Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Cum îşi menţine Anca Serea silueta după ce a născut 5 copii. „După o masă, mănânc…

Publicat

in

Este mama a cinci copii şi, cu toate acestea, are o siluetă de fotomodel. Anca Serea are câteva „trucuri” de frumuseţe, accesibile oricărei femei.
Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate. „După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a mărturisit Anca Serea pentru apropotv.ro.

În plus, Anca a mărturisit că, mai nou este pasionată de pilates reformer, acesta fiind unul din secretele siluetei sale.

„Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea, echilibrul si coordonarea si ajuta la tonifierea profunda a musculaturii”, spune Anca. Foarte important pentru Anca este timpul petrecut cu copiii săi, cu care stă în general în prima parte a zilei. Seara însă, de două ori pe săptămână, aceasta alege să meargă la pilates. Mai ales că pilates reformer este o tehnică de antrenament care îmbină perfect sportul cu relaxarea. „Apeciez şedintele de pilates şi pentru flexibilitatea exerciţiilor. Atunci când realizez exercitiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, spune Anca.

 

 

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Asta ne mai lipsea! Ministerul Sănătății, precizări privind izolarea vibrionului holeric în ape de îmbăiere

Publicat

in

De

Ministerul Sănătății vine cu clarificări după ce au apărut informații legate de izolarea vibrionului holeric în ape de îmbăiere din Republica Moldova în zona râului Nistru.

„Referitor la informațiile apărute în presă, legate de izolarea vibrionului holeric în ape de îmbăiere din Republica Moldova în zona râului Nistru, Ministerul Sănătății din România precizează următoarele:

– Din cauza cazurilor care apar sporadic, Republica Moldova monitorizează apele de îmbăiere neamenajate pentru prezența vibrionului holeric.

– Tulpina izolată nu face parte din categoria celor care provoacă boală la om.

– Holera este o infecție care se transmite pe cale fecal-orală. Consumul accidental de apă contaminată din zone de îmbăiere neamenajate poate duce la infecție în țările unde există o circulație a acestei bacterii.

– În România nu s-au mai înregistrat cazuri de holeră în ultimii 30 de ani.

– Ministerul Sănătății, prin Institutul Național de Sănătate Publică, supraveghează în mod curent bolile diareice acute în sezonul estival, iar județele din zonele de frontieră cu Republica Moldova și Ucraina au fost atenționate pentru identificarea rapidă a oricărei suspiciuni de holeră”, a transmis Ministerul Sănătății

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ordinul privind modalitatea de distribuire a medicamentului iodură de potasiu a fost publicat în Monitorul Oficial! Comprimatele vor fi distribuite gratuit populației de către farmaciile comunitare

Publicat

in

De

Ministerul Sănătății a transmis printr-un comunicat de presă că ordinul privind modalitatea de distribuire a medicamentului iodură de potasiu 65 mg comprimate către populație a fost publicat în Monitorul Oficial.

Potrivit ordinului, comprimatele vor fi distribuite gratuit populației de către farmaciile comunitare. Lista acestora este disponibilă pe pagina web a Ministerului Sănătății, la secțiunea “Campanie distribuție iodură de potasiu”: https://www.ms.ro/campanie-distributie-iodura-de-potasiu/

În termen de 7 zile de la intrarea în vigoare a ordinului, direcțiile de sănătate publică județene și a municipiului București transferă comprimatele de iodură de potasiu 65 mg către farmaciile comunitare, cu sprijinul companiilor de distribuție de medicamente.

Pentru a intra în posesia iodurii de potasiu 65 mg, cetățenii se vor adresa medicului de familie, care trebuie să le elibereze prescripția medicală. În baza acesteia, farmaciile vor furniza comprimatele de iodură de potasiu 65 mg care le revin.

Precizăm faptul că în farmacii vor fi disponibile în mod gratuit materiale informative cu privire la utilizarea corectă a comprimatelor de iodură de potasiu 65 mg„, transmite Ministerul Sănătății

Comprimatele de iodură de potasiu se administrează NUMAI în caz de incident nuclear, la indicațiile autorităților.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend