Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Controale peste controale, din partea polițiștilor înainte, de sărbătorile pascale

Avatar

Publicat

in

politia controlÎn perioada 1 – 19 aprilie, la nivelul Judeţului Argeş, subsecvent acţiunilor organizate la nivel naţional, se desfăşoară acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic. În perioada 6-9 aprilie, 911 poliţişti din cadrul structurilor judeţene de investigarea fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale. Astfel, au fost verificaţi 259 de agenţi economici şi 955 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 82 infracţiuni, pentru care sunt cercetate 77 de persoane. Din totalul infracţiunilor constatate, 29 sunt infracţiuni de evaziune fiscală. De asemenea, poliţiştii au aplicat 1.193 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 286.253 de lei. 164 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 90 dintre sancţiunile aplicate sunt prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Pentru abateri de la normele rutiere au fost aplicate 874 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 65 de sancţiuni aplicate sunt prevăzute de alte acte normative. Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a sancţiunilor contravenţionale aplicate, au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 29.406 lei. În cadrul acestor acţiuni poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au acţionat pe raza judeţului, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală generate ca urmare a neevidenţierii operaţiunilor derulate şi ascunderea sursei impozabile de către persoanele juridice şi fizice.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

VIDEO DE SENZAȚIE! În Argeș, vulpea este paznic la oi !

Avatar

Publicat

in

De

Într-o perioadă in care se vorbeste tot mai mult de prezenta ursilor mult prea aproape de gospodarii sau de atacul acestora asupra altor animale domestice, vulpile par a nu fi de acord cu ceea ce se intampla. O dovada venit zilele trecute, in comuna Cicanesti din Arges, acolo unde un frumos exemplar de vulpe pare a-si fi luat in serios rolul de paznic al unei mici turme de ori. Mai mult, stiind ca este filmata, vulpea a venit spre propietarul oilor pentru a-și etala frumoasa blana dar și, probabil, bunele intentii.

ARGES – VULPEA, PAZNIC LA OI !

ARGES – VULPEA, PAZNIC LA OI !

Publicată de Profit 24 TV pe Vineri, 18 septembrie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! Fată de 15 ani, dispărută din Pitești

Avatar

Publicat

in

De

În seara zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, CIUCĂ DIANA NICOLETA, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Piteşti, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,68 m, greutate 45 kg, ochi albaștri, față rotundă, păr șaten lung, fără semne particulare.

Publicitate

Vestimentație la momentul plecării: pantaloni tip blugi, de culoare albastru, bluză albă cu mânecă lungă, încălțată cu pantofi sport, multicolori, predominantă culoarea portocaliu.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend