Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cristoiu: Iohannis a venit cu o păcăleală genială

Avatar

Publicat

in

Ion Cristoiu spune ca presedintele Klaus Iohannis a apelat la o ‘pacaleala geniala’.

“Formula ‘Un altfel de politică’ e înțeles de mulți ca angajamentul lui Klaus Iohannis de a face un altfel de politică decît Traian Băsescu (…) Dacă ne gîndim că sloganul a fost însoțit de sloganul Punct și de la capăt, prin Un altfel de politică s-a înțeles – și asta a vrut să spună Klaus Iohannis- o politică net diferită decît cea dusă pînă acum în postdecembrism și care, poreclită politicianism, a ținut deoparte de politică mulți oameni competenți”, spune Cristoiu pe site-ul sau.

“Un altfel de politică înseamnă dreptul membrului de partid democratic de a gîndi cu capul lui și nu cu capul Șefului sau Șefilor de la partid. S-a întîmplat așa ceva în cele șase luni de mandat prezidențial al lui Klaus Iohannis? Vi se pare că PNL, partidul lui Klaus Iohannis, duce un altfel de politică? Vi se pare că Klaus Iohannis însuși duce un alt fel de politică?”, este de parere acesta.

“Toți politicieni postdecembriști ne-au păcălit în campaniile electorale, făgăduind ceva pe care n-aveau de gînd să-l îndeplinească, deoarece alegerile erau pentru ei uriașe păcăleli ale Poporului. Înaintea campaniei pentru prezidențiale mă întrebam ce păcăleală va folosi Klaus Iohannis pentru a ne smulge votul. Era o întrebare legitimă, deoarece în 2014 se cam epuizaseră păcălelile electorale, folosite pînă atunci de candidați. Klaus Iohannis a venit cu o păcăleală genială: Păcăleala că nu ne va păcăli ca toți ceilalți, deoarece el va duce Un altfel de politică”, spune Ion Cristoiu.

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/cristoiu-iohannis-a-venit-cu-o-pacaleala-geniala_960610.html

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Ludovic Orban a împărțit mărțișoare în Parlament, uitând de aberațiile transmise elevilor

Avatar

Publicat

in

Coaliția de guvernare a uitat de normele aberante impuse elevilor. După ce ministrul Sănătății a anunțat că elevii nu au voie să ducă mărțișoare profesoarelor, ministrul Educației a explicat că elevii pot duce simbolurile primăverii la fel ca în toți anii. Însă, regulile impuse de coaliție au fost încălcate chiar de șeful PNL, Ludovic Orban, care a împărțit mărțișoare în Parlament, fără mănușile recomadate de Vlad Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00

Avatar

Publicat

in

Un bărbat care a murit în urmă cu doi ani a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere, potrivit Hotnews.ro. Autoritățile locale susțin că este vorba despre o eroare, bărbatul mort fiind confundat de fapt cu fratele său.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”, informează Mediafax.

Primăria din orașul Râșnov susține că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

Autoritățile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea fi sancționat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend