Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Contestatiile nu au ajutat- o ! ASTAZI, IONELA DANET a fost declarata DEFINITIV RESPINSA de la conducerea spitalului

Avatar

Publicat

in

Recent, la Spitalul Municipal Curtea de Arges a avut loc concursul pentru functia de manager, concurs la care s-au inscris doi candidati, actualul manager, Ionela Danet si economistul Marius Balan. Din motive pe care nu le vom comenta aici, ambii candidati au fost respinsi de comisia de evaluare. S-au facut contestatii insa nici asa nici unul nu a avut castig de cauza, conform procesului verbal intocmit astazi, pe care il relatam in continuare.

»Incheiat in data de 26.07.2017 de catre Comisia de solutionare a  Contestatiiilor pentru ocuparea functiei de manager persoana fizica la Spitalul Municipal Curtea de Arges, numita prin Decizia nr. 2/15.06.2017 a Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal Curtea de Arges, cu ocazia evaluarii contestatiilor depuse.

In urma verificarii dosarelor de inscriere si contestatiile candidatilor, Comisia de solutionare a Contestatiilor hotaraste conform OMS nr. 1520/2016 si Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager persoana fizica aprobat prin Hotararea  nr. 3/15.06.2017 a Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal Curtea de Arges, urmatoarele:

Candidatul Balan Marius este declarat RESPINS, pentru urmatoarele motive:

nerespectarea  art. 12, lit. l, m, n din OMS nr. 1520/2016 si Regulament

nerespectarea art. 15 pct. 2 din OMS nr. 1520/2016 si Regulament.

Candidatul Danet Ionela este declarat RESPINS, pentru urmatorul motiv:

nerespectarea art. 15 pct. 2 din OMS nr. 1520/2016 si Regulament.

Avand in vedere rezultatul contestatiilor si verificarii dosarelor celor doi candidati, Comisia propune Consiliului de Administratie urmarea cailor legale in vederea sustinerii examenului de manager la Spitalul Municipal Curtea de Arges.

Toate documentele verificate si analizate de Comisia de solutionare a Contestatiilor se predau Secretariatului unitatii.

Drept care s-a incheiat prezentul Proces-verbal.

Comisia:         Presedinte: Ec. Oreviceanu Emelian

Membri:     Ec. Guta Carmen

Col. Andreescu Gheorghe”

Conform legii concursul va fi reluat in perioada urmatoare iar Ionela Danet are sanse sa il castige, avand o vasta experienta in domeniu.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Firmă din Lerești – Argeș prinsă livrând cherestea fără documente

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Lerești.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea a livrat cantitatea de 23,14 mc de cherestea fără documente legale.
Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză, în valoare de peste 16.500 de lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Rucăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban îl pune la punct pe Rareș Bogdan: Eu sunt președinte în PNL. Orice am de discutat discut în interiorul PNL

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a răspuns, marţi, după ce sa vaccinat împotriva SARS-CoV-2, criticilor aduse la adresa sa de câţiva liberali, precizând că orice problemă legată de partid trebuie discutată în interiorul formaţiunii.

„Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului, obligaţia mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii români aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi o organizare eficientă în bătălia cu pandemia, de asemenea, aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice, care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român.

Orice am de discutat discut în interiorul PNL. (…) Preşedintele PNL este ales de congres. PNL a avut un congres în iunie 2017 şi va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres, eu sunt preşedinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public acest lucru”, a spus Orban.

El a reiterat că „orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL”. „Eu acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public”, a declarat preşedintele PNL, informează agerpres.ro

Citește și:

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend