Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cornel Sorescu a câştigat alegerile pentru şefia AJF Argeş

Avatar

Publicat

in

Ieri au avut loc alegerile pentru şefia AJF Argeş. În cursă au intrat patru candidaţi, Cornel Sorescu, Marius Priseceanu, Cătălin Barbu şi Gheorghe Retevoescu. Fiecare dintre candidaţi a avut câte un sfert de oră la dispoziţie pentru a prezenta programul platformă şi pentru a-i convinge pe cei din sală că merită votul lor. Primul care a luat cuvântul a fost Cătălin Barbu, acesta anunţând la finalul celor 15 minute de discurs că se retrage din cursă şi că alege să îl susţină pe Marius Priseceanu. Astfel, în cursă se mai aflau numai trei competitori, lupta cea mare urma să fie dată între Cornel Sorescu şi Marius Priseceanu. A fost nevoie de două tururi pentru stabilirea învingătorului, asta pentru că la finalul primului tur nimeni nu a adunat numărul suficient de voturi pentru a putea să fie declarat învingător. Cornel Sorescu avea strânse 36 de voturi şi cum în sală erau prezenţi 71 de mebri cu drept de vot, Sorescu mai avea nevoie de un vot pentru a câştiga din primul tur. Priseceanu a fost al doilea cu 31 de voturi, iar Retevoescu pe 3 cu trei voturi. În turul doi lucrurile au fost cu mult mai simple. Sorescu s-a impus de o manieră categorică, scor 41 – 27 şi a obţinut un mandat de patru ani la şefia AJF Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend