Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum igienizezi locuința rapid: Planificarea și produsele de curățenie de calitate, o garanție a eficienței

Publicat

in

Cu toții ne dorim locuința curate, care sa emane un aer proaspăt și a căror atmosfera să fie cât mai primitoare, de aceea în mod constant ne asigurăm că totul este cât mai bine ordonat.

Cu toții ne dorim locuința curate, care sa emane un aer proaspăt și a căror atmosfera să fie cât mai primitoare, de aceea în mod constant ne asigurăm că totul este cât mai bine ordonat. De multe ori, trăim cu impresia că procesul de igienizare al locuinței este important doar din punct de vedere al esteticii, neluând în calcul faptul că aceasta are legătură și cu sănătatea. Procesul de curățare al locuinței este adesea privit ca o reală corvoadă, având în vedere că este o activitate ce presupune multă atenție și răbdare. Uneori și lipsa unei bune organizări este unul dintre motivele pentru care trăim cu impresia că procesul de igienizare este unul interminabil.

            A avea o casă perfect ordonată, pare pentru cei mai mulți dintre noi o misiune aproape de imposibil, dacă ținem cont și de modul în care stilul de viață modern se derulează. Printr-o organizare eficientă și prin utilizarea unor produse de curățare de calitatelucrurile se pot schimba radical, curățenia devenind chiar o activitate relaxantă și plăcută. Iată așadar câteva sfaturi ce îți pot fi de folos în ordonarea locuinței.

            Folosește numai produse de curățare de calitate

            Înainte de a da startul curățării, este esențial să te asiguri că produsele pe care le utilizezi în acest proces sunt unele de calitate superioară. De ce? Pentru ca numai în acest fel vei avea parte de rezultate cu adevărat spectaculoase. Mai mult decât atât, este recomandat să utilizezi produsele numai pentru suprafețele specifice pentru care au fost create, astfel încât să previi deteriorarea. Un proces de curățare eficient presupune utilizarea unor produse pe măsură.

Alege cu atenție ziua și momentul

Deși poate părea un lucru mai puțin relevant, atunci când îți dorești eficienta maxima în procesul de igienizare al locuinței. Mai precis, este recomandat să faci curățenie doar atunci când nu ești foarte obosit și când timpul îți permite să te dedici complet acestui proces. Dacă vei face curățenie atunci când ești obosit sau vei desfășura toate activitățile în mare grabă, în mod aproape sigur nu vei reuși să obții rezultatele la care ai sperat. Din acest motiv, îți recomandăm să alegi cu mare atenție momentul.

Organizează întreg procesul de igienizare

Daca totul se desfășoară într-un mod haotic și vei alerga constant de la o activitate la alta, la finalul zilei vei constata cel mai probabil că nu ai reușit să bifezi tot ceea ce ți-ai propus și că locuința va fi mai dezordonata decât inițial. Din acest motiv, indicația noastră este aceea de a desfășura activitățile într-un mod cât mai organizat, începând pe rând cu fiecare încăpere. Dacă ai în încăperi multe accesorii pentru casăîți recomandăm să le depozitezi într-o cutie până la finalul procesului de igienizare, scutind astfel timp.

Nu te lăsa distrasă!

În prezent este mai ușor ca oricând să ne lăsam distrași de tot felul de lucruri. Telefonul mobil, emisiunile TV sau pur și simplu conversațiile cu membrii familiei sunt doar câteva exemple comune de lucruri ce ne pot distrage cu ușurință de la activitățile pe care le avem de făcut. Evită pe cât posibil să te lași distrasă atunci când îți dorești un proces de igienizare al locuinței cât mai eficient.  

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Eveniment

Agenti CIA in Ucraina, afirma ziarul american The New York Times

Publicat

in

Prestigiosul ziar american vine cu o dezvaluire bomba: in Ucraina actioneaza multi agenti CIA si comando-uri din tari aliate cu americanii, inclusiv din Franta, Lituania, Marea Britanie si Canada. Se pare ca oamenii occidentalilor care se afla in teren se ocupa de coordonarea livrarilor de armament si de strangerea de informatii. Actiunea acestora e ultra secreta si se concentreaza in capitala Ucrainei, Kiev. Operatiunile ar fi coordonate si centralizate de la baze militare din Germania. Este pentru prima oara cand presa americana apropiata actualei administratii de la Casa Alba scrie despre agentii CIA din Ucraina. Toata povestea aici https://ghimpele.ro/ucraina-e-intesata-de-agenti-cia/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Revine testul PCR, de data aceasta pentru variola maimutei

Publicat

in

OMS cere testare extinsa pentru variola maimutei. Directorul-general al forului ONU, Tedros Adhanom Ghebreyesus, afirma ca e ingrijorat de faptul ca virusul pare sa tinteasca grupurile vulnerabile: copii, gravide si persoane imunocompromise. O firma din Coreea de Sud a pus la punct un test PCR care depisteaza virusul variolei maimutei in 90 de minute. Testele folosite acum pe scara larga nu sunt pe baza tehnologiei PCR si dureaza mult mai mult. Biroul european al OMS atrage atentia ca Europa e epicentrul acestei epidemii ciudate, care era limitata pana acum la zone izolate din Africa centrala si de vest. Mai multe detalii despre testul PCR pentru variola maimutei cititi aici https://www.ucoz.ro/test-pcr-pentru-variola-maimutei/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend