Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum Funcționează Creditele Online

Avatar

Publicat

in

O dată cu evoluția sistemelor digitale și a internetului, instituțiile financiare bancare și nebancare s-au adaptat nevoii clienților de a obține credit pentru o anumită nevoie într-un mod rapid și ușor. În prezent, clienții pot obține un credit de nevoi personale online cu doar câteva click-uri. Cu ajutorul CreditPrime, puteți obține un împrumut online cu un număr minim de documente.

Cum Funcționează Creditele Acordate Online

Primul pas pentru a obține suma de care aveți nevoie este trimiterea cererii online. Acest proces este extrem de rapid și 100% sigur. De obicei, majoritatea băncilor oferă o platformă sau un număr de telefon la care clienții pot suna pentru a depune solicitarea de ofertă.

Următorul pas pentru a obține suma de bani de care aveți nevoie este acceptarea condițiilor băncii. De obicei, oferta instituțiilor financiare depinde de tipul de credit solicitat. De exemplu, un credit pentru pensionari o să aibă o perioadă de creditare mai mică față de un credit acordat pentru un salariat. De aceea, pentru o bună funcționare a procesului de acordare a creditului, clienții trebuie să revizuiască cu atenție condițiile băncii și să își consimțământul pentru acestea.

Ultimul pas din procesul de acordare a creditelor online îl reprezintă transferul banilor. De îndată ce toate condițiile impuse de bancă sunt îndeplinite, banii vor fi transferați cât de repede posibil. Banii se pot transfera direct în contul beneficiarului sau în numerar în agenția băncii creditoare.

Avantajele Creditelor Solicitate Online

Avantajele creditelor acordate online prin intermediul CreditPrime sunt următoarele:

  • Procesul de transmitere al documentelor și de acordare a creditului se face exclusiv online
  • CreditPrime acordă credite fără a pune presiune pe clienți, oferindu-le posibilitatea să ramburseze împrumutul în tranșe egale la intervale fixe de timp (de exemplu: lunar)
  • Atât depunerea documentelor, revizuirea lor, cât și transferul sumei împrumutate sunt 100% sigure, prin intermediul sistemelor folosite de creditor
  • Solicitările de creditare se pot transmite oricând, 24/7
  • Răspunsul pentru fiecare solicitare se transmite rapid, în doar câteva minute, iar transferul banilor se face imediat după aprobarea documentelor solicitate

În concluzie, obținerea unui împrumut online este mai simplă decât v-ați putea imagina. Avantajul creditelor acordate online este dat în primul rând prin lipsa nevoii de deplasare la sediul băncii. Depunerea documentelor se face din comfortul casei dumneavostră, iar aprobarea și transferul banilor vin mai repede decât v-ați fi așteptat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Virgil Guran: ‘Se va încheia conflictul din Coaliție. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul senatorilor PNL  Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. EL a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

”Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare.

Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (…) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri”.

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri”, informează realitatea.net

Citește și:

Anca Dragu, ieșire în forță: ‘Politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, devin destul de greoaie și reactive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend