Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Cum arată ultima felicitare oficială de la Casa Albă a soţilor Obama. Mesajul a ajuns viral pe internet

Publicat

in

Soţii Barack şi Michelle Obama au trimis susţinătorilor democraţi ultima lor felicitare oficială de Crăciun de la Casa Albă, înainte de încheiere mandatului preşedintelui american, fapt care a produs un val de emoţie din partea suporterilor ce le-au adresat rugăminţi pe Twitter să nu plece.

Soţii Barack şi Michelle Obama au trimis ultima lor felicitare oficială de Crăciun de la Casa Albă, ceea ce a produs un val de emoţie din partea suporterilor ce au solicitat ca aceştia să nu plece.

Felicitarea din acest an este o fotografie reprezentându-i pe Barack Obama, Michelle, Malia şi Sasha Obama la un dineu oficial în onoarea prim ministrului canadian, Justin Trudeau, în martie, fiind prima cină oficială la care au participat cele două adolescente, în vârstă de 15 şi 18 ani.
Felicitarea a fost trimisă prietenilor, susţinătorilor şi reprezentanţilor mass-media şi a fost plătită de Comitetul Naţional Democratic, potrivt unor surse ale revistei People.
Reprezentantele feminine ale familiei Obama sunt îmbrăcate în rochii elegante, lungi, fără umeri, din materiale preţioase.
Prima Doamnă Michelle Obama poartă o rochie albastră marca Jason Wu, în timp ce Malia şi Sasha poartă două ţinute brodate, făcute la comandă, marca Naeem Khan.
Felicitarea este semnată de întreaga fmailie Obama, inclusiv de căţeii Sunny and Bo, şi a primit numeroase ovaţii pe reţelele de socializare.
În interiorul felicitării poate fi citit mesajul: “În timp ce familia noastră reflectă la anii fericiţi petrecuţi la Casă Albă, le suntem recunoscători prietenilor pe care ni i-am câştigat, bucuriei împărtăşite şi darurilor pe care le-am primit.”
Pe Twitter, felicitarea a fost utilizată ca un memento pentru suporteri că în curând familia va pleca de la Casa Albă, ceea ce a născut valuri de regrete şi de sentimente din partea admiratorilor fostului cuplu prezidenţial.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! Primarul din Călinești a fost reținut de către procurori!

Publicat

in

De

Primarul Mihai Georgescu a fost reținut de către polițiști, în urmă cu puțin timp. Măsura reținerii sale a fost dispusă de către Parchetul Topoloveni pentru 24 de ore, conform usurselor noastre, primarul fiind acum la audieri. Oamenii legii au descins la edilul PSD, acuzat în urmă cu o săptămână de către familia unei tinere angajate că ar fi hărțuit-o sexual, în schimbul unor avantaje primite la locul de muncă.

Reținerea de astăzi vine după ce tatăl fetei a anunțat în direct la PROFI 24 TV că au depus plângere pentru mai multe infractiuni.

„În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosire abuzivă a funcției în scop sexual, conform art. 299 din Codul penal, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Călinești.
Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2021 – mai 2022, bărbatul în cauză, având calitatea de funcționar public, profitând de situația de autoritate asupra victimei, precum și în scopul angajării pe o altă funcție, ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei angajate aflată în subordine.
În ziua de 27 iunie 2022, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie dispuse măsuri preventive.”
 au anunțat în urmă cu puțin timp reperezentanții IPJ Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Asta ne mai lipsea! Ministerul Sănătății, precizări privind izolarea vibrionului holeric în ape de îmbăiere

Publicat

in

De

Ministerul Sănătății vine cu clarificări după ce au apărut informații legate de izolarea vibrionului holeric în ape de îmbăiere din Republica Moldova în zona râului Nistru.

„Referitor la informațiile apărute în presă, legate de izolarea vibrionului holeric în ape de îmbăiere din Republica Moldova în zona râului Nistru, Ministerul Sănătății din România precizează următoarele:

– Din cauza cazurilor care apar sporadic, Republica Moldova monitorizează apele de îmbăiere neamenajate pentru prezența vibrionului holeric.

– Tulpina izolată nu face parte din categoria celor care provoacă boală la om.

– Holera este o infecție care se transmite pe cale fecal-orală. Consumul accidental de apă contaminată din zone de îmbăiere neamenajate poate duce la infecție în țările unde există o circulație a acestei bacterii.

– În România nu s-au mai înregistrat cazuri de holeră în ultimii 30 de ani.

– Ministerul Sănătății, prin Institutul Național de Sănătate Publică, supraveghează în mod curent bolile diareice acute în sezonul estival, iar județele din zonele de frontieră cu Republica Moldova și Ucraina au fost atenționate pentru identificarea rapidă a oricărei suspiciuni de holeră”, a transmis Ministerul Sănătății

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend