Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Cozmin Gușă critică ultima mutare făcută de AUR: ‘Cineva i-a păcălit grav. O să-i coste mult de tot’

Publicat

in

Consultantul politic Cozmin Gușă reacționează la demersul AUR de a-i oferi lui Călin Georgescu funcția de președinte executiv. Gușă consideră că felul în care s-a acționat va aduce prejudicii AUR, iar Călin Georgescu ar fi mai potrivit pentru o funcție executivă.

„FUȘEREALA de azi a celor de la AUR o să-i coste mult de tot …

Scriu câteva rânduri, cam fără convingere, despre evenimentul AUR de azi de la Iași, când l-au așezat pe Călin Georgescu pe poziția de Președinte de Onoare.

Nu sunt dator cu explicații nimănui, reamintesc totuși c-am fost un susținător al lor și înainte și după campania din 2020, cred și azi în nevoia unei mișcări politice de tipul AUR într-o Românie amanetată pe termen lung Factorului Extern. I-am cunoscut și pe o parte dintre liderii AUR, ca și pe Călin Georgescu, sunt oameni de treabă, cu principii patriotice, George Simion având și beneficiul charismei.

Cineva i-a păcălit însă grav, și mi-am dat seama de asta urmărind o parte din filmul evenimentului. Instinctul nu mă înșeală de obicei (deși de data asta mi-aș dori). Să expediezi acordarea titlului de președinte de onoare în acest fel, doar de frica (proiectată de niște șmecheri!) că își face Călin Georgescu alt partid, ei bine, acest fapt și organizarea sa este vestitor de încurcături mari pe viitor. În plus,pentru o asemenea funcție într-un partid ca AUR, era mai potrivit cineva ca venerabilul general Radu Theodoru, doar spre exemplu, Călin Georgescu fiind compatibil cu o funcție de conducere executivă.

M-opresc aici, mai remarc doar că toate acestea se întâmplă exact când AUR își câstigase portanța și zbura bine, cu un lider ca George Simion ce-a dominat scena bine în ultimul trimestru. Poate de-aia s-a și întâmplat azi ce am comentat eu aici…”, scrie Cozmin Gușă pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Simona Halep anunță momentul în care se va retrage din tenis

Publicat

in

De

Simona Halep a explicat că și-a făcut planul de carieră, iar în momentul în care va simți că nu mai poate concura la cel mai înalt nivel, atunci va pune stop și se va retrage din tenis.

„Bineînţeles, am fost şocată când am auzit de retragerea lui Ash Barty, pentru că era cea mai bună jucătoare din lume şi a câştigat totul. Nu vreau să comparăm planurile de carieră şi de retragere în general, deoarece avem vieţi diferite una de cealaltă. Ea a realizat mai multe decât am realizat eu la vârsta ei, aşa că nu pot să mă compar. Nu mă aşteptam ca ea să se retragă, dar acum că a făcut-o, înseamnă că este clar că este mulţumită de decizia ei. Îi doresc toate cele bune. A fost atât de puternică să ia această decizie atât de repede.

Fiecare trebuie să decidă pentru sine şi înţeleg acest lucru. Întotdeauna am spus că, dacă voi simţi că nu mai pot juca la cel mai înalt nivel, mă voi opri. Nu vreau să joc dacă nu pot să cred în mine şi în abilităţile mele. Dacă nu crezi cu adevărat, nu are rost să continui. Acum, întâlnirea cu Patrick şi cu această nouă echipă mi-a dat o nouă încredere în mine. Ei cred cu adevărat că încă pot juca un tenis bun, aşa că obiectivul este să câştig turnee şi să fiu cât mai puternică. Voi face tot ce pot pentru a realiza acest lucru. Sunt pregătită. În ceea ce priveşte câţi ani mai am de jucat, asta se va vedea de la o zi la alta. Nu vreau să îmi stabilesc un singur obiectiv. Scopul este să ne îmbunătăţim în fiecare zi, tot timpul”, a spus Simona Halep, pentru Eurosport.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Vești mari de la stat pentru sute de mii de români! Se vor acorda mai mulți bani în cadrul acestui ajutor

Publicat

in

De

Alina Gorghiu, ‘săgeți’ către partenerii de guvernare: ‘Aud în fiecare zi cum se măresc pensiile și salariile. Dacă simți nevoia să aduci pe masa coaliției o propunere, cu argumente în spate, vino cu această propunere, discută cu partenerii de coaliție’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend