Conecteaza-te cu noi

Campulung

Criza apei se încheie la noapte!

Publicat

in

apa campulung (6)De două zile, peste 48.000 de musceleni stau fără apă potabilă fiind nevoiţi să-şi procure apă potabilă din rafturile supermarketurilor sau de la cele două izvoare, din Parcul Kretzulescu şi din cartierul Apa Sărată, şi apă menajeră de la cisternă (cu ajutorul ISU) sau din pârâul din spatele Blocului 17.
Cozile sunt interminabile, însă muscelenii îşi muşcă buzele şi îşi aşteaptă răbdători rândul, în timp ce autorităţile s-au adunat cu mic cu mare în jurul ţevii avariate şi dau ca termen de rezolvare a situaţiei această seară.
Prefectul Mihail Oprescu s-a arătat a fi cel mai optimist şi a fost primul care a anunţat că speră ca în această seară situaţia apei potabile să revină la normal la nivel de Câmpulung şi comune limitrofe.
Potrivit reprezentanţilor SC Edilul CGA SA la această oră se lucrează la finalizarea reparaţiei şi cel mai probabil în această noapte muscelenii vor avea apă potabilă la robinete, asta după ce reparaţia va fi finalizată, iar apa va trece prin Staţia de Tratare pentru a ajunge-n condiţii la consumatori. De asemenea Edilul CGA va avea, peste noapte, echipe în tot municipiul pentru a se putea interveni la timp în caz de apariţii ale unor avarii locale.

apa campulung (3)apa campulung (5)apa campulung (2)apa campulung (1)

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DSP ARGEȘ: începe administrarea celei de-a a treia doze de vaccin anti COVID – VEZI DETALII

Publicat

in

De

DSP Argeș anunță că din 28 septembrie 2021 se va incepe administrarea celei de-a a treia doze de vaccin impotriva maladiei COVID-19, data fiind evolutia epidemiologica severa din Romania si necesitatea asigurarii protectiei cetatenilor impotriva acestei boli, vaccinarea reprezentand solutia sigura si eficienta pentru invingerea pandemiei COVID-19.

Se recomanda administrarea celei de-a treia doze pentru:

  • persoanele cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe : persoane cu varsta peste 65 de ani, persoane cu boli cronice (indiferent de varsta), persoane din centrele medico-sociale si alte categorii vulnerabile prevazute în strategia nationala de vaccinare;
    -persoanele cu risc mare de expunere: personal medico-social si personal din invatamant.

Accesul la vaccinare este permis si altor categorii populationale, care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent daca au istoric de trecere prin boala.

Doza de rapel se va efectua numai cu vaccinurile pe bază de ARN mesager,indiferent de schema initiala. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna).

Pentru persoanele imunizate cu vaccin Johnson&Johnson  nu este necesara  la acest moment administrarea dozei de rapel, avand in vedere ca in Romania imunizarea cu acest vaccin a inceput la data de 4 mai 2021.

Programarea persoanelor pentru administrarea dozei de rapel ( doza 3) se va realiza prin mijloacele deja cunoscute, inclusiv prin prezentarea directa in centrele de vaccinare sau prin intermediul platformei nationale de programare la vaccinare.

Pentru persoanele din centrele medico-sociale si rezidentiale, imobilizate la domiciliu sau fara adapost, vaccinarea se va realiza cu ajutorul echipelor mobile puse la dispozitie de catre directia de sanatate publică .

Beneficiarii vor primi adeverinte de vaccinare unde va fi specificata schema de vaccinare, cu mentionarea celor trei doze efectuate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

IPJ Argeș recruteaza agenți de poliție pentru secțiile rurale – VEZI DETALII

Publicat

in

De

În perioada 13 – 24 septembrie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș organizează un concurs de recrutare prin încadrare directă din sursă externă, pentru 7 posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii și modelele de documente, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Argeș, fiind disponibil la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-sursa-externa-agenti-de-politie1631534788 .

Înscrierea se realizează în perioada 13 – 24 septembrie 2021, (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuiesc transmise exclusiv online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro , în perioada stabilită pentru înscriere.

Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în localitățile Corbi, Mușătești, Ciomăgești, Cocu, Mozăceni, Slobozia și Cetățeni. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate cele șapte posturi scoase la concurs, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, iar, la final, examinarea psihologică și medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend