Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cornel Ionicǎ, printre cei mai activi primari din ţarǎ

Avatar

Publicat

in

Edilul Piteştiului, Cornel Ionicǎ, este unul dintre cei mai activi primari din ţarǎ. Aşa reiese pe site-ul www.domnuleprimar.ro unde Ionicǎ este, de astǎzi, printre fruntaşii clasamentului la numǎrul de rǎspunsuri date sesizǎrilor fǎcute de piteşteni.

Edilul rǎspunde online la reclamţii, dar, nu la toate, fapt ce-i nemulţumeşte pe unii dintre semnatarii petiţiilor online. Cu siguranţǎ cǎ nu este rea voinţǎ ci pentru unele probleme nu a gǎsit încǎ rǎspunsurile.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend