Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

Copiii Clubului de Muzica.ro, premiati la Concursul National “Brave Claviaturi”

Publicat

in

Copiii Clubului de Muzica.ro, premiati la Concursul Brave Claviaturi

Dupa nici trei luni de la deschiderea oficiala a scolii de muzica private Clubul de Muzica.ro, iata ca au sosit si primele rezultate ale copiilor talentati si condusi cu maiestrie de profesorii lor experimentati.

Astfel, cursantii David Cinca (de numai 6 ani), Emanuel Stefan Mirea (6 ani) si Mihai Pavel (9 ani) au obtinut premiul I la categoria lor de varsta, in timp ce Nichita Rusu (5 ani) a primit premiul II, Raluca Munteanu (5 ani) si Ricardo Olaru au adus clubului de muzica.ro premiul al III-lea.

Concursul National “Brave Claviaturi” a avut loc pe 29-30 Martie 2014 si a reunit 102 participanti din toata tara ce studiaza pianul ca instrument optional sau principal la scoli, licee de muzica sau in sistem particular.

Dintre cei 102 de participanti, cursantii Clubului de Muzica.ro s-au remarcat prin piese dificile tehnic si corect interpretate, rezultatele fiind pe masura asteptarilor si efortului depus de acestia.

Clubul de muzica.ro sustine performanta si isi incurajeaza cursantii sa participe la diferite evenimente ce dezvolta abilitatile muzicale.

Despre Clubul de Muzica.ro

Clubul de muzica.ro are ca principal obiectiv descoperirea valorilor umane prin intermediul muzicii si a picturii. Stimularea interesului fata de cultura si arta, descoperirea, dezvoltarea talentului si sustinerea aptitudinilor fiecaruia prin muzica sau pictura reprezinta interesul profesorilor clubului de muzica.

Indiferent de varsta sau meserie, nivel sau pregatire muzicala, toti cei care doresc sa studieze un instrument/ canto sau pictura in sistem privat sunt invitati sa participe la cursuri, clubul de muzica fiind deschis oricarui gen muzical.

Profesorii clubului de muzica sunt buni pedagogi, absolventi de studii superioare si au o vasta experienta didactica, cautand frumusetea launtrica si talentul fiecarui cursant.

Prin numeroasele aparitii in fata publicului si premii obtinute la diferite concursuri nationale si internationale, cursantii se bucura de o educatie completa si o dezvoltare optima oricarei varste.

La Clubul de muzica.ro puteti opta pentru urmatoarele cursuri: pian, canto, chitara, vioara si pictura.

Nu stii ce i s-ar potrivi copilului tau? Alaturi de noi vei afla! Vino la Clubul de muzica si copilul tau va beneficia de o testare gratuita. Pentru inscriere contactati telefonic Clubul de Muzica.ro si orice activitate aleasa va fi in beneficiul tau sau a copilului tau!

Adresa: Strada Diligentei Nr 7 (Cursurile de pian, chitara, canto, vioara, pictura se desfasoara in zona Alba Iulia, sector 3)
Telefon : 0736 577 110

Mai multe detalii gasiti pe : clubuldemuzica.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

De

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend