Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

Credit nebancar prin telefon pentru vacanța ta de vis

Publicat

in

Cu toții avem nevoie de o vacanță din când în când, dar să împrumutăm bani pentru a face o călătorie o decizie inteligentă? 

O vacanță: este pe lista tuturor lucrurilor de făcut și, de fapt, are beneficii dovedite pentru sănătate, inclusiv reducerea stresului și contribuția la reducerea riscului de boli de inimă. Din păcate, plecarea în vacanță poate fi costisitoare, așa că este posibil să nu vă puteți permite să faceți o excursie fără să vă împrumutați.

Dacă te gândești să folosești un credit nebancar prin telefon pentru a pleca într-un loc distractiv, este important să te gândești cu atenție dacă este de fapt o idee bună să iei un împrumut pentru a pleca în vacanță.

Este o idee bună să iei un credit nebancar prin telefon pentru a pleca în vacanță?

Deși este tentant să împrumuți banii de care ai nevoie pentru a face o călătorie uimitoare, realitatea este că aproape întotdeauna este o idee proastă să iei un împrumut pentru a pleca în vacanță.

O vacanță este un lux, nu o necesitate – și nu este ceva care vă va ajuta să vă creșteți valoarea netă pe termen lung. A plăti dobânda pentru datorii pentru a pleca în vacanță pur și simplu nu are sens.

Dacă vă împrumutați pentru călătoria dvs., s-ar putea să vă plătiți vacanța luni sau chiar ani. Și îți poți face vacanța cu sute sau chiar mii de dolari mai costisitoare din cauza dobânzii pe care o vei plăti la împrumutul pe care l-ai luat pentru călătoria ta.

Când contractați un credit nebancar prin telefon, vă asumați o obligație lunară de a rambursa suma pe care ați împrumutat-o, împreună cu dobânda. Toți acești bani pe care trebuie să îi trimiți creditorului tău, lună de lună, te vor forța să-ți extinzi bugetul.

Veți avea mai puțini bani de alocat pentru alte obiective, indiferent dacă aceste obiective sunt economisirea pentru pensie, economisirea banilor într-un fond de urgență sau economisirea pentru următoarea călătorie. Cu mai puțini bani de rezervă, sunt șanse mari să fii nevoit să te împrumuți și pentru alte lucruri.

Există si cazuri în care ar putea fi justificat să te împrumuți pentru a pleca într-o excursie – cum ar fi o nuntă de familie care poate avea loc o singură dată și la care familia ta din întreaga lume va merge. 

Un credit nebancar prin telefon pentru a calatori va fi cu siguranta mai bun decât cardurile de credit. Deși împrumutul pentru a pleca într-o vacanță nu este de obicei o idee bună, există momente când vei decide să pleci într-o călătorie pe care nu ți-o poți permite, în ciuda dezavantajelor financiare.

În aceste situații, ar trebui să cauți cea mai accesibilă modalitate de a împrumuta. În multe cazuri, un împrumut personal va fi o alegere mai bună decât utilizarea unui card de credit.

Asta pentru că ratele dobânzilor la împrumuturile personale sunt de obicei mai mici decât ratele de pe cardurile de credit. 

In cazul unui credit nebancar prin telefon, veți ști dinainte exact când vă va fi achitat împrumutul și cât vă va costa in total datorita unui consilier financiar dispus sa va dea toate informatiile necesare. Veți putea face o alegere mai informată dacă împrumutul merită.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Xsound, un magazin online care își înșeală clienții – Patronul Alexandru Egri s-a ales cu plângere penală

Publicat

in

De

Cumpărăturile online au devenit, in ultima perioadă, și un instrument facil de a face profituri uzitând procedee ilegale. Daca cele mai multe dosare penale au fost inițiate după ce cumpărătorii au primit produse fake, copii ale unor marci celebre, alte magazine online își înșeală clienții livrând un alt tip de produs față de cel comandat. Un astfel de caz este magazinul online Xsound care, zilele trecute și-a înșelat un client la modul grosolan livrând în loc de un produs al unei firme cunoscute în domeniu, așa cum era afișat pe site, un banal produs chinezesc, probabil second hand, dar la preț cel putin egal cu produsul original care fusese comandat de client. De asemenea, produsul a fost livrat într-o cutie banală, fără ambalaj original, fara certificat de garanție și fără instructiuni de utilizare traduse în limba română. Cumpărătorul a sesizat imediat ANPC iar, după ce reprezentanții firmei au luat în derădere reclamația clientului, au formulat și plângere penală. Magazinul online Xsound este administrat de THE MUSIC SHOP SRL , o firmă cu sediul intr-un apartament din București care are doar 2 angajați, o cifră de afaceri de 576 088 lei și datorii de 1 088 968 lei. Asociatul unic al firmei este Alexandru Egri care a mai avut reclamații de la clienți nemulțumiți.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE INTERES! Se prelungește programul de lucru la Serviciul Pașapoarte Argeș – VEZI NOUL PROGRAM

Publicat

in

De

Prefactura Argeș anunță că se prelungește programul de lucru la Serviciul Pașapoarte Argeș. De astăzi, 20 Iunie și până pe 19 August, de luni până vineri, se va lucra în intervalul orar 8-20 la toate ghișeele din Pitești. Măsura a fost luată pentru că este o perioadă cu multe solicitări.

Vă reamintesc că pentru a obține actul este nevoie de programare online.
https://www.epasapoarte.ro/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend