Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cristoiu, acuzații explozive la adresa lui Iohannis: ‘Cei mai buni votanţi pe 6 decembrie sunt morţii. Mai dă unul şi la PSD să nu pută, şi la USR’

Publicat

in

Ion Cristoiu afirmă că discursul preşedintelui, după întâlnirea de marţi cu responsabilii şi specialiştii din sănătate, are un „caracter sinistru, unic în lume”, susţinând că şeful statului, ajutat de sistemul instituţiilor de forţă, va folosi morţii de COVID pentru a obţine victoria PNL la alegeri.

Ion Cristoiu spune că Guvernul Orban creează condiţii pentru tot mai multe infectări prin suplimentarea numărului de paturi de la Terapie Intensivă pentru pacienţii cu COVID 19, în stare gravă.

„Orban nu are realizări în sensul că sunt tot mai puţine infectări. Nu, Guvernul Orban are măreţe realizări în tot mai multe infectări şi în crearea condiţiilor pentru ca tot mai multe infectări să beneficieze de terapie intensivă şi, fireşte de cimitire. De ce? Păi să vă spun de ce. Cei mai buni votanţi pentru PNL pe 6 decembrie sunt morţii. Deci dl. Klaus Iohannis avea chiar o anumită bucurie în ce spunea el, tot mai multe infectări şi tot mai multă terapie intensivă şi tot mai mulţi morţi înseamnă tot mai multe voturi”, susţine publicistul, în „Jurnalul meu video”, de pe cristoiublog.ro.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie – ‘A fost creat cadrul propice apariției ‘indispensabilului traficant de influență”

Ion Cristoiu mai spune că PNL şi preşedintele Klaus Iohannis sunt ajutaţi de serviciile secrete pentru a contabiliza la PNL voturile victimelor COVID, astfel încât liberalii să câştige cu majoritate alegerile parlamentare, iar şeful statului să aibă, în sfârşit, şi „Parlamentul meu”.

„Pentru că acuma ăia de la SRI, şi de la STS, şi de la SPP care pregătesc victoria zdrobitoare cu 58% a PNL (…) la ora actuală se pregătesc, se fac liste. „Cine a mai murit mă?”, zice Hellvig. „Păi a mai murit unul”. „Aaa, bun, pac, votant!” Mai dă unul din ăia morţi şi pe la PSD să nu pută, şi la USR. Dar, din 10 morţi, opt votează cu PNL. Deci dl. Klaus Iohannis ne-a anunţat. Vor avea loc alegeri, în perspectiva alegerilor va creşte numărul de infectări, crescând numărul de infectări, va creşte numărul de oameni care vor ajunge în ultima fază, la terapie intensivă, şi vor fi tot mai mulţi morţi, şi dacă vor fi tot mai mulţi morţi, vor fi tot mai mulţi votanţi pentru PNL pentru a asigura majoritatea absolută a partidului meu, pentru ca Iohannis să aibă şi Parlamentul meu”, a explicat publicistul.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că în ţară există 3.065 de paturi de terapie intensivă pentru toţi pacienţii. Şeful statului anunţă şi o creştere a capacităţii de ventilatoare de 73% din aprilie. În următoarele 10 zile, paturile de ATI se suplimentează în Bucureşti cu 123.

De asemenea, şeful statului a mai spus că pentru următoarea perioadă, planul strategic urmăreşte deschiderea unor noi capacităţi de terapie intensivă distribuite la nivel naţional, precum cele de la Oradea, Constanţa, Craiova, în locaţii nou construite cu destinaţii de Terapie Intensivă sau care se vor transforma în secţii de terapie intensivă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Ciclism: Tadej Pogacar, învingător în Turul Sloveniei 2021

Publicat

in

De

Ciclistul sloven Tadej Pogacar (UAE-Emirates), actualul campion al Turului Franţei, şi-a înscris numele în palmaresul Turului Sloveniei, la finalul etapei a 5-a, ultima din ediţia 2021 a acestei curse, desfăşurată duminică între Ljubljana şi Novo Mesto, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

. Pogacar a ocupat primul loc în clasamentul general final, cu un avans de 1 min 21 sec faţă de italianul Diego Uilisi, colegul său de echipă şi campionul ediţiei anterioare (2019). Pe poziţia a treia, la 1 min 35 sec, s-a clasat un alt rutier italian, Matteo Sobrero (Astana).

Ultima etapă, în lungime de 175,3 km, a fost câştigată de germanul Phil Bauhaus, cronometrat în 4h 12 min 05 sec. Acesta i-a devansat la sprint pe australienii Alex Edmonson şi Heirich Haussler, pe italianul Matteo Trentin şi pe spaniolul Jon Aberasturi.

În vârstă de 22 ani, Tadej Pogacar se pregăteşte în prezent pentru ediţia 2021 a Turului Franţei, care va debuta pe 26 iunie, precum şi pentru cursa de fond din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, prevăzută pe 24 iulie, la o zi după ceremonia de deschidere.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Au fost descoperite patru bombe de aruncător în timpul unor lucrări de construcţie a canalizării în Botoşani

Publicat

in

De

Patru bombe de aruncător, de calibru 60 milimetri, au fost descoperite, sâmbătă, pe raza localităţii Tudora, în timpul unor lucrări de construcţie a reţelei de canalizare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, două bombe au fost scoase la suprafaţă de o echipă de muncitori. Alte două a fost descoperite pe timpul cercetării terenului cu detectorul de metale de pirotehnicienii ISU Botoşani, care au ajuns la faţa locului în cel mai scurt timp, informează Agerpres.ro.

“Echipa pirotehnică a constatat că cele patru bombe erau în perfectă stare de funcţionare şi puteau exploda la orice atingere mecanică”, a afirmat Lupu.

Muniţia de război a fost transportată în poligonul militar de la Copălău, în vederea distrugerii la o dată ulterioară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend