Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

CS Minaur Baia Mare este de neoprit pe piața Transferurilor: A luat-o și pe pivotul Itana Cavlovic

Publicat

in

Gruparea feminină de handbal CS Minaur Baia Mare a transferat-o pe pivotul Itana Cavlovic, născută în 1997.

Itana Cavlovic s-a născut la Podgorica (Muntenegru) în data de 27 august 1997. Are 1,86m şi 86 kg şi joacă pe postul de pivot. Cluburi la care e evoluat: ZRK Danilovgrad (2013-2015), ZRK Buducnost Podgorica (2015-1017); Zagnos SK (2017-2018), Izmir Biyuksehir Belediyesi GSK (Turcia – 2018-2019), Dunaújvárosi Kohász KA (2019-2020), Rapid Bucureşti (2020-2021) și CSU Ştiinţa Bucureşti (2021-2022). Este componentă a echipei naţionale a statului Muntenegru. A terminat Universitatea Donja Gorica, specialitatea graphic design.

Are două titluri naţionale şi o cupă cu Buducnost, echipă cu care a ajuns până în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Itana a jucat în fiecare dintre cele 22 de meciuri din Liga Florilor MOL pentru CSU Ştiinţa Bucureşti, reuşind să înscrie 60 de goluri. De asemenea, are două meciuri jucate în Cupa României şi alte două goluri.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Gospodărie inundată în comuna Lanurile – Apa a intrat şi în casă

Publicat

in

De

Analistul politic Bogdan Teodorescu: ‘Trăim niște timpuri complicate. Avem în față, un orizont negru, în care niște generații tinere spun următorul lucru: Opriți-vă, fiindcă voi o să muriți, mai devreme sau mai târziu, dar noi avem mult de trăit în locul ăsta și ne lăsați ceva în care nu se poate trăi’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Accident cumplit între o cisternă și un autobuz în Pakistan: Incendiul a făcut ravagii

Publicat

in

De

Un accident violent între o cisternă și un autobuz de pasageri a provocat moartea a cel puțin 20 de persoane în Pakistan, au anunțat marți un purtător de cuvânt al poliției și mass-media.

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți pe o autostradă din apropierea orașului central Multan, iar cauzele nu sunt deocamdată clare, anunță Reuters.

Autobuzul și cisterna au luat foc după coliziune, a precizat un purtător de cuvânt al poliției într-un comunicat, fără a oferi detalii cu privire la numărul victimelor.

Geo și Dunya TV au anunțat că cel puțin 20 de persoane au fost ucise.

Șase pasageri au supraviețuit, a declarat la fața locului un oficial al unui serviciu de salvare de stat pentru Dunya TV.

„Incendiul a făcut ravagii”, a spus el.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend