Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cristian Tudor Popescu și-a ieșit din minți! ‘Un carnaval macabru. Pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent’

Publicat

in

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că reconstituirile făcute luni și marți în Cazul Caracal sunt „un carnaval macabru” și că cei care au făcut acest lucru „vor să dea impresia că lucrează”.

„Aceste două fete trebuie ținute în viață să fie mâncate de vii de toți mascații ăștia. Uitați-vă ce de lume, dacă îi luăm pe fiecare în parte – ar fi trebuit un reporter să meargă la toți cu jiletcile astea pe ei, poliția, BCCO, să-i întrebe pe fiecare: ce faci aici? Sunt mulți care se uită pur și simplu, nu fac nimic. Ce căutau acolo toți ăstia? Toți fac fotografii, fac selfieuri. Asta aș vrea să știu eu, ce treabă are fiecare

Păi are treabă, pentru că vor să dea impresia, cu toată adunătura asta, că lucrează, că activează, că sunt mari profesioniști acolo, care fac o reconstituire. N-au putut să facă nimic pentru Alexandra și Luiza când a fost nevoie, dar acum sunt toți savanți, sunt profesioniști, îi auzi pe toți la televizor.

Ce rezultă? Dacă vă este răpit și omorât un copil, stimați cetățeni, rezultă din ce vedem acum că aveți asigurată o reconstituire la marele fix, la marea meserie. O să vi se spună cu amănunte cum a fost luat, cum a fost schingiuit, cum a fost violat, care au fost ultimele lui cuvinte, că avem reconstituitori profesioniști”, a spus gazetarul, la Digi24.

„Toată mascarada asta, acest carnaval macabru, este o întreținere a unui subiect mediatic, atât pentru inșii ăștia care încearcă să demonstreze că se află într-o treabă, cât și pentru public. Nici măcar nu e nou procedeul, pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

„Dincă e șeful aici. Era, când a fost arestat, un tip prăpădit, cocoșat, vai de capul lui, acum e înfloritor, conduce tot aici, îi duce de colo dincolo. De ce face asta? Probabil că s-a sfătuit cu avocat în sensul că îl ajută lucrul ăsta”, a continuat gazetarul.

El spune că constituirea este o „mascaradă sinistră, care are o alură tribală”.

„Faptul că Dincă ia un sac acum și-l aruncă în tufe, ăsta este adevărul, nu? Asta e o idioție, pur și simplu”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„E primul caz de dispariție în țara asta? Sunt sute, mii. Ați văzut vreodată asemenea tarantelă televizată pe zile întregi? De ce e făcută acum? Pentru a fi exploatată mediatic cât se poate de către organe, de către Dincă, de către consumatorul public, care toți, repet, se hrănesc cu Alexandra și Luiza. E o chestiune de ilogism perfect. Dincă a spus că le-a omorât și nu a făcut acum decât un soi de dans ritual care să arate cum le-a omorât.

De ce faci reconstiturea? Ca eventual el să se contrazică și să rezulte că de fapt nu le-a omorât. Și atunci unde sunt? Le-ai dat în urmărire internațională, dacă ele sunt livrate unei rețele de traficanți, așa cum tot aud, atunci căutați-le acolo, nu faceți plimbare de sperietoare de ciori prin curți, domnilor procurori și polițiști! Altfel, de ce faceți reconstituirea? În loc să le caute, dacă au această suspiciune că Dincă ar minți, ceea ce nu cred, își pierd vremea și bani statului”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

EXCLUSIV Lovitură pentru Dumitru Coarnă și polițiști! Semnalul care răstoarnă planurile șefului SNPPC

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Adriana Săftoiu, atac de ultimă oră la Ludovic Orban: ‘Când deții o funcție publică, ai niște privilegii pe care oamenii de rând nu le au’

Publicat

in

De

Adrian Săftoiu, deputat PNL, l-a criticat, sâmbătă, pe premierul și președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu l-a taxat pe șeful Guvernului, după apariția deja celebrei poze din biroul lui Orban, în care premierul bea și fumează alături de alți membri ai Executivului.

Săftoiu spune că „atunci când deții o funcție publică, ai niște privilegii pe care oamenii de rând nu le au”. De aceea, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel.

Pe de altă parte, Adrian Săftoiu apreciază gestul lui Ludovic Orban de a plăti amenda.

Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niste privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică si ai greșit, nu poți fi scuzat că si omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei si eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început.”, a reacționat Adrian Săftoiu.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ultim moment! Crește numărul deceselor cauzate și de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, sâmbătă, noi decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus.

GCS, care citează INSP, anunță că alte șase persoane au decedat.

Bilanțul este acum de 1.259 de decese.

Deces 1254

Bărbat, 68 ani, județ Suceava.

Dată confirmare: 13.05.2020.

Dată deces: 29.05.2020.

Comorbidități: HTA, angină pectorală.

Deces 1255

Bărbat, 50 ani, județ Brașov.

Dată confirmare: 15.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: epilepsie cu crize tonico-clonice, obezitate, HTA, hepatită cronică toxico-nutritionala.

Deces 1256

Bărbat, 51 ani, județ Bihor.

Dată confirmare: 14.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: cardiopatie ischemica, HTA, insuficiență renală cronică-dializat, obezitate.

Deces 1257

Bărbat, 64 ani, județ Galați.

Dată confirmare: 19.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: cardiopatie ischemica, HTA, AVC sechelar, boală renală polichistica.

Deces 1258

Bărbat, 77 ani, județ Galați.

Dată confirmare: 28.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: HTA, obezitate grad II.

Deces 1259

Bărbat, 66 ani, județ Tulcea.

Dată confirmare: 30.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: DZ, insuficiență renală cronică, insuficiență cardiacă, infecție Clostridium Difficile.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend