Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Cum arată ultima felicitare oficială de la Casa Albă a soţilor Obama. Mesajul a ajuns viral pe internet

Publicat

in

Soţii Barack şi Michelle Obama au trimis susţinătorilor democraţi ultima lor felicitare oficială de Crăciun de la Casa Albă, înainte de încheiere mandatului preşedintelui american, fapt care a produs un val de emoţie din partea suporterilor ce le-au adresat rugăminţi pe Twitter să nu plece.

Soţii Barack şi Michelle Obama au trimis ultima lor felicitare oficială de Crăciun de la Casa Albă, ceea ce a produs un val de emoţie din partea suporterilor ce au solicitat ca aceştia să nu plece.

Advertisements
Felicitarea din acest an este o fotografie reprezentându-i pe Barack Obama, Michelle, Malia şi Sasha Obama la un dineu oficial în onoarea prim ministrului canadian, Justin Trudeau, în martie, fiind prima cină oficială la care au participat cele două adolescente, în vârstă de 15 şi 18 ani.
Felicitarea a fost trimisă prietenilor, susţinătorilor şi reprezentanţilor mass-media şi a fost plătită de Comitetul Naţional Democratic, potrivt unor surse ale revistei People.
Reprezentantele feminine ale familiei Obama sunt îmbrăcate în rochii elegante, lungi, fără umeri, din materiale preţioase.
Prima Doamnă Michelle Obama poartă o rochie albastră marca Jason Wu, în timp ce Malia şi Sasha poartă două ţinute brodate, făcute la comandă, marca Naeem Khan.
Felicitarea este semnată de întreaga fmailie Obama, inclusiv de căţeii Sunny and Bo, şi a primit numeroase ovaţii pe reţelele de socializare.
În interiorul felicitării poate fi citit mesajul: “În timp ce familia noastră reflectă la anii fericiţi petrecuţi la Casă Albă, le suntem recunoscători prietenilor pe care ni i-am câştigat, bucuriei împărtăşite şi darurilor pe care le-am primit.”
Pe Twitter, felicitarea a fost utilizată ca un memento pentru suporteri că în curând familia va pleca de la Casa Albă, ceea ce a născut valuri de regrete şi de sentimente din partea admiratorilor fostului cuplu prezidenţial.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DE MAXIM INTERES! UNDE poți face TESTUL REAL TIME PCR în ARGEȘ ca să poți pleca în vacanță – COSTĂ 285 lei

Publicat

in

De

Așa cum se știe, în acest moment, testele Real Time PCR sunt obligatorii pentru pacienții care au nevoie de internare, pentru călătoria în anumite țări sau pentru contacții cazurilor confirmate, personalul medical sau persoanele expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenți infecțioși. Argeșenii pot face acest test la o clinica privată iar costul testării Real Time PCR este de 285 lei. Este vorba de Synevo România care recoltează probe pentru teste Real Time PCR în 50 de centre de recoltare, amplasate în 36 de orașe, inclusiv în Pitesti, pe strada Teiuleanu.

Argeșenii care au nevoie de aceste teste pentru a putea pleca in vacanta trebuie sa stie ca testele se pot realiza doar cu programare prealabila online, fiind prelucrate în Laboratorul Central din Chiajna, dotat cu unul dintre cele mai performante echipamente de analiză din țară. Rezultatele pot fi accesate online și sunt raportate către autorități, conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), indiferent dacă sunt negative sau pozitive. Timpul de eliberare al rezultatelor este de maximum 72 de ore de la momentul recoltării. Costul unui test Real Time PCR în rețeaua Synevo este de 285 de lei.

Advertisements

CLICK AICI PENTRU A FACE PROGRAMARE LA TEST REAL TIME PCR

Prelevarea probelor se face prin exsudat nasofaringian. Rezultatele sunt disponibile online. Buletinul de analize poate fi eliberat în limba engleză, dacă se face o solicitare în recepție, în momentul recoltării. Pentru exsudatul faringian, pacientul trebuie să țină cont că prelevarea trebuie făcută fie înainte de toaleta cavităţii bucale sau ingestia de alimente sau lichide, fie la patru ore după acestea.

Synevo România, lider al pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, recoltează probe pentru testele moleculare pentru depistarea infecțiilor cu virusul SARS-CoV2 în 50 de centre din 36 de orașe din țară, șapte din acesteafiind localizate în București. Buletinele de analiză pot fi eliberate acum, la cerere, și în limba engleză pentru persoanele care au nevoie de acest document în vederea efectuării unei călătorii.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în anul 1995 (www.medicover.com).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medic: ‘Pacienții cred mai mult în teoria conspirației decât în tratamentul medicamentos. Va fi din rău în mai rău’

Publicat

in

De

Directorul Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara atrage atrage atenția că, acum medicii nu luptă doar cu boala în sine, ci și cu inconștiența multor pacienți care „cred mai mult în teoria conspirației decât în tratamentul medicamentos”.

La Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara mai sunt libere doar câteva paturi pentru pacienții infectați cu SARS Cov 2, în timp ce Spitalul CFR, unitate suport, începe să primească tot mai mulți pacienți cu forme ușoare ale bolii. Potrivit medicilor, aproximativ 70% dintre cei care au ajuns în ultima vreme în spital sunt cei care cred în teoria conspirației.

„La Babeș mai avem 6 sau 7 locuri libere, dar este o dinamică continuă, pentru că ne ajutăm cu colegii de la Spitalul CFR, care preiau cazurile asimptomatice sau ușoare. La noi, Terapia Intensivă este plină, sunt 4 locuri și toate sunt ocupate, sunt pacienți care cred mai mult în teoria conspirației decât în tratamentul medicamentos. Avem în Terapie un pacient care a refuzat tratamentul cu Remdesivir, ne-a spus că nu vrea să facem experimente pe el. Din păcate, acum este la Terapie Intensivă și nu putem decât să îi dăm tratament suportiv”, a declarat pentru sursa citată Cristian Oancea, directorul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, conform Digi24.ro.

Advertisements

Medicii spun că tot efortul depus până acum este anulat de iresponsabilitatea oamenilor și se așteaptă că situația să devină critică.

„Va fi din rău în mai rău. Cam 70% sunt adepții teoriei conspirației. Nu avem cu cine să luptăm. Suntem dezarmați. Toată munca noastră s-a dus pe apa Sâmbetei. Pacienții au refuzat tratamentul susținând că nu vor să facem experimente pe ei. Nu mai avem arme. Nu te poți lupta cu prostia, cu ignoranța și cu conspirația, cu indolența, cu nesimțirea, cu iresponsabilitatea. Nu ai ce să-i mai faci. Îi așteptăm în spitale, unde avem și lumânări. Ei cred că se fac bine de la natură. Avem pacienți relativ tineri, între 50 și 70 de ani”, a mai spus medicul Cristian Oancea.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend