Conecteaza-te cu noi

Eveniment

CS Dacia Mioveni participa la Campionatul National de oina pe plaja

Avatar

Publicat

in

În perioada 8 -12 august, în Constanța, la Mamaia se desfășoară Campionatul Național de Oină pe plajă și Cupa României la Oină, competiții destinate Senioarelor, unde participă și echipa Clubului CS Dacia Mioveni 2012.
Deși a țintit locul întâi, clubul CS Dacia Mioveni a reușit două clasări pe locul al doilea.
În Campionatul României, șase formaţii s-au întrecut pentru a pune mâna pe marele trofeu: CSM Progresul Băileşti, CS Dacia Mioveni 2012, ACS Curcani Călăraşi, CS Spicu Horia, CS Dinamic Coruia şi CS Someşul Căşeiu. CS Mioveni s-a clasat a doua la categoria senioare, în urma confruntării cu CSM Progresul Băilești, scor 2-7 ( 2-1).
Tot locul al doilea a fost obținut și la Cupa României Senioare în urma confruntării din finală, tot cu CSM Progresul Băilești, scor 10-5.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

URMĂRIRE CA-N FILME, ÎN ARGEȘ – ȘOFER OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii piteșteni aflați în serviciu pe strada Depozitelor, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto a încercat să fugă.

Cel în cauză a fost prins, iar din verificări s-a stabilit că avea dreptul de a conduce suspendat.

Publicitate

Bărbatul a fost reținut.

În cursul serii de 27 iulie a.c., polițiștii din cadul Secției 1 Poliție Pitești, care acționau pe strada Depozitelor din Piteşti, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnal.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnale acustice şi luminoase ale autospecialei, însă conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea şi a mărit viteza, până în zona unui imobil, unde persoana în cauză a coborât din autoturism şi a fugit, fiind prins în scurt timp, după utilizarea armamentului din dotare, ca urmare a nesupunerii la somaţiile poliţiştilor.

Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost produse pagube materiale.

Din verificări s-a stabilit că şoferul este un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care avea dreptul de a conduce suspendat, în condiţiile în care anterior a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului.

După administrarea probatoriului, în cursul nopţii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

LUPTA ANTICOVID ÎN ARGEȘ – ZECI DE CONTROALE ȘI AMENZI LA TERASE SI MAXI TAXI

Avatar

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Vă amintim că puteți sesiza și dumneavoastră neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165. În același timp, Instituția Prefectului face apel către argeșeni să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice și igiena mâinilor.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 575 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 91 de societăți comerciale, 312 persoane legitimate și 157 de autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 3 amenzi, în valoare de 1500 lei și 12 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.
Pompierii argeșeni au verificat 72 de societăți comerciale și 880 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 51 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend