Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cornel Penescu A IESIT din PUSCARIE

Avatar

Publicat

in

“În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen., respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă ÎCCJ- Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul Teritorial Piteşti, împotriva sentinţei penale nr.1668/12.10.2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 15886/280/2017, intimat fiind Penescu Gheorghe Cornel. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.Suma de 35 de lei reprezentând 1 din onorariul apărătorului din oficiu, avocat Popescu Diana Mădălina se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică de la 15.11.2017, la Tribunalul Argeş-Secţia penală.”

Aceasta este hotararea magistratilor de la Tribunalul Arges in baza careia omul de afaceri Cornel Penescu a fost astazi eliberat din arest.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend