Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare despre fostul șef al SRI George Maior: ‘Face parte din Echipajul lui George Soros’

Avatar

Publicat

in

Cozmin Gușă, analist politic și membru PSD, a făcut o dezvăluire incendiară despre fostul Șef al SRI George Maior: ”Mai târziu, am realizat că George Maior făcea parte de fapt din “ECHIPAJUL LUI GEORGE SOROS”, care i-a fost impus lui Băsescu la negocierea pe care acesta a avut-o cu miliardarul în decembrie 2004 la București”.

”Dedicație pentru GEORGE MAIOR: “LASĂ-NEE, LASĂ-NEEE!”
Cum a “ÎMPUȚIT” din nou spațiul public ECHIPAJUL FOSTULUI DIRECTOR SRI, CO-RESPONSABIL LA DEMANTELAREA MEDIULUI POLITICO-ECONOMIC ROMÂNESC.

Scurt istoric:

Publicitate

După experiența interesantă de secretar de stat în MAPN din timpul guvernării Adrian Năstase (unde s-a ocupat inclusiv de negocierea integrării României în NATO), George Maior a acceptat în 2005 poziția cvasi-insignifiantă de Director de Cabinet al președintelui PSD Mircea Geoană. A exercitat această poziție puțină vreme, fiind “parașutat” rapid apoi, prin cea mai ciudată și surprinzătoare operațiune de intelligence, direct în echipa operativă a fostului adversar politic Traian Băsescu, devenit Președintele României, ca DIRECTOR al SRI! La acel moment, interpretările analiștilor au fost fade, deloc precise, nemarșând totuși mai niciunul pe “minciunica” lui Băse că, vezi Doamne, ar încuraja astfel imparțialitatea SRI prin “parașutarea” acolo al unui membru al opoziției.

Pe vremea aia, mă gândeam la fel de fel de aranjamente ale bătrânilor securiști, ce-l includeau pe “Nașul” Ioan Talpeș, sau la trecutul (nedovedit) de colaborare al tatălui lui George Maior, fostul ministru PDSR Liviu Maior, cu americanii, colaborare ce l-ar fi recomandat pe fiu ca pe un “cadru de nădejde” al partenerului strategic.

Mai târziu, am realizat că George Maior făcea parte de fapt din “ECHIPAJUL LUI GEORGE SOROS”, care i-a fost impus lui Băsescu la negocierea pe care acesta a avut-o cu miliardarul în decembrie 2004 la București (în baza cărei negocieri super-secrete Băse le-a impus în fruntea Justiției pe Renate Weber, consilier prezidențial, respectiv Monica Macovei, Ministru al Justiției!). Și-așa a început construcția STATULUI PARALEL în România sub bagheta lui Soros, pe care Băse a acceptat-o nevolnic dar direct interesat, iar Maior și echipajul lui au implementat-o pe coordonatele naționale pe care le cunoașteți.

Teroarea, arestările nemotivate, degringolada comandată din interiorul partidelor, furturile electorale, devalizarea economiei românești, într-o expresie, ÎMPUȚIREA SPAȚIULUI PUBLIC, au fost opera membrilor ECHIPAJULUI GEORGE MAIOR, emanat la comanda și sub protecția lui George Soros.

Completez tabloul înfricoșător de-a dreptul cu detaliul picant, dar de notorietate pentru cei informați, conform căruia Maior, dupa 2-3 ani de șefie SRI, își desfășura coordonarea activităților doar cu prietenii săi americani la fiecare masă, începând cu mic-dejunul, prieteni pe nume JACK DANIELS, JOHNNY WALKER, etc. 🤦🏻‍♂️😎 Cu alte cuvinte, anturajul său îl “împăiase” parțial, ca să fie siguri că le ies operațiunile în modul cel mai coroziv și crud cu putință, respectiv profitabil economic. Sunt multe alte detalii de aceeași factură, pe care le cunosc bine oamenii de afaceri sau jurnaliștii care i-au fost alături lui Maior (Sorina Matei, spre exemplu, fiind printre cele mai informate persoane, iar dacă ar vorbi mai mult, s-ar pute realiza un “thriller”cu “de toate pentru toți” … 😉).

Situația la zi:

După ce-a traversat o perioadă dificilă, iar Iohannis nu a avut curajul să-l revoce din funcția de ambasador în USA, George Maior și echipajul său de “teroriști anti-naționali”, s-a reactivat puternic și joacă subteran și discret la toate capetele din politica românească ( detaliul celor peste 200 de agenți acoperiți și remunerați pe care Maior i-a selectat și recrutat din mediul politico-jurnalistic, este unul esențial !):

Vârful său de lance este Pro România și finul său Victor Ponta, prin care oferă sprijin unor majorități guvernamentale ad-hoc (în baza cărora negociază dosare complicate din justiție sau economie), respectiv generează atacuri împotriva celor ce-i încurcă.

Implicarea din interiorul PSD a devenit vizibilă deja, iar aici scopul este “BULIREA “ DEFINITIVĂ A PARTIDULUI, care se va realiza prin membri ECHIPAJULUI MAIOR-SOROS, bine infiltrați pentru generarea unor decizii proaste.

Coordonarea din spate a USR și PLUS este cel mai simplu de efectuat, atât Dan Barna, dar mai ales Dacian Cioloș, fiind slugi operative și eficiente, la comanda altor membri ai ECHIPAJULUI MAIOR-SOROS.

La nivelul PNL acționează direct prin Ludovic Orban, care-a fost salvat de la mazilire exact de către ECHIPA REZERVIȘTILOR, ce are un rol important în MARELE PLAN (un rol operativ important îl are și Alina Gorghiu, cea despre care vă spuneam că face vizite zilnice la Cotroceni, unde nu se întâlnește cu Iohannis, ci cu un personaj influent de-acolo, pe care-l manipulează eficient, prin mijloace specifice Alinuței …😉).

Mă opresc azi aici cu descrierea operațiunii, dar e limpede că scopul final vizează un obiectiv GRANDIOS PENTRU ECHIPAJUL MAIOR-SOROS, și desigur CEVA ÎMPOTRIVA INTERESULUI NAȚIONAL. Îi provoc însă pe analiștii serioși, dacă vor considera corectă descrierea mea, să continue firul raționamentului, pentru identificarea SCOPULUI FINAL!

P.S. Ați observat desigur că n-am pomenit nimic despre rolul lui Florian Coldea, căruia îi transmit însă condoleanțe pentru pierderea grea pe care a suferit-o în aceste zile!”, a scris pe Facebook Cozmin Gușă.

Citește și:

Revoltător! Fost șef de poliție, primit cu brațele deschise pe listele PNL, după ce a fost demis din cauza unui scandal între interlopi

EXCLUSIV Ciudatul caz al omului PNL, care face campanie pentru USR-PLUS! L-a șters pe Emi Pian de pe Facebook, după ce s-a zis că e rudă cu celebrul interlop

Reacția sexy-cântăreței de la Sănătate, după oferta-bombă făcută de Traian Băsescu

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

Avatar

Publicat

in

De

Un scandal de proporții s-a iscat, în plină campanie electorală, asupra candidatului USR PLUS la șefia Consiliului Județean Iași, Marius Bodea. Acesta a ”reușit“ să nenorocească destine cât timp a fost la conducerea Aeroportului Internațional Iași.

Marius Bodea a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze. Acesta îi cerea în repetate rânduri să încalce legea. A acuzat-o de furt ca să poată scăpa de consiliera juridică. Din cauza minciunilor lui Marius Bodea, aceasta nu a putut să mai angajeze în instituţiile publice. Deși este absolventă a Facultății de Drept, aceasta fost nevoită să lucreze ca vânzătoare în străinătate!

Marius Bodea a distrus viaţa unui angajate! Din juristă a ajuns vânzătoare în Belgia

Angajată de care și-a bătut joc Marius Bodea este Maria Pîslaru, care a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada când avea calitatea de consilier juridic la Aeroportul Internațional Iași, sub conducerea lui Marius Bodea.

Publicitate

Femeia a povestit că, din cauza lui Marius Bodea, a fost nevoită să demisioneze în 2014. Cu un comportament deviant, Marius Bodea i-a cerut angajatei să încalce legile în repetate rânduri, însă aceasta a refuzat.

Refuzul de a demisiona l-a scos din minți pe Marius Bodea care a pornit o adevărată vânătoare împotriva femeii.

„Speram să-l văd la pușcărie pe acest individ1 Totul a pornit de la proiectul de extindere a pistei. La mine se afla proiectul tehnic în original, cu sigiliile Aeroportului. El îmi cerea tot timpul să nu respect legile, pentru că el este director. Într-o zi mi-a cerut proiectul original, dar i-am spus că nu pot face asta și i-am oferit o copie. El voia ca lucrarea să ajungă la firmele lui Fenechiu (n.r. -Relu Fenechiu -fost deputat PNL, condamnat la pușcărie). Ca răzbunare, mi-a sigilat proiectul ca să nu mai lucrez. În 2014 am fost nevoită să demisionez. A spus numai minciuni în presă că am furat din casierie și că am sustras documente. El este un idiot, nu are treabă cu sănătatea mintală”, a povestit Maria Pîslaru.

Plângere penală la DNA, nebăgată în seamă!

Maria Pîslaru nu s-a mai putut angaja la nicio instituție public după ce și-a dat demisia de la instituția condusă de Marius Bodea.

„Am fost la tot felul de concursuri. Eu am terminat Facultatea de Drept la Cuza cu medii foarte bune. Când mă duceam la concurs mă întrebau dacă sunt aia care a fost acuzată că a furat la Aeroport. Ce să le mai explic, că totul este o minciună? Nu am putu să mă angajez nicăieri. Am plecat în străinătate ca să-mi caut de lucru. Am lucrat în Belgia la Penny Market la aranjat marfă în rafturi. Am fost și în Italia. Din luna mai nu mai am nimic de lucru. Numai minciuni oribile a spus despre mine acest Bodea. M-am întâlnit cu el acum 2 ani, de rușine nici nu vorbea cu mine. Eu l-am salutat… Am făcut o plângere la DNA, dar am primit un răspuns de clasare acum doi ani. De nervi, am aruncat răspunsul. În traducere, mi se spunea să stau în banca mea, că nu mă pot atinge de Bodea„ ,a menționat Maria Pîslaru.

Obligată de Marius Bodea să intre în partid

Maria Pîslaru mai spune că Marius Bodea a făcut tot posibilul să angajeze la Aeroport persoane apropiate PNL și Consiliului Județean Iași, instituție condusă atunci de Cristian Admoniței.

„Mă obliga să avizez caiete de sarcini pentru proceduri de achiziție, mă acoperea cu referate că nu am atribuții în domeniul tehnic, mi-a dat o decizie că fac parte dintr-o comisie numită de el și să mă prezint pe pistă să constat niște eventuale fisuri, gropi, degradări. Iarăși referate că nu pot avea asemenea atribuții tehnice și nu am permis de acces în zona pistei. Iar acuzații că încalc ordinele domnului Adomniței și multe, foarte multe alte probleme. M-a invitat să mă înscriu în PNL, la care i-am spus că eu nu am făcut parte niciodată dintr-o formațiune politică. După care m-a acuzat că sunt împotriva PNL: «Păi, doamna, cine nu este cu noi, este împotriva noastră». Ba chiar a constituit el acolo o comisie cu persoane angajate de el la Aeroport care s-au pus martori și au ticluit un referat de sancționare a mea, precum că eu aș fi adus injurii PNL. Eu nici nu văzusem, nu cunoșteam acești noi salariați, departe de mine de a mă putea apăra împotriva acestor minciuni scornite de domnul Bodea. În timpul lui Bodea curgeau angajări fără concurs, aducea oamenii lui, mulți salariați vechi plecau”, mai spune femeia obligată de Marius Bodea să demisioneze, potrivit romaniatv.net.

Citește și:

Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Lumea să se vaccineze. Va fi o mare problemă dacă pe lângă COVID-19, apar și celelalte viroze banale și gripa

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Raluca Turcan face apel la calm: ‘Nu s-a pus problema accesării unui împrumut de la FMI’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat că ”nu s-a pus problema accesării unui împrumut de la FMI. Ce s-a întâmplat, însă, acum o zi în Parlamentul României, riscă să arunce România în incapacitate de plată în anul 2021”.

„Din momentul preluării guvernării, o secundă nu s-a pus problema accesării unui împrumut de la FMI. Ce s-a întâmplat, însă, acum o zi în Parlamentul României, riscă să arunce România în incapacitate de plată în anul 2021. Este o mostră de iresponsabilitate a celor care în momentul de faţă conduc Camera Deputaţilor, au majoritate în Camera Deputaţilor, şi mă refer la PSD (…) Pentru avantaje electorale ajung să amaneteze stabilitatea economică a României, lucru care nu se face şi care pune în pericol acoperirea unor cheltuieli vitale pentru funcţionarea statului. Mă refer la pensii, alocaţii, salariile bugetarilor, sistemul de educaţie, sistemul de sănătate, inclusiv partea de investiţii publice”, a declarat Raluca Turcan.

Vicepremierul a subliniat că Guvernul Orban a crescut punctul de pensie, însă o majorare a pensiilor cu 40% ar putea dezechilibra bugetul naţional.

„Guvernul Orban a crescut pensiile cu 14%, în valoare absolută punctul de pensie a crescut cu 176 de lei. În UE mai există o singură ţară care în această perioadă de criză dramatică a crescut pensiile, acea ţară este Germania, şi a crescut pensiile cu 3,3%. Cine spune că astăzi, bugetul ţării poate suporta mai mult, minte cu neobrăzare”, a spus Raluca Turcan.

Publicitate

Aceasta a mai amintit că Guvernul a reuşit să acceseze unele împrumuturi externe cu dobândă zero.

„În perioadele de stabilitate şi de încredere maximă, Guvernul Orban am reuşit să accesăm împrumuturi externe, inclusiv cu dobândă zero, comparativ cu împrumuturile externe făcute în anul precedent de guvernarea PSD, toate dobânzile au fost mai mici cu excepţia a două luni în care în România a fost instabilitate politică pentru că PSD-ul a depus moţiune de cenzură. Dobânzile la care ne împrumutăm în străinătate ţin foarte mult de percepţia altora care au finanţare raportat la România. Când în România văd desfrâu PSD-ist în Parlament, semnele de îngrijorare cresc şi atunci împrumuturile se scumpesc”, a afirmat Raluca Turcan.

Vicepremierul a menţionat că efectele produse asupra economiei de către această majorare a pensiilor cu 40% vor reprezenta o lovitură pentru populaţie.

„De aceea este o lovitură sub centură dată întregii populaţii a României de către majoritatea PSD-istă şi pentru acest cinism grotesc ei merită să plătească în alegerile viitoare. Noi am ales calea sincerităţii şi calea argumentelor reale în faţa oamenilor. Nu ne permitem în perioadă de criză să fim populişti. Oamenii iresponsabili sunt populişti, demagogi şi cinci”, a mai spus Raluca Turcan, conform agerpres.ro.

Citește și:

Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Lumea să se vaccineze. Va fi o mare problemă dacă pe lângă COVID-19, apar și celelalte viroze banale și gripa

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend