Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Coronavirus SUA: Guvernatorul statului Georgia a dat în judecată primăria Atlanta pentru a o împiedica să facă obligatorie purtarea măștii

Publicat

in

Guvernatorul statului Georgia, Brian Kemp, a dat în judecată autoritățile locale din Atlanta pentru a preveni ca orașul american să impună obligativitatea purtării măștii în public, relatează BBC.

Guvernatorul spune că primarului Atlantei, Keisha Lance Bottoms, îi lipsește autoritatea de a implementa această regulă.

Kemp a scris un ordin executiv săptămâna aceasta care anulează obligativitatea purtarea măștii în stat.

Bottoms, care a fost testată pozitiv la coronavirus săptămâna trecută, a spus că ordinul nu va opri Atlanta în a impune propriile reguli.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

67 COVID-19 patients in intensive care out of 456 hospitalisations

Publicat

in

De

As many as 456 people with COVID-19 are hospitalised in Romania at specialist care facilities, out of whom 67 in intensive care, the Strategic Communication Group (GCS), the official novel coronavirus communication task force, reported on Wednesday.

In Romania, 1,289 people confirmed with the novel coronavirus are in isolation at home and 610 are in institutional isolation.

Also, 53,738 people are in quarantine at home and 76 in institutional quarantine, Agerpres informs.

In the last 24 hours, 331 COVID-19 related calls were reported to the 112 emergency line and 918 to the 0800 800 358 toll-free COVID-19 info line.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

O femeie de 25 de ani a născut a şasea oară prin cezariană, în interval de 10 ani

Publicat

in

De

O echipă de medici de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie “Elena Doamna” din Iaşi a efectuat o operaţie de cezariană unei paciente în vârstă de 25 de ani, aceasta fiind cea de-a şasea intervenţie de acest gen suferită de femeie pe parcursul a 10 ani, potrivit Agerpres.

Managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie “Elena Doamna” din Iaşi, Gabriel Marinescu, a declarat că femeia a născut primul său copil la vârsta de 15 ani, toate naşterile de până acum fiind efectuate prin operaţie cezariană.

“În Maternitatea noastră, echipa operatorie formată din specialişti a efectuat cea de-a şasea operaţie de cezariană prin care a născut un băieţel sănătos de 3,94 kg.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel…

Atât mama cât şi copilul au o evoluţie bună. Pentru echipa operatorie cazul a fost o provocare deoarece este prima pacientă care a suferit şase operaţii de cezariană, toate fiind efectuate în Maternitatea noastră.

Numărul maxim de astfel de intervenţii chirurgicale recomandat de literatura de specialitate este de trei.

Dacă sunt mai multe, riscurile operatorii şi post operatorii cresc”, a declarat managerul Maternităţii ”Elena Doamna”, Gabriel Marinescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend