Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CRIMĂ ORIBILĂ ÎN ARGEȘ – La 19 ani, ȘI-A UCIS PRIETENUL DE PAHAR

Avatar

Publicat

in

În noaptea de 25 spre 26 decembrie a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în urma unui conflict petrecut pe raza localităţii Vlădeşti, un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat.

Din păcate, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putu împiedica tragicul deznodământ, constatând decesul victimei.

Tânărul bănuit de comiterea faptei, de 19 ani, din Aninoasa, a fost depistat cu operativitate de poliţişti.

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu propurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, petrecut pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi înjunghiat în zona gâtului pe un bărbat de 29 de ani, din Vlădești.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 26 decembrie a.c., tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca împotriva acestuia să fie dispuse măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend