Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Crucea Eroilor – Lansare De Carte

Avatar

Publicat

in

Marți pe 27 Noiembrie la ora 16:00, Muzeul Municipal din Curtea de Argeș vă invită la o lansare de carte: Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman. În cadrul evenimentului este programat și un moment artistic.

Dragi prieteni!

În preajma Centenarului Marii Uniri, cu bucurie va invit la prezentarea celei de-a II-a ediții (revizuită și adăugită) – Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, o carte document scrisă în lumina adevărului istoric și dedicată Sfintei Treimi și tuturor Eroilor Neamului Românesc din toate timpurile și locurile pământești. (Paul Adrian Cristescu)

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Oficial este primăvară! Vezi cum va fi vremea în prima săptămână a lunii martie, în județul Argeș!

Avatar

Publicat

in

Potrivit informațiilor furnizate de satelitul EUMETSAT, temperaturile din aceste zile vor fi normale pentru această perioadă, situându-se între 9 și 11°C. Spre sfârșitul săptămânii temperaturile vor crește ușor, cu maxime cuprinse între 12 și 15°C.

Minima nopții se va situa între 0 și 2°C. În timpul zilei, cerul va fi parțial însorit cu adieri ușoare ale vântului.

În zilele de week-end temperaturile vor scădea brusc, în timpul zilei maximele ajungând la 4 și 8 °C fiind prezente și precipitațiile.

Vezi graficul de mai jos pentru mai multe detalii!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Curtea de Argeș plin de flori și mărțișoare!

Avatar

Publicat

in

Odată cu venirea primăverii au apărut și micii comercianți de mărțișoare, în speranța că în contextul pandemiei veniturile vor fi la fel de considerabile ca în anii precedenți.

În ultimele zile orașul a fost împânzit de tarabe, fiind expuse mărțișoare de toate culorile și de toate formele, oferindu-le cumpărătorilor o gamă cât mai variată din care pot alege, în zone special destinate comercializării acestora.

După lungi discuții și dezbateri, veștile bune au fost anunțate de către autorități. Dacă ordinul comun al ministerelor Educației și Sănătății au afirmat că în contextul redeschiderii școlilor este interzis „schimbul de obiecte personale”, categorie în care ar fi putut intra mărțișoarele și florile oferite cadrelor didactice și elevelor de 1 și 8 martie, ministrul Educației afirmă că nu există nicio interdicție și că acestea sunt permise, floarea fiind „un simbol”, nu un „obiect personal”, cu condiția de a se respecta în continuare regulile de combatere a virusului Sars Cov-2.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend