Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cristian Boureanu ameninţat cu DNA-ul de preşedintele Băsescu ! Şi-a luat-o în freza ?

Publicat

in

Vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu s-a băgat şi el în seamă la întâlnirea preşedintelui cu grupurile parlamentare ale PDL. Voia să ştie neaparat de la preşedinte la cine se gândeşte când e nevoie de un tehnocrat în fruntea Guvernului. Răspunsul preşedintelui a fost unul foarte simplu – a amintit că atunci când făcea referire la probleme unor aleşi cu jusiţia, cu DNA-u nu se referea doar la Dan Păsat. Iată cum şi-a luat-o “băiatul cu mucii în freză”, aşa cum l-a descris fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.
Iată ce curiozităţi avea domnul Boureanu: Domnu’ preşedinte, fără supărare vă întreb eu, că nu a întrebat nimeni atunci, ori nu sunt curioşi, ori ştiu… Mie îmi place de domnul Boc pentru că e cel mai corect pe care l-a pus şi putea să îl dea partidul ăsta din 90 şi până astăzi: corect, hotărât pe ce face şi careşi-a pus cariera politică şi cariera ca om pe masă pentru ce am fost noi în stare să producem ca reformă.
În al doilea rând, dacă premierul este dispus să-şi dea demisia în momentul în care partidul o cere. România în momentul de faţă are nevoie poate dintr-un singur motiv de un nou premier, pentru că există o creştere economică şi există o aşteptare ca premierul care vine să se ocupe exclusiv de menţinerea pe această linie.
Răspunsul preşedintelui a fost extrem de clar: “Nu vă faceţi griji că am multe răspunsuri (râsete în sală). Nu vă faceţică nu ştiţi, marea dezbatere şi în afara partidului şi în interiorul partidului este “domne ce ne facem cu Guvernul?” că premierul Boc nu mai este agreat de populaţie, nu mai aduce voturi, deci ştiţi acest lucru. Să nu ne lansăm într-o demagogie dacă nu răspundem exact subiectului, iar a răspunde subiectului înseamnă o decizie, ne asumăm realitatea asta recunoscând efortul uriaş al Guvernului cu bunele şi cu relele lui.”
Domnul Boureanu insistă că vrea să ştie cine e premierul la care se gândeşte preşedintele. Că ce se face el dacă ajunge pe la TV, ce să spună? “Domnule Boureanu, domnule… când m-am referit la justiţie nu m-am referit doar la domnul Păsat ci la toţi care au problemă cu justiţia, cu DNA-ul. Aşa că va rog mai atenţi cu observaţii din astea. Deci… nu uitaţi asta! Iar ceilalţi… cel puţin deocamdată puteţi conta pe mine. (din sală se spune – Bine i-a spus nenorocitului şi aplauze)”

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend