Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Creştere cu peste 19% a cifrei de afaceri cumulată a companiilor din clasamentul TNF 2022

Publicat

in

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează în data de 23 noiembrie, Topul Național al Firmelor 2022 (TNF 2022), eveniment ce se va desfășura începând cu ora 18:00, la Centrul Expozițional Romexpo. La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ai celor mai performante companii, personalități ale autorităților publice centrale, precum și președinți ai Camerelor de Comerț Județene.

NATIONAL

Cu ocazia vizitei sale la Moscova, Xi Jinping ar urma să ofere un sprijin ponderat `prietenului` Vladimir Putin

Publicat

in

Izolat de Occident și zdruncinat militar de Kiev, președintele rus contează mai mult ca niciodată pe „prietenul” său chinez. Deși liderul de la Beijing se arată atașat de această relație, are grijă să nu adopte o poziție clară față de războiul din Ucraina

Vizita oficială de trei zile pe care președintele chinez Xi Jinping o începe luni, 20 martie, la Moscova, este esențială pentru Vladimir Putin. Izolat geopolitic de Occident, sancționat de americani și europeni și împovărat pe frontul militar ucrainean, președintele rus contează mai mult ca niciodată pe Asia, în special pe principalul său „prieten”, omologul său chinez, relatează Le Monde preluat de Rador.

Citeste mai mult

NATIONAL

Furtună bancară de proporții: preluarea Credit Suisse nu a reuşit să îi liniştească pe investitori

Publicat

in

După ce UBS a anunţat că va prelua a doua mare bancă din Elveția, Credit Suisse, în urma unei tranzacţii de trei miliarde de dolari, operaţiunea de salvare nu i-a liniştit pe investitorii îngrijoraţi de stabilitatea sistemului bancar.

La bursa de la Zurich, luni dimineață, acţiunile Credit Suisse s-au prăbuşit cu peste 62%, după ce rivalul UBS a anunţat că va prelua pierderi de până la 5,4 miliarde de dolari. De asemenea, acţiunile UBS au scăzut cu 8,8%.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend