Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Coronavirus – Rezultate remarcabile pentru un medicament utilizat frecvent

Publicat

in

Compania Gilead Sciences a anunțat luni că rezultatele unui studiu au arătat că medicamentul său antiviral, Remdesivir, a demonstrat o îmbunătățire clinică semnificativ mai mare la pacienții cu o infecție moderată COVID-19 notează Rador.

Remdesivir este atent monitorizat, după ce Agenția americană a produselor alimentare și a medicamentelor (Food and Drug Administration – FDA) a aprobat eliberarea unei autorizații de urgență pentru utilizare, la 1 mai, invocând rezultatele unui alt studiu efectuat de Institutul Național pentru Sănătate, care a arătat că medicamentul reduce perioada de spitalizare cu 31 de procente, respectiv, patru zile, în comparație cu administrarea unui placebo. Noile rezultate anunțate de compania Gilead sunt ale unui studiu menit a evalua siguranța și eficacitatea unui tratament de minim cinci și minim zece zile cu Remdesivir, administrat în plus față de medicația standard pentru pacienții cu o infecție moderată COVID-19, în comparație cu tratamentul standard.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Profi a deschis 20 de magazine noi în iunie. Câte supermarketuri sunt pe teritoriul României în prezent?

Publicat

in

Retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a deschis în luna iunie 20 de magazine noi. Compania este cel mai extins jucător din comerțul local, având deschise undeva la 1.300 de supermarketuri și magazine de proximitate.

În ciuda crizei de Coronavirus și a tuturor cazurilor noi depistate în ultimele zile, lanțul de magazine Profi, controlat de fondul de investiții Mid Europa Partners, continuă expansiunea în ritmul obișnuit, deschizând în luna iunie 20 de noi magazine. Rețeaua s-a apropiat de 1.300 de unități prezente în peste 500 de localități din România.

Anul trecut retailerul activ pe segmentul supermarketuri și proximitate modernă a deschis 260 de magazine noi, ajungând la finalul anului 2019 la un număr de 1.184 de magazine.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO FOTO Cum arată în prezent o arenă legendară a Europei – Șantierul madrilen

Publicat

in

De

Santiago Bernabeu va primi haine noi, celebra arenă a Realului suferind în aceste momente transformări importante. Proiectul este unul amplu și ar trebui să fie dus la bun sfârșit în 2022. Costurile totale: undeva la 600 de milioane de euro.

Finalul de sezon din LaLiga îi găsește pe cei de la Real Madrid jucând pe arena Alfredo Di Stefano, cu o capacitate de 6.000 locuri, care în mod normal este utilizată de echipa secundă a madrilenilor, Real Madrid Castilla.

Noul Santiago Bernabeu va avea, printre altele, acoperiș retractabil care se va închide sau deschide în mai puțin de 15 minute.

Capacitatea va fi mărită cu aproximativ 3.000 de locuri.

De asemenea, arena va fi mai înaltă decât actuala structură cu 12 metri, iar suprafaţa va creşte cu 66.000 de metri pătraţi. Un ecran uriaş va înconjura stadionul şi va fi montat sub acoperiş.

Cum arată în prezent legendara arenă Santiago Bernabeu:

Sursa foto: Jorge Sanz/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sursa foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Cum ar trebui să arate în viitor Santiago Bernabeu:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend