Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cozmin Gușă reacționează! ‘Prin marturisirea criminalului, am aflat ca este cel putin o crima dubla’

Publicat

in

Cozmin Gușă a vorbit despre crimele cumplite de la Caracal, victime fiind două adolescente de 15 și 18 ani. Consultantul politic a remarcat un lucru trecut cu vederea, afirmând, cu referire la criminalul Gheorghe Dincă, faptul că „atunci cand a venit din Italia, se pare ca a venit ca sa scape de o cercetare penala de viol la adresa fetei familiei unde lucra. Probabil ca maine o sa prezentam dovezi ca trebuia sa aiba caracter de cercetat si cel putin recidivist in Romania, pentru ca a fost expulzat din Italia pe acelasi motiv”.

„Avem o drama multiplicata fata de ce vorbeam ieri. Prin marturisirea criminalului, am aflat ca este cel putin o crima dubla. Si asta s-a intamplat mult mai repede decat as fi crezut. Ni s-au adus niste lamuriri, dar inducand o psihoza multipla in societatea romaneasca, toate aceste detalii macabre, arse inainte sa fie aruncate… Va dati seama ce este nu doar in sufletul familiilor, am vazut cum au lesinat pe strada de durere, ci si in sufletul tuturor romanilor, care sunt condamnati din cauza saraciei sa apeleze acest gen de transport.

Situatia este foarte trista si aproape de isterie. Fiecare, cu plapuma din dotare, incearca sa se acopere. Drama este mare, iar actorii politici au un instinct foarte bun, atunci cand un anumit joc se poate intoarce impotriva lor”, a afirmat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Apoi a semnalat un lucru trecut cu vederea: „A existat o fraza in raportul prezentat de Giorgiana Hosu, dupa orele 21:00, pe care nu am bagat-o in seama suficient. Eu am vorbit despre ea si ieri, si alaltaieri. Anume, faptul ca acest criminal era deja cercetat fara succes pentru trafic de persoane. Era deja in atentia DIICOT si nu s-a finalizat nimic.

Si va mai dau o informatie pe care am sugerat-o aseara, dar astazi s-a confirmat prin diverse surse: omul asta, cand a venit din Italia, se pare ca a venit ca sa scape de o cercetare penala de viol la adresa fetei familiei unde lucra. Aceasta tentativa a fost raportata in Romania si autoritatile nu l-au pus sub control. Unul care este bolnav, care face chestiile astea in Italia, va dati seama ca o sa le faca si in Romania. Aici trebuie sa dea socoteala institutiile statului, nu sa dea vina unele pe altele.

Tineti minte aceasta informatie, o sa o cercetam si probabil ca maine o sa si prezentam dovezi ca acest om trebuia sa aiba caracter de cercetat si cel putin recidivist in Romania, pentru ca a fost expulzat din Italia pe acelasi motiv si era cercetat de DIICOT pentru trafic de persoane”, informează realitatea.net

Vezi și

De unde avea bani Gheorghe Dincă, monstrul ucigaș din Caracal – Prietenul său a spus tot

EXCLUSIV De ce s-au legat polițiștii pentru a-l aresta pe monstrul din Caracal: ‘N-avem urme de sânge, nu avem cadavru’

SURSE Răsturnare de situație în cazul uciderii Alexandrei! Informații-bombă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rectificarea bugetară, un subiect greu de discuții la nivelul Coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR. Anca Dragu: ‘Sper ca această rectificare să aibă loc într-un orizont de una-două săptămâni’

Publicat

in

De

Președintele Senatului, Anca Dragu (USR-PLUS), a anunțat că rectificarea bugetară ar putea avea loc cel mai rapid în următoarele două săptămâni.

„Rectificarea bugetară a fost discutată în linii foarte mari la nivelul coaliţiei. Discuţiile continuă la nivelul Guvernului. Din câte ştiu eu, ministerele au trimis cam toate execuţia bugetară. Sper ca această rectificare să aibă loc într-un orizont de una-două săptămâni. Am văzut draftul acestei rectificări şi pot să vă spun că avem investiţii record. Este pentru prima dată când de la Ministerul Transporturilor nu se taie bani, ci se alocă şi noi sperăm ca Guvernul să găsească chiar mai mult de 300 de milioane cât apare acum în acest proiect de rectificare”, a afirmat Dragu, la Senat.

Potrivit acesteia, pe partea de investiţii lucrurile stau „foarte bine” în ceea ce priveşte execuţia bugetară.

„Dacă ne uităm, avem pe primul trimestru o creştere investiţiilor, în general, şi publice şi private, de 11,7% faşă de anul trecut. Asta înseamnă că creşterea economică semnificativă pentru România se bazează foarte mult pe investiţii. (…) Noi sperăm să se găsească ceva fonduri suplimentare (pentru Ministerul Transporturilor). Sumele cerute au fost de peste 2 miliarde. Deci undeva în jurul acestei sume, cred că ar fi fezabil. Dar, daţi-mi voie acum să vorbesc şi ca fost ministru de Finanţe, nevoile sunt foarte mari şi întotdeauna ai şi nişte constrângeri bugetare”, a adăugat Anca Dragu, conform agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Au fost comandate dosare la DNA pentru unii lideri ai PNL? Klaus Iohannis: ‘Dacă aș avea semnale că există așa ceva, aș fi intervenit demult’

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu împărtășește ideea de dosare la comandă pentru unii lideri ai PNL ”Dacă aş avea semnale că există aşa ceva, aş fi intervenit demult”.

„Pun astfel de declaraţii pe tema ascuţirii luptei de tip campanie electorală. Dacă aş avea semnale că există aşa ceva (dosare la comandă – n.r.) aş fi intervenit demult. Lupta este o luptă internă pentru voturi în PNL şi o competiţie politică întotdeauna face pe cei implicaţi să caute explicaţii senzaţionale. Şi cam aşa putem să interpretăm, mai mult nu e”, a spus şeful statului.

Întrebat cum vede acuzaţiile unor lideri ai PNL, Iohannis a afirmat că le priveşte ca „pe o campanie politică cu anumite accente mai stridente”.

„Dar, în esenţă, aşa se desfăşoară o campanie electorală – cu acuzaţii la adresa competitorilor, cu acuzaţii diverse la adresa celeilalte echipe. Trebuie să privim lucrurile destul de relaxat şi natural. Guvernarea nu a suferit din motiv de campanie PNL. Se vede că ţara merge bine înainte, economia creşte, pandemia este sub control, zonele naturale sunt protejate. Dar, evident, cei care sunt în campanie – şi este o poziţie extrem de importantă pentru care se luptă – au exact comportamentul de politician în campania electorală”, a susţinut preşedintele, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Klaus Iohannis, în vizită la Parcul Natural Comana: ‘Un motiv în plus pentru a le trata cu prioritate şi proteja’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend