Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Cum este mai economic să te ocupi de reparații și deblocări uși

Publicat

in

Nimeni nu își dorește să se confrunte cu o ușă blocată, însă astfel de probleme sunt inerente în viața personală sau în cea profesională. Astfel, uși blocate se pot consemna în locuință, dar și în spații de afaceri – la birou, în magazine, în unități HoReCa, în clinici medicale, în spații de producție sau în depozite etc. Cu cât traficul este mai ridicat, cu atât ușile din spațiile respective pot prezenta mai des probleme. Va fi vorba cel mai probabil despre yală, despre mecanismul de închidere / încuiere. Ușile care sunt adesea trântite prezintă cel mai des probleme. Contează evident multe aspecte, inclusiv calitatea montajului și eventualele revizii – necesare atunci când se observă chiar și mici probleme.

Pentru că toți căutăm soluții avantajoase, cum este mai economic să te ocupi de reparații și deblocări uși? Primul gând ar fi rezolvarea pe cont propriu… cu scule pe care le găsim la îndemână, eventual cu ajutoare din rândul rudelor, vecinilor, angajaților, după caz. O astfel de abordare este riscantă, pentru că nu numai că defecțiunea ar putea să nu fie rezolvată corect, ba chiar ar putea să fie amplificată. Căutând soluția economică, se vor putea determina astfel cheltuieli semnificativ mai mari. Deblocarea de uși în mod neprofesional abordată cel mai probabil va determina și deteriorarea ușii sau a mai multor piese decât este necesar, deci… iată, din nou, cheltuieli suplimentare.

Pentru deblocări uși metalice sau din orice material, cu orice fel de mecanism de închidere, soluția economică și responsabilă este apelarea la specialiști. O firmă de specialitate nu este neapărat și scumpă. Pur și simplu, se va interveni rapid și sigur, cu echipamente de ultimă generație, cu scule și unelte profesionale. Un lăcătuș mecanic se va deplasa acasă sau la birou, oriunde este necesară intervenția. Lucrarea se va face fără deteriorarea ușii, iar eventualele piese înlocuite vor beneficia de garanție. De fapt, și lucrarea în sine este garantată.

O firmă de montaj uși, reparații uși și deblocări uși este Robadel Servicii, cu largă experință în București și Ilfov. Se acționează rapid în regim non stop atunci când intervențiile sunt urgente. Și, de cele mai multe ori, o ușă blocată este o urgență! Se acordă factură fiscală, deci companiile își pot deconta cheltuielile de acest gen. Căutând online deblocări uși sector 4, sector 1 sau în orice altă zonă din București, cel mai probabil se vor găsi rapid referințe pozitive despre cei de la Robadel Servicii. O astfel de firmă este activă pe piața de specialitate din Capitală de mai mulți ani, timp în care și-a constituit un portofoliu mare de clienți.

Pentru deblocări uși și deblocare alte dispozitive cu sistem de închidere / încuiere, de exemplu seifuri sau ferestre, este foarte avantajos să se colaboreze cu astfel de specialiști autentici. Prețurile sunt corecte, sunt comunicate în avans de principiu, iar clientul știe exact ce are de plătit atunci când se analizează problema și se oferă varianta optimă de soluționare.

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

‘Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela?’ (opinie)

Publicat

in

De

Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela?” – replica nu este a mea, ci a unui polițist local care m-a oprit, joi, pentru un control de rutină, că doar trăim vremuri de stare de urgență.

Miercuri vă avertizam că, în perioada aceasta, oamenii care aplică legea ar putea face abuzuri, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Joi, în jurul prânzului, m-am dus până la Xerox, fără a completa o declarație pe propria răspundere, dar având cartea de identitate la mine, pentru a i-o arăta organului, în cazul în care mă oprea vreunul.

S-a întâmplat ca la 20-30 de metri de scara blocului meu să mă oprească o patrulă de la Poliția Locală. Evident că nu s-au legitimat și purtau și măști de protecție. Practic, nu aveau cum să fie identificați.

Le explic unde mă duc, le arăt buletinul și le spun: „N-ați auzit ce a zis ministrul Vela ieri? Nu e nevoie să completăm declarația pe propria răspundere pentru…”.

Nu apuc să-mi termin ideea că mă întrerupe unul dintre polițiștii locali: „Ce mă interesează pe mine ce a zis Vela? A fost publicată o Ordonanță Militară și eu după asta mă iau.

Apoi îmi arată pe telefon O.M. nr. 3/2020, pe care, de altfel, o știam.

La un moment dat, revine la ce i-am zis eu legat de declarația lui Marcel Vela și-mi zice: „Păi, ce? Sunteți îmbrăcat în trening?”.Nu eram.

Dar cum vine asta? Dacă mă îmbrac în trening, pot să mă plimb cât vreau în jurul blocului și să zic că am ieșit să fac mișcare?

În cele din urmă, ieri am scăpat doar cu un avertisment, azi-dimineață m-am îmbrăcat în trening, când m-am dus să iau pâine, evident, având buletinul la mine.

Eugen Dinu

P.S.: Nu ieșiți din casă, pentru siguranța voastră. Ieșiți doar pentru urgențe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

EXCLUSIV Omul nr. 2 din MAI, Bogdan Despescu, dezminte: ‘Să-mi las colegii în mijlocul luptei? Așa mă cunoașteți pe mine?’

Publicat

in

De

În spațiul public a apărut informația conform căreia secretarul de stat Bogdan Despescu, omul numărul 2 din MAI, ar urma să-l urmeze pe Victor Costache și să părăsească frontul pe care se dă bătălia cu coronavirusul.

Reporterul Bugetul.ro l-a contactat, în această dimineață, pe Bogdan Despescu pentru a afla dacă este adevărat sau nu.

Al doilea om din Ministerul de Interne a dezmințit informația, precizând că nu-și va lăsa colegii în mijlocul luptei.

Să-mi las colegii în mijlocul luptei? Așa mă cunoașteți pe mine? Eu nu-mi las colegii în mijlocul luptei. Bazați-vă pe mine”, a declarat, pentru Bugetul.ro, chestorul Bogdan Despescu.

Joi, Victor Costache a demisionat din funcția de ministru al Sănătății, în plină epidemie de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban i-a acceptat demisia. În locul lui Victor Costache,  Orban l-a propus pe Nelu Tătaru.

Tot joi, pe repede-înainte, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tătaru în funcția de Ministru al Sănătății.

Vezi și

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend