Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Copiii Diamant. Noul val de copii-minune. Esti pregatit pentru ei?

Publicat

in

Copiii Diamant sunt noua generatie de copii-minune care se naste dupa generatia Curcubeu. Se spune despre copiii Diamant ca sunt prima data pe Pamant. Mai sunt cativa copii Diamant nascuti in alte perioade, dar acestia au nevoie de schimbarea vibratiei Pamantului pentru a se simti confortabil.

Copiii Diamant sunt incarcati de Lumina Divina, au puteri telepatice si telekinetice. Ei nu stiu ce inseamna furia, ura, teama sau separarea. Nu sunt familiarizati cu dramatismul de pe Pamant. Nu stiu sa faca fata durerii, suferintei sau energiilor vechi. Ei rezoneaza doar cu frecventele inalte, pure, cu dragostea si lumina divine.

Copiii Diamant transced negativitatea

Acesti copii nu aduc nimic cu ei, nu au niciun atasament. Curg precum apa, plutesc precum aerul, nu au karma de limpezit. Vibratiile lor sunt atat de inalte incat transced automat negativitatea.

Au un cod ADN care le permite sa vada dincolo de iluzii. Au abilitati de vindecatori, pot ridica cu usurinta valul si contribuie la trezirea spirituala a celorlalti.

Afla mai multe despre copiii de Cristal aici.

Copiii Diamant au o alimentatie speciala

Acesti copii sunt destul de sensibili din punct  de vedere digestiv. Le vine foarte greu sa proceseze mancarea sintetica. Negativitatea este ca o otrava pentru ei. Au nevoie de aer proaspat, de apa proaspata pentru ca au intelepciunea Universului Perfect.  Cel mai bine se simt cand mananca fructe, legume, nuci si seminte. De aceea pot parea foarte mofturosi la mancare. In plus, mananca relativ putin, pentru ca nu au nevoie de foarte multa mancare.

Energia Diamant straluceste

Copii Diamant au inceput sa apara din 2010 incoace, insa marea masa urmeaza sa apara. Din cauza inabilitatii lor de a se adapta la vibratiile mai putin inalte, pot fi catalogati drept autisi, pana cand energia Pamantului se va schimba cu totul. Comunicarea verbala este problematica, in schimb au o excelenta abilitate de a comunica telepatic sau la nivel energetic. De aici, o alta prezumtie de autism.

Sunt persoane foarte iubitoare, indragesc natura, animalele.

Atunci oamenii nu vor mai putea ignora unicitatea acestor copii. Ei au nevoie de simplitate si de caldura casei lor. Pot experimenta si ceva boli din cauza faptului ca nu fac fata actualelor energii.

Ii poti recunoaste dupa cearcanele de sub ochi, starea lor aparenta de letargie si refuzul de a fi in locuri aglomerate. Zgomotul si negavitatea sunt prea puternice pentru ei.

Copiii Diamant stralucesc datorita Adevarului si Luminii Divine. Au ritmul lor, iar parintii ar trebui sa fie foarte flexibili pentru a-i intelege si pentru a-i obisnui cu o lume care functioneaza dupa ceas. Multi dintre aceasta masa de copii, utilizeaza partea dreapta a creierului, in timp ce majoritatea oamenilor de pe Pamant sunt educati in spiritul partii stangi a creierului.

Pot fi foarte energici, de aceea au nevoie de multa miscare. Sariturile la trampoline sunt cele mai indicate in cazul lor. Rutina si strictetea unor ore de curs ii destabilizeaza.

Educatie speciala

Parintii copiilor Diamant trebuie sa-i inteleaga si sa le ofere o educatie speciala, in scopul dezvoltarii darurilor si abilitatilor cu care au venit pe lume. Din cauza unicitatii lor, copiii se pot simti neintelesi si pot fi marginalizati. Vin pe Pamant cand o mica masa de oameni exploreaza dezvoltarea spirituala, de aceea Pamantul li se poate parea prea galagios, dur si neiubitor.

De aceea, adultii ar trebui sa-si deschida inimile si mintile pentru a-i accepta si a-i intelege. Daca fac acest lucru vor fi binecuvantati cu inspiratia si unicitatea acestor copii. Ei au nevoie de iubire neconditionata, au nevoie de vibratii inalte, nu de control.

Misiune speciala

Intreaga lume (de la minerale si plante, la animale si oameni) are nevoie de o aliniere la energia Pamantului. Campul electromagnetic al Terrei se schimba, iar locuitorii ei trebuie sa vibreze la aceeasi frecventa cu planeta gazda.

Copiii Diamant vin pe lume pentru a creste vibratia si nivelul de constienta al oamenilor. Pana acum oamenii au fost ghidati de minte. In a cincea dimensiune, insa, inima este cea care va conduce.

Misiunea copiilor Diamant este aceea de a ne invata sa iesim din minte si sa traim in inima, cu dragoste si bucurie.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

EXCLUSIV Lovitură pentru Mihai Gâdea! Afacerea soției s-a prăbușit

Publicat

in

De

Lovitură pentru Mihai Gâdea și soția sa! După un an fabulos în care profitul companiei a explodat, fiind de trei ori mai mare în 2018, decât în 2017, afacerea soției lui Mihai Gâdea s-a prăbușit în anul următor, terminând anul 2019 pe minus.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, anul 2019 a fost un an catastrofal pentru Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea, respectiv pentru sora sa, Memete Naomi. Acestea dețin o grădiniță particulară, pe care au înființat-o în anul 2011.

Ei bine, conform datelor intrate în posesia Bugetul.ro, soția lui Mihai Gâdea a raportat, la Fisc, pentru anul 2019, pierderi în valorea de 48.051 de lei – aproximativ 10.000 de euro.

Cu un an în urmă, Agatha și sora sa raportaseră câștiguri de 20.000 de euro.

Practic, de la câștiguri de 20.000 de euro, afacerea soției jurnalistului Antena 3 s-a prăbușit în doar un an, având pierderi de 10.000 de euro.

Trebuie precizat că, în acte, Naomi apare ca unic asociat și administrator al companiei, în vreme ce soția lui Mihai Gâdea este sociologul grădiniței, după cum dezvăluia presa din România în urmă cu câțiva ani.

Chiar dacă anul trecut a avut afaceri de 903.803 lei, cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei, grădința a avut cheltuieli pe măsură, în valoare de 943.781 de lei.

Trei ani de venituri serioase

Anul 2018 a fost unul fabulos pentru soția lui Mihai Gâdea și sora acesteia. Dacă în 2017 grădinița a raportat un profit de 36.000 de lei, în 2018 câștigul net a urcat la 90.273 de lei.

În anul 2016, potrivit datelor companiei, grădinița a avut afaceri de 430.499 lei și un profit de 32.317 lei.

Vezi și

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Dosare cu nume grele de procurori din ‘elita lui Kovesi’, date uitării în sertarele birourilor de la SIIJ și CSM

Celebrul afacerist român care intermediază debarcarea lui Ludovic Orban – Pe cine ar vrea premier în locul șefului PNL

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! 55 cazuri noi de COVID- 19 în Argeș si un decedat !

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 230;
-persoane internate în spital: 395;
-persoane vindecate: 284;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1138;
-persoane decedate: 59.

Deces 59: Bărbat, 88 de ani, internat pe 04.07.2020 la Spitalul Județean de urgență Pitești, decedat pe 07.07.2020 la SJU Pitești. Comorbidități: boală renală cronică, diabet zaharat 2, HTA severă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend