Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cozmin Guşă explică de ce Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu mai au voie la Realitatea TV: 'Sunt nişte probleme…'

Publicat

in

Cozmin Guşă, patronul postului Realitatea TV, explică într-o declaraţie pentru STIRIPESURSE.RO motivele pentru care jurnaliştii Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu mai au voie să apară în emisiunile televiziunii în următoarea perioadă.
Citește mai departe…
Cozmin Guşă explică de ce Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu mai au voie la Realitatea TV: ‘Sunt nişte probleme…’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Operațiune de amploare a polițiștilor din România și Italia – Au fost puse sub sechestru vile, apartamente, maşini şi conturi bancare

Publicat

in

De

Autorităţile italiene, în colaborare cu cele din România efectuează o vastă operaţiune împotriva unei reţele infracţionale internaţionale specializată în atacuri informatice şi fraude, informează agenţia de presă ANSA şi site-ul SkyTg.24.it potrivit Mediafax.

Secţia de combatere a infracţiunilor cibernetice a Poliţiei poştale italiene, coordonată de procuratura din Genova, a lansat o investigaţie referitoare la ftaude în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro.

Citește și: Gabriela Firea s-a dezlănţuit: ‘Cea mai josnică ticăloşie a omului este trădarea’

Operaţiunea este efectuată în colaborare cu autorităţile din România, cu Eurojust şi cu Europol.

Autorităţile efectuează percheziţii în Italia şi România, punând sub sechestru vile, apartamente, maşini şi conturi bancare.

Potrivit anchetatorilor, primul nivel al organizaţiei infracţionale acţiona din România, lansând atacuri cibernetice asupra conturilor bancare ale unor persoane din numeroase ţări europene. Banii sustraşi erau transferaţi în conturi din Italia deschise pe nume fictive. Componenta italiană a reţelei transfera apoi banii în România.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ULTIMA ORĂ! A demisionat ultimul prefect pe care Guvernul Orban nu reușise să-l schimbe

Publicat

in

De

Deputatul PSD Mihai Weber anunță marți pe Facebook că prefectul de Gorj Cristian Rujan a demisionat din funcție. „Este o pierdere pentru Gorj, fiind unul dintre prefecții care au gestionat foarte bine situația epidemiei de Covid-19”, susține social-democratul.

„Ultimul prefect asupra căruia liberalii făceau mari presiuni, încă din luna februarie, a demisionat! Este o pierdere pentru Gorj, fiind unul dintre prefecții care au gestionat foarte bine situația epidemiei de Covid-19. Însă, eu sper ca totul să reprezinte un nou început pentru Cristi Rujan care, în mod sigur, mai are multe de oferit gorjenilor”, scrie Weber pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend