Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Culmea marketingului: Un ‘hotel de zero stele’ din Elveţia oferă nopţi nedormite pentru a cugeta la crizele mondiale

Publicat

in

„N-am putut să dorm” şi „camera mea a fost prea zgomotoasă” se numără printre plângerile primite de la clienţi de care hotelierii se tem cel mai mult, însă pentru fraţii Riklin acesta este tocmai scopul celei mai recente instalaţii artistice a lor, un „hotel de zero stele”, relatează joi Reuters. Camera de hotel a artiştilor conceptualişti elveţieni constă, în esenţă, dintr-un pat dublu pe o platformă, cu două noptiere şi veioze. Nu există pereţi, tavan sau uşi care să ofere intimitate sau adăpost.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Situație ciudată după un incendiu în Suceava! Un pompier s-a intoxicat cu o substanţă misterioasă. Delira şi nu se mai putea ţine pe picioare

Publicat

in

Un pompier sucevean a ajuns în stare gravă la Institutul Fundeni, după ce s-a intoxicat cu o substanţă misterioasă în timpul unei intervenţii la un incendiu, anunță Antena 3 CNN.

Citeste mai mult

NATIONAL

Novak Djokovic, intervenție explozivă în timpul violențelor din Balcani:`Kosovo este inima Serbiei`

Publicat

in

Novak Djokovic, numărul 3 mondial, a scris un mesaj politic despre independenţa Kosovo pe camera de filmat de pe terenul Philippe-Chatrier, luni, după victoria din primul tur în faţa lui Aleksandar Kovacevic.

„Kosovo este inima Serbiei! Stop violenţei!” Înainte de a părăsi luni terenul Philippe Chatrier, după victoria obţinută în faţa lui Aleksandar Kovacevic (6-3, 6-2, 6-2, 7-6 [1]) în primul tur al Openului Franţei, Novak Djokovici s-a oprit câteva minute pentru a scrie acest mesaj cu marker alb pe tradiţionala cameră dedicată semnăturilor jucătorilor, conform News.ro.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend