Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

CTP comentează mesajul lui Iohannis de Paște: ‘E o modalitate de comunicare pe care președintele a învățat-o’

Publicat

in

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 mesajul lui Klaus Iohannis penttru români de Paște. Președintele a spus că de Paște va sta acasă cu soția, nu se va duce la Biserică și nu se va întâlni cu nimeni. Gazetarul consideră mesajul ca fiind unul simplu. „Mesajul ar trebui să aibă un impact considerabil”, spune Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Izolarea impunsă prin pandemia de coronavirus devine un coșmar pentru victimele violenței domestice

„Mesajul ar trebui să aibă un impact considerabil. Este un mesaj simplu. Am putea spune un mesaj normal și în același timp este un mesaj excepțional. (…)Legat de mesajul său în legătură cu petrecerea Paștelui acasă „cu soția mea Carmen”, i-a spus numele… Este o modalitate de comunicare pe care președintele a învățat-o, astfel încât mesajul să fie mult mai bine transmis. Acel nume este o „ancoră” audio și vizuală. Adică lumea chiar vede perechea Klaus – Carmenstând în casă de Paște și rugându-se, pentru că nu este mesajul unui ateu. Președintele, așa cum a făcut-o în fiecare an, se ducea la biserică, s-ar fi dus și anul acesta, dar acum ne spune „Voi aprinde o lumânare și ne vom ruga în casă””, a spus CTP.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Mai multe terase din Craiova au primit clienţi în timpul nopții de duminică spre luni: ‘Este ca un fel de An Nou pentru noi’

Publicat

in

De

Mai multe terase din Craiova au primit clienţi în timpul nopții de duminică spre luni, imediat ce a intrat în vigoare relaxarea după restricțiile din timpul epidemiei COVID. Clienţii au intrat doar dacă au avut mască şi după ce li s-a trecut numele şi numărul de telefon într-un registru, anunță MEDIAFAX.

Mădălina Amon a aşteptat mai bine de două luni să bea o bere cu prietenii. Ea a venit înainte de miezul nopţii la o terasă din centrul Craiovei. Ca să poată intra, a trebuit să-şi pună mască de protecţie.

Regulile de urmat la terase sunt stricte și sunt respectate și de patronii localurilor, nu doar de clienți.

Atunci când a ajuns la terasă, un angajat i-a cerut Mădălinei datele de contact.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

„Am venit fix la miezul nopţii. Este ca un fel de An Nou pentru noi. Revelion”, a declarat Mădălina Amon.

Circuitele clienţilor au fost gândite în aşa fel încât să fie respectate regulile de siguranţă sanitară.

„Avem patru trasee: două pentru intrare şi două pentru ieşire. Noi o să conducem clienţii la masă pe unul dintre aceste trasee. Nu avem marcajele făcute şi-i conducem noi pentru că nu avem voie să facem marcaje în acest spaţiu”, a explicat un angajat.

Angajaţii poartă echipamentul de protecţie necesar.

„Întregul personal va fi echipat cu măşti şi mănuşi care vor fi schimbate o dată la patru ore.Vom avea soluţii dezinfectante la intrare, la toalete, bineînţeles”, a declarat Diana Testemiţanu, administratorul terasei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cât costă cea mai veche sticlă de coniac vândută vreodată la licitaţie

Publicat

in

De

Nu ți se întâmplă în fiecare zi să ții în mână o sticlă veche de peste 250 de ani. Un coniac, preparat înainte de Revoluția Franceză, a fost scos la licitație, iar valoroasa sticlă datează din anul 1762, notează Rador.

Casa de licitații Sotheby’s îl prezintă drept „cel mai vintage coniac, vândut vreodată la licitație” și face parte dintr-un lot de băuturi spirtoase scoase la vânzare astăzi la Londra. Este vorba despre o sticlă de coniac de 70 cl de la Maison Gautier, care datează din 1762 și care face parte dintr-un grup de trei sticle păstrate în aceeași familie, timp de generații întregi, cu etichetele lor originale atașate. Sticla scoasă la vânzare în prezent, cunoscută sub numele de „Grand Frère”, este cea mai mare dintre cele trei și are o valoare estimată între 90.000 și 180.000 de euro. Cea mai mică, „Petite Soeur”, este păstrată în Muzeul Gautier, în timp ce a treia, „Petit Frére”, a fost vândută la New York în 2014 pentru 59.500 de dolari, intrând în Guinness Book of Records, ca fiind cea mai veche sticlă de coniac vândută vreodată la licitaţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend