunt gestionate de această companie, membră a grupului internațional KRUK, lider în Europa Centrală și de Est în domeniul recuperării datoriilor pe cale amiabilă.

Vei reuși astfel ca să scapi de restanțe și să îți reechilibrezi bugetul de venituri și cheltuieli, izgonind stresul financiar din viața ta pentru totdeauna!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, noi precizări despre decizia CCR. Ce se întâmplă cu alegerile parlamentare

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi referitor la decizia CCR care a stabilit că Parlamentul decide data alegerilor parlamentare că i se pare ceva „foarte straniu” şi a adăugat că în cazul în care Legislativul nu vrea să stabilească data respectivă, „nu ai ce să le faci parlamentarilor”.

„Au declarat public că vor amânarea alegerilor. (…) Deci, noi am stabilit data alegerilor în baza prevederilor constituţionale şi în baza prevederilor legii aflate în vigoare. Eram obligaţi să facem lucrul ăsta, pentru că astea sunt prevederile legii. De ce e data de 6 decembrie? Pentru că trebuie să ţii cont de două elemente constituţionale, durata mandatului de parlamentar, care e patru ani şi durata mandatului expiră pe 20 decembrie.

În plus, ai termenul constituţional de maximum 20 de zile de la data alegerilor în care preşedintele convoacă Parlamentul nou ales pentru prima şedinţă de validare a mandatelor şi de depunere a jurământului.

Publicitate

Deci, astea sunt prevederile constituţionale de care noi am ţinut cont. Mandatele expiră pe 20, noi am stabilit data de 6 decembrie „, a declarat Orban la B1 TV, întrebat dacă urmare a deciziei CCR, care a stabilit că Parlamentul decide data alegerilor parlamentare, PSD va vrea prin Legislativ să amâne data scrutinului fixată de Guvern pentru 6 decembrie.

Întrebat dacă în ultimii 30 de ani s-a întâmplat vreodată ca Parlamentul să decidă data alegerilor generale, premierul a spus: „Eu nu-mi aduc aminte”.

„În plus, gândiţi-vă că parlamentarii nu răspund pentru voturile politice din mandat. Deci, dacă Parlamentul nu poate să stabilească data alegerilor că nu vin parlamentarii la cvorum şi nu se poate adopta legea, ei nu răspund. Ce faci? Dacă Parlamentul – a acceptat Curtea Constituţională că pot să stabilească ei data alegerilor – nu vrea să stabilească data alegerilor, nu ai ce să le faci parlamentarilor. Cine stabileşte data alegerilor ? Normal, o dă Guvernul, dar… adică, mi se pare ceva foarte straniu, foarte straniu”, a afirmat Orban.

Fiind întrebat dacă Executivul mai poate întări în vreun fel data de 6 decembrie ca dată a scrutinului parlamentar, premierul a precizat: „Decizia Curţii a respins sesizarea legată de neconstituţionalitatea legii prin care Parlamentul şi-a acordat singur dreptul de a stabili data alegerilor”.

Premierul a adăugat că este curios ce se va întâmpla privitor la acest subiect, reafirmând că deja Parlamentul a stabilit data alegerilor pentru 6 decembrie.

„Sigur că, odată ce am dat decizia, prin hotărâre de guvern, şi am stabilit data alegerilor, repet, pe cadrul constituţional şi legal existent la data la care am stabilit, acum e un pic mai greu. Chiar sunt curios ce se întâmplă. Dacă vine Parlamentul şi dă o lege prin care stabileşte: data alegerilor parlamentare este iunie 2022? Ce se întâmplă, în ce situaţie ajungem? Adică, o să fie două alegeri? Noi mergem la alegerile pe care le-am convocat în 6 decembrie? Evident că e neconstituţional, evident că ai un termen maxim de prelungire a mandatelor”, a afirmat Orban

Curtea Constituţională a României a respins marţi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi a Guvernului asupra Legii privind unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, ca urmare a încetării mandatului Parlamentului ales în anul 2016, informează agerpres.ro

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘A fost una dintre cele mai grele bătălii, ne pare rău că nu am putut să batem PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marţi seară, că PNL a câştigat alegerile locale, la votul politic, cu 34%, fiind urmat de PSD, cu 30%, şi USR cu 13%. Orban a precizat că PSD are 1.450 de primari, PNL 1.250, PMP 50 şi USR 45, iar în ceea ce priveşte consiliile judeţene PNL are 17, iar UDMR 4, restul fiind ale PSD. În plus, Orban afirmă că PNL a câştigat pentru prima dată votul politic din Teleorman, urmând a avea majoritate în Consiliul Judeţean.

”PNL a câştigat alegerile cu 34%. Pe locul doi a fost PSD cu 30%, asta la votul politic şi pe locul 3 USR, cu 13%. Ăsta este rezutatul. Unii nu văd decât victoriile de la Timişoara şi de la Braşov ale USR PLUS. Foarte bine, asta a fost decizia alegătorilor (…) deşi rezultatele concrete în cele două oraşe se văd”, a afirmat, marţi seară, preşedintele PNL Ludovic Orban, întrebat despre declaraţiile contondente ale liderilor USR PLUS cu privire la criteriile de integritate.

Orban a precizat că ”PSD a plecat de la 1.700 de primari şi are 1.430 de primari, PNL cu 1.250 – nu avem încă toate datele, urmează PMP cu 50 de primari şi abia pe locul 4 e USR PLUS cu 45 de primari. 1.250 de primari, comparabil cu 45 de primari. Noi ne comparăm cu PSD-ul. Ne pare rău că nu am putut să batem PSD, dar (…) este foarte greu în sistem de alegeri într-un tur să baţi un primar PSD”.

Publicitate

Întrebat cum a reuşit PNL la Vrancea, unde social-democratul Marian Oprişan deţinea preşedinţia Consiliului Judeţean din 2000, Orban a afirmat: ”A fost una dintre cele mai grele bătălii. Echipa noastră de acolo nu a mai acceptat niciun fel de compromis, nu a mai acceptat să-şi bage dracul coada n organizaţie şi a ales în mod solidar o bătălie pe viaţă şi pe moarte cu Oprişan. Acolo am câştigat, deşi scorul politic pentru PSD a fost aproximativ egal cu scorul nostru”.

De asmenea, Orban a vorbit despre faptul că PNL a câştigat pentru prima dată în judeul Teleorman.

”La Teleorman este prima dată când PNL câştigă Teleormanul, la vot politic la Consiliul Judeţean. Nu numai că-l câştigă, dar îl câştigă cu o diferenţă de peste patru procente faţă de PSD. Avem aproape 44$ la Consiliul Judeţean şi vom avea majoritatea prin sistemul de repartizare. Nu am reuşit să batem PSD, dar am plecat de la şapte preşedinţi de Cj şi am ajuns la 17. PSD are 20 de preşedinţii de Cj şi UDMR 4, în rest, nicio altă formaţiune politică, nici măcar nu s-a apropiat de şansa de a câştiga vreo preşedinţie de CJ”, a mai declarat Orban, informează news.ro

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend