Conecteaza-te cu noi

SPORT

Cornel Sorescu:”Pun mai presus interesul echipei naţionale!”

Publicat

in

fotbal salaMarţi a debutat o nouă ediţie a Campionatului European de fotbal în sală, competiţie ce se desfăşoară în Belgia. La turneu participă şi echipa naţională a României, care face parte din grupa A alături de ţara gazdă şi Ucraina. Avem reprezentanţi şi în lotul de arbitri. Piteşteanul Bogdan Sorescu, fiul preşedintelui AJF Argeş Cornel Sorescu. Acesta va oficia din nou la centru la această competiţie, după ce a făcut-o cu brio şi la ediţiile anterioare. Şeful fluieraşilor din judeţul nostru îi ţine pumnii şi speră ca România să acceadă în fazele superioare ale competiţiei, chiar dacă fiul său nu o va face. „La fel ca şi la competiţiile mari de fotbal, un arbitru nu mai poate conduce meciuri în întrecere dacă echipa sa naţională ajunge cât mai sus în competiţie. Numai că m-aş bucura foarte mult dacă echipa noastră ar reuşi să ajungă în fază cât mai avansată a competiţiei, asta chiar dacă ar fi sinonim cu plecarea lui Bogdan spre casă. Pun mai presus interesul echipei naţionale decât cel al lui Bogdan. Mă bucur foarte mult pentru el şi sper să aibă parte de jocuri foarte bune la această competiţie”, a declarat Cornel Sorescu.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Lovitură dură pentru tenisul românesc! Ion Țiriac renunță la funcția de președinte al Federației Române de Tenis

Publicat

in

De

Fostul jucător de tenis Ion Țiriac  a anunțat că renunță la funcția de președinte al Federației Române de Tenis. Acesta a menționat că noul conducător trebuie să se dedice tenisului 12 ore pe zi.

„Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Ţiriac. Pentru că luna asta oamenii de la federaţie îşi aleg un alt preşedinte. Sperăm să fie un preşedinte care să fie plătit, să fie prezent la 8 dimineaţa la federaţie şi să plece de la 8 seara. Aşa cum trebuie să fie şi secretarul general, pentru că altfel nu ajungem niciunde”, a menţionat Ţiriac, care este preşedinte din 19 iunie 2019.

Întrebat cine ar trebui să fie preşedinte în locul său, Ţiriac a răspuns: „Cel mai nimerit. Domnul Iohannis este ocupat cu preşedinţia ţării, domnul Cîţu e ocupat cu Guvernul… deci ei doi nu au cum, restul nu cunosc pe nimeni”.

Prezent la evenimentul de la Complexul Sportiv Ion Ţiriac, fost tenisman Ilie Năstase a declarat că nu este interesat de funcţia care va deveni vacantă.

„Eu preşedinte? Nu, Doamne-fereşte, am fost 12 ani preşedinte la federaţie, îmi ajunge. Am dat din viaţa mea 12 ani Federaţiei Române de Tenis şi nu regret. Pentru că această federaţie mi-a dat mult şi mie. La federaţie ca preşedinte trebuie să te sacrifici, eşti zi de zi acolo. Nu eşti plătit… deci nu ştiu care e persoana care să-şi permită treaba asta”, a afirmat Năstase.

Ion Ţiriac a fost ales, la 19 iunie 2019, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a forului naţional. La momentul respectiv, el a declarat că va sta în această funcţie doar şase luni, perioadă în care va avea ca obiective schimbarea statutului FRT şi clarificarea situaţiei fondurilor financiare de la MTS, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SPORT

Negocieri dure intre Messi si FC Barcelona, soarta argentinianului se decide chiar acum

Publicat

in

Contractul lui Lionel Messi cu Barca a expirat pe 30 iunie; de atunci se negociaza intens, dar nu se stie daca argentinianul va ramane la clubul la care si-a inceput cariera si pe care nu l-a parasit niciodata. Presedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a fost zgarcit cu presa; a spus doar negocierile progreseaza. Potrivit noilor norme La Liga, in vigoare din 2013, fiecare club poate cheltui doar o anumita suma cu jucatorii si staff-ul tehnic. Messi avea cel mai profitabil contract din lume, scrie presa spaniola. Daca si-l va putea pastra sau nu, ramane de vazut. Cert este ca divortul lui Messi de prima lui dragoste, Barca, era previzibil inca din vara trecuta, cand anuntase ca pleaca, dar apoi s-a razgandit. Mai multe despre ce miscari se fac acum in lumea fotbalului aici https://newsin.ro/messi-si-barcelona-divorteaza-se-negociaza-intens/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend