Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cozmin Gușă îl desființează pe Klaus Iohannis: ‘Șeful azilului’, Iohannis, asigură bolnavii că, prin grija ‘infirmierilor liberali’, ei nu vor muri

Avatar

Publicat

in

Cozmin Gușă, analist politici și membru PSD, a lansat un atac dur la adresa președintele Klaus Iohannis.

Gușă acuză că, în vreme ce în lume se impune un lock-down internațional, Klaus Iohannis cere organizarea alegerilor parlamentare.

GERMANIA, FRANȚA, CEHIA, IRLANDA, ȚARA GALILOR, ș.a., INTRĂ ÎN “LOCKDOWN”.
ÎN “OSPICIUL NUMIT ROMÂNIA” APAR SCENE DE GROAZĂ:
„ȘEFUL AZILULUI”, IOHANNIS, ASIGURĂ BOLNAVII CĂ PRIN GRIJA „INFIRMIERILOR LIBERALI”, EI NU VOR MURI. „PACIENTUL CTP” (de la secția jurnaliști a #Spitalului9), ÎI SARE ÎN AJUTOR LUI KWI ȘI SPULBERĂ CHIAR ȘI SPERANȚA DIVINĂ, INDICÂNDU-L PE PATRIARHUL DANIEL CA FIIND ȘARLATAN!🤦🏻‍♂️👎
În urmă cu 2 săptămâni anunțam aici că gravitatea situației va impune un LOCKDOWN INTERNAȚIONAL, în paralel cu pregătirea veselă și inconștientă de alegeri în România:
„Un lockdown mondial, previzibil, discutat deja în marile cancelarii. Eu am informația din interiorul Guvernului Germaniei, conform căreia, marile puteri care includ aici și Uniunea Europeană în bloc, dar și Rusia, China și chiar și Turcia, discută în acest moment posibilitatea unui închideri a lumii, undeva între 15 și 20 noiembrie, timp de o lună, până în buza Crăciunului 2020.
Asta înseamnă o stare de urgență generalizată, cu regulile implicate de restricționare totală a contactelor inter-umane în afara celor necesare, tocmai pentru ca să limiteze efectul pandemiei. Atunci, în acest context de lockdown mondial, alegerile din România ar pica exact în mijlocul acestui lockdown și devin nepotrivite împotriva valului”
(15 octombrie, discuția cu Bogdan Chireac la DCNEWSTV)
Ei bine, situația a degenerat mai rapid și măsurile au fost urgentate, nemaiașteptând acordul informal post electoral din SUA, dintr-un motiv clar invocat de către Merkel și Macron la unison:
”DACĂ NU PUNEM FRÂNĂ, SPITALELE NOASTRE VOR FI REPEDE COPLEȘITE!”
Nu e cazul să mai insist arătând de câte ori e mai proastă situația în spitalele românești decât în cele din vestul Europei, specialiștii bine informați operează însă cu ideea că peste cca 1 săptămână SISTEMUL ATI VA CRĂPA sub afluxul de pacienți cu comorbidități ce vor avea nevoie de terapie intensivă,cu intubare inclusă.
Ce e grav este că Iohannis are cunoștință despre acest lucru, dar își continuă recitalul “SALVĂRII ROMÂNIEI PRIN ALEGERI PE 6 DECEMBRIE”, dată la care românii ar trebui să stârpească COVIDU’, fix prin votul anti PSD… Când acum 10 ani am scris cartea „UN OSPICIU NUMIT ROMÂNIA. CRONICA UNUI EȘEC PREMEDITAT.” , mărturisesc că îl aveam în minte ca „șef de ospiciu” pe inconștientul BĂSE, secondat solid de către „infirmierii nebuni” și ei de tipul COLDEA, MAIOR, KOVESI, ș.a. Cunoscându-l pe Klaus Iohannis încă de prin 2001, n-aș fi mizat pe această
defectare majoră a sa, relevată azi prin declarațiile din pandemie dedicate strict scopului electoral, un Iohannis care upgradează clar evoluția de tip ȘEF DE OSPICIU a fostului BĂSE …
Ca să completeze atmosfera de speriat, „pacienții” cu notorietate de tipul jurnalistului CTP, devin și ei brusc activi (în speranța probabil de a scăpa de porția de dușuri reci de calmare), și „dau cu barda-n Dumnezeu”. Văzând mesajul Patriarhului Daniel, dedicat atât domolirii avântului de demolare spirituală promovat de către „echipajul Iohannis”, cât și redării speranței creștinilor înspăimântați de această ofensivă antinațională, CTP a sărit ieri precum “NAE DIN BAIE”, dar cu obișnuitele spume la gură (!), și l-a numit pe LIDERUL SPIRITUAL AL MAJORITĂȚII ROMÂNILOR ca fiind ȘARLATAN. Bineînțeles că a făcut asta pentru a descuraja orice intenție ulterioară de emisie în plus de mesaje de NORMALITATE din partea ierarhilor ortodocși.
Ei bine, ce-i de făcut?
Simplul scuipat în sân sau afurisenia în cazurile de acest tip, nu par a fi de-ajuns. Solidaritatea vectorilor publici în a-i pune la respect pe acești nebuni care infectează spațiul public, caracterizându-i în mod corespunzător pentru temperarea avântului lor nebunesc, ar fi necesară și chiar urgentă ca primă măsură. În plus, oamenii care mai sunt responsabili prin INSTITUȚIILE STATULUI, trebuie să sprijine izolarea mediatică a acestui gen de cetățeni ce-ar trebui să aibă „dungă roșie pe buletin”, pentru că trebuie să fim conștienți de un lucru:
NEBUNIA PROMOVATĂ PUBLIC ESTE MAI CONTAGIOASĂ ȘI LETALĂ DECÂT COVIDUL!”, spune Cozmin Gușă.

Vezi și

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Monica Pop, predicție sumbră: Alegerile reprezintă un vector de transmitere, iar după vor fi mult mai multe cazuri

Avatar

Publicat

in

De

„Sigur că sper să nu fie un Crăciun online. Să fie foarte clar: alegerile reprezintă un vector de transmitere și că după alegeri vor fi mult mai multe cazuri. Asta este părerea mea și mi se pare foarte fondată, pentru că am fost și la celelalte alegeri, la locale, și am văzut ce se întâmplă.

Deci, nu are cum să nu crească numărul de pacienți, fiindcă nu se poate. Sigur că ar fi trebuit amânate, sunt absolut perfect de acord cu cei care au spus asta, dar nu depinde de noi. Numărul va crește și, din păcate, acest lucru va conduce la un Crăciun online, ceea ce n-ar dori nimeni, de orice vârstă”, a spus dr. Monica Pop, conform Antena3.ro.

Citește și:

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘Curtea Constituţională, a funcţionat în multe perioade, ca a treia cameră a Parlamentului. Dacă unii erau de la PSD votau orice’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, critică din nou Curtea Constituţională, despre care susţine că „a funcţionat în multe perioade ca a treia cameră a Parlamentului”.

Întrebat miercuri seară, într-o emisiune televizată, dacă PNL intenţionează să reducă la 300 numărul parlamentarilor, aşa cum au decis românii în cadrul unui referendum, premierul Ludovic Orban a afirmat că „problema esenţială este calitatea parlamentarilor”.

În acest context, liderul PNL a declarat că partidul pe care îl conduce va susţine o reformă constituţională, amintind din nou despre intenţia PNL de a schimba modul de funcţionare a Curţii Constituţionale, despre care Orban susţine că a funcţionat în unele momente precum o a treia cameră a Parlamentului.

„România are nevoie de o reformă constituţională, sunt câteva lucruri care în mod clar trebuie îndreptate. Noi suntem angajaţi în transpunerea în Constituţie a modificărilor necesare în urma referendumului convocat de preşedintele Klaus Iohannis în domeniul justiţiei.

De asemenea, în proiectul de revizuire a Constituţiei noi am inclus iniţiativa cetăţenească Fără Penali, astfel încât să nu mai poată să deţină funcţii publice sau funcţii de demnitate publică persoane care au fost condamnate. Evident, e necesară o modificare legată de funcţionarea Curţii Constituţionale tocmai pentru a aduce Curtea Constituţională în cadru constituţional, pentru a schimba modalitatea de numire a judecătorilor Curţii Constituţionale astfel încât să nu se mai transforme, aşa cum, din păcate, a funcţionat în multe perioade, ca a treia cameră a Parlamentului.

Efectiv a funcţionat ca a treia cameră a Parlamentului, dacă unii erau de la PSD votau orice, chiar dacă nu avea nicio legătură cu Constituţia. Evident, sunt şi alte lucruri care pot fi îmbunătăţite în Constituţie, dar trebuie făcute după o dezbatere amplă în societate, trebuie această reformă constituţională, această îmbunătăţire a Constituţiei să îndrepte acele reglementări care au generat interpretări foarte nocive, care au generat dificultăţi în punerea în practică a reglementărilor constituţionale şi care au permis de multe ori abuzuri sau chiar încălcări ale Constituţiei de către Curtea Constituţională”, a afirmat Ludovic Orban miercuri seară, la Realitatea Plus, informează news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend