Conecteaza-te cu noi

SPORT

Cota 2 la biletul zilei este castigatoare?

Publicat

in

cota-2-biletul-zilei

Una din cele mai utilizate strategii de pariere de către tipserii profesionişi şi nu numai, este cota zilei 2, o cotă ce se poate alcătui foarte uşor, din două, trei evenimente şi care de multe ori se poate dovedi a fi câştigătoare.

Însă, vom stabili în cele ce urmează dacă cota 2 zilnica la biletul zilei este câştigătoare mereu, aşa că rămâi aproape, deoarece, cu siguranţă vei avea ceva de învăţat din cele ce vor fi scrise mai jos.

Cota 2 la biletul zilei este câştigătoare?

Nu putem spune vreodată dacă vreo cotă se dovedeşte a fi câştigătoare dinainte de a plasa pariul, deoarece totul depinde de analiza fiecăruia şi de norocul pe care îl are, deoarece, fără un gram de noroc, poţi să analizezi meciul cât vrei, cum vrei, trebuie să ai şi câtuşi de puţin noroc, pentru că, până la urmă şi pariurile sportive sunt jocuri de noroc.

Da, este complet adevărat ca şansele de câştig cu un bilet al zilei format dintr-o cotă 2 sunt ceva mai mari decât în cazul biletelor cu multe evenimente, biletele “cearşaf” cu care unii speră să dea lovituri de zeci de mii de lei.

Este absolut normal ca şansele unui bilet cu două, trei evenimente ce au cota totală 2 să fie mai crescute, însă, fără puţin noroc, va fi totuşi greu să ieşi învingător.

Sfaturi şi strategii pentru cota 2

Aşa cum deja am menţionat, cota 2 este una din cele mai folosite strategii de pariere pentru tipserii profesionişti şi nu numai, deoarece şi pariorii amatori au început să opteze pentru această cotă 2.

De ce? Deoarece o cotă se concepe destul de uşor, iar şansele de câştig sunt destul de crescute.

În primul rând, trebuie să studiezi foarte bine evenimentele din care vrei să realizezi cota 2 pentru biletul zilei, să studiezi ultimele partide ale celor două echipe, să vezi unde se dispută meciurile, dacă vor fi suporteri în tribune, dacă există accidentaţi sau suspendaţi în una din cele două echipe, cât şi situaţia de la club. Ţinând cont de toţi aceşti factori, vei reuşi să concepi o cotă 2 câştigătoare.

Un alt sfat important de care să ţii cont, este acela de a nu juca niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.

Chiar dacă astăzi cota 2 s-a dovedit a fi necâştigătoare, nu încerca să joci la recuperare, plasând o miză mai mare, tot astăzi, pentru a face profit. Aşteaptă ziua următoare, când vei fi calm, pentru că doar aşa, calm şi cu o bună studiere a evenimentelor vei putea concepe o cotă 2 câştigătoare.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

CTP, ieșire la adresa Emmei Răducanu: ‘Să o iubim pentru ce joacă. Nu pentru faptul că e româncă, că nu e!’

Publicat

in

De

„Să nu mai facem astfel de apropieri, cu Hagi, cu Simona Halep și cu Emma Răducanu. Sigur că da, o iubim, dar haideți s-o iubim pentru ce joacă, pentru cum este ea ca om. Și este extraordinară!

Nu pentru faptul că e româncă, că nu e! Tatăl ei este român. Atât. Să vă spun ceva care n-o să vă placă, dacă nu se năștea în Canada și nu trăia în Anglia, ci lucrurile astea se întâmplau în România era foarte puțin probabil ca Emma Răducanu să fie unde este astăzi, să ridice trofeul de la US Open.

Pentru că accidente fericite precum Simona Halep se întâmplă foarte rar. Dacă era în România nu știu ce făcea. Să fim serioși. Nici nu mai contează ce naționalitate are o jucătoare. Nici n-are rost să ne mai gândim. Sunt vreo șase țări, România, China, Filipine, Ecuador, Canada, Marea Britanie, toate la un loc.

Nu mai are rost în ziua de azi să iubești pe cineva, să-ți placă de cineva foarte mult pentru că «e de-al nostru». Nu, îți place pentru că joacă extraordinar, pentru că e un om extraordinar. Nu înseamnă că trebuie să îmi placă o jucătoare cu nume românesc mai mult decât o alta.

Ar trebui să ne dezobișnuim de obiceiul ăsta, să nu ne mai amăgim. E o amăgire asta, «o româncă de-a noastră a câștigat, extraordinar». Este victoria ei, e meritul ei și n-are nicio treabă cu noi. Noi nu suntem mai puțin hoți în conducerea acestei țări, mai puțin imbecili, mai puțin escroci și megalomani în conducerea României, conducerea aleasă de acest popor, dacă Emma Răducanu a câștigat la US Open și noi ne imaginăm că este o româncuță de-a noastră”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform Digi24.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SPORT

Interventie in forta pe teren la meciul Brazilia-Argentina. Fotbalisti bagati in carantina

Publicat

in

Pentru ca patru fotbalisti argentinieni nu au intrat in carantina, venind din Marea Britanie, reprezentantii Agentiei de Sanatate Publica din Brazilia au navalit pe teren. Partida, desfasurata la Sao Paulo, a fost intrerupta. Pe teren s-a instalat haosul, iar jucatorii au plecat la vestiare. Leo Messi, capitanul lotului national Argentinian, a ramas in teren sa discute cu oficialii brazilieni. Din imagini se vede ca Messi e extraordinar de nervos. Meciul a fost intrerupt la doar 5 minute dupa fluierul de incepere. Autoritatile braziliene spun ca jucatorii Cristian Romero, Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez si Emi Buendia, care evolueza in Marea Britanie, ar fi trebuit sa stea in carantina 14 zile. Ultimele noutati si ce se intampla acum in teren aici https://newsin.ro/haos-la-meciul-brazilia-argentina-dsp-ul-brazilian-opreste-meciul-pentru-carantinarea-sportivilor/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend