Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Credit urgent online pentru o cutie portbagaj

Publicat

in

Vrei să scapi de toate, dar mașina ta nu este destul de încăpătoare pentru toate bagajele familiei? Cutia portbagaj mărește capacitatea de încărcare, dar asigură-te că o alegi bine. Categorii, fixări, diferite tipuri de închideri, putem descifra modelele pentru ține astfel încât să poți călători în deplină liniște. Bineînțeles că poți apela și un credit urgent online pentru a-ți finanța marea escapadă!

Ce tip de cutie portbagaj să alegi?

Primele criterii de selectat vor fi, evident, volumul, fie că doriți să evitați supraîncărcarea portbagajului, creșterea bagajelor sau evitarea remorcii. În funcție de nevoile voastre: sunteți un cuplu care pleacă la schi cu o mașină mică sau dacă doriți să mergeți cu SUV-ul de familie într-o vacanța lungă, capacitatea inițială de încărcare și cea dorită nu va fi aceeași.

Majoritatea cutiilor portbagaj au o lungime între 1 și 2 metri și se împart în trei categorii principale: scurte (aproximativ 300 de litri), mixte (400 până la 500 de litri) și lungi (600 de litri).

De asemenea, urmează a fi verificate două tipuri de structuri: rigide sau flexibile. Cele dure sunt în general cele mai mari. De asemenea, sunt mai rezistente la intemperii și mai sigure decât cele flexibile, dar acestea din urmă au avantajul că sunt mai comode în timpul instalării.

Cutiile portbagaj afectează greutatea și aerodinamică și, prin urmare, măresc consumul de combustibil al vehiculului. Versiunile rigide sunt în general echipate cu difuzoare pentru a limita efectul și, în același timp, permit reducerea zgomotului suplimentar.

Ce fixare are și cum se instalează?

Este necesar să ai bare de acoperiș pentru a asigura cutia portbagaj. Indiferent de vehiculul dvs., nu este posibil să depășiți partea din față sau să aveți un portbagaj mai lat de 2,55 m. Nu poate depăși un metru în spate (sau 3 m dacă se adaugă lumini roșii și benzi reflectorizante). Pentru partea practică, evită să optezi pentru un portbagaj prea lung, care ar putea bloca hayonul mașinii tale.

Există mai multe tipuri de elemente de fixare, cea mai comună fiind suportul în U (filet dublu), necesitând două persoane pentru instalarea acestuia. Alții adoptă cârligul în L (un singur fir), sau chiar sisteme specifice mărcii, care sunt mai convenabile și pot fi puse de o singură persoană, dar sunt adesea mai scumpe.

De asemenea, aveți grijă să nu puneți cele mai grele obiecte în partea din față sau din spate a portbagajului (dar în mijloc), – acest lucru poate afecta stabilitatea instalației – și că greutatea totală (cu bară sau portbagaj) să nu depășească indicația producătorului vehiculului.

Există multe tipuri de cutii de portbagaj, dar și profiluri de utilizare. Preferați un portbagaj moale dacă călătoriți ușor sau cu o mașină de oraș. Deși mai scumpe, seifurile rigide sunt mai mari, mai sigure și limitează consumul excesiv. Indiferent de tip, instalați-l într-un mod echilibrat fără a-l supraîncărca și verificați-l în mod regulat.

Investiția într-o călătorie cu familia poate că v-a lăsat deja cam lipsit de resurse, așa că achiziția unei cutii portbagaj se poate face fără bătăi de cap cu ajutorul unui credit urgent online. Totul pentru mai mult spațiu și mai mult confort în concediu!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Algeria, marele castigator al crizei gazelor naturale in care se zbate Europa

Publicat

in

Europenii ii curteaza asiduu pe algerieni cu speranta ca vor putea cumpara o cantitate mai mare de gaze naturale. Pana acum, Europa importa din Algeria cam 13 la suta din consumul total. Dar de cand europenii au decis sa termine cu dependenta de gazul rusesc, drept pedeapsa pentru razboiul pornit de Moscova in Ucraina, Algeria e noua vedeta in materie de gaze naturale. Are destule avantaje: sta pe rezerve gigantice de gaze naturale, e aproape de Europa, are deja cateva conducte (spre Italia, Spania si Portugalia). Italia este, in acest moment, partenerul european favorit al Algeriei. Ce sanse au celelalte tari la gazul algerian cititi aici https://newsin.ro/algeria-noua-vedeta-europeana-in-materie-de-gaze-naturale/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

AMENDĂ URIAȘĂ pentru O FIRMĂ DIN CURTEA DE ARGEȘ care nu avea casă de marcat – I S-A SUSPENDAT ȘI ACTIVITATEA

Publicat

in

De

În ziua de 28 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, au efectuat un control inopinat la un agent economic de pe raza municipiului Curtea de Argeș. În urma celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal și a fost confiscată suma nejustificată de 125 lei. De asemenea, ca măsură complementară, a fost dispusă suspendarea activității operatorului economic, până la dotarea cu aparat electronic de marcat fiscal.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend