Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Constantin Budescu nu mai vrea la Sepsi Sfântu Gheorghe – Ce motiv a invocat și cu ce echipă din Liga 1 negociază

Publicat

in

Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că mijlocaşul Constantin Budescu nu va mai semna cu echipa covăsneană, subliniind că acesta a ales să negocieze cu FC Voluntari.

„Aşa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că îşi cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântu Gheorghe este foarte departe şi are copiii la grădiniţă, motiv pentru care preferă să rămână la Bucureşti.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, şi, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranţa că la ora 10:00 vom semna contractul.

Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut nişte modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată. De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este, poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă.

Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obişnuit să existe şi astfel de cazuri, ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii îşi dădeau acordul şi apoi se răzgândeau. Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet şi tot nu a venit. Vreau să cred că vom continua să fim nişte oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru DigiSport.

Budescu, în vârstă de 32 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB la începutul lunii, el fiind legitimat la echipa patronată de Gigi Becali din septembrie 2021, scrie News.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Fostul ambasador german în Rusia susţine că Putin încearcă să provoace o foamete în Orientul Mijlociu şi Africa

Publicat

in

De

Preşedintele rus Vladimir Putin încearcă în mod deliberat să declanşeze o foamete în Orientul Mijlociu şi Africa, potrivit fostului ambasador german în Rusia, relatează duminică dpa, potrivit agerpres.

Scopul Kremlinului este de destabiliza Europa prin intermediul unui aflux masiv de refugiaţi, a declarat Rüdiger von Fritsch pentru ediţia de duminică a Der Tagesspiegel.

„Ideea lui Putin este că după colapsul aprovizionării cu cereale, oameni înfometaţi vor fugi din aceste regiuni şi vor încerca să ajungă în Europa, ca milioanele de sirieni care au fugit de ororile războiului”, a adăugat el.

Acesta este motivul pentru care Rusia împiedică Ucraina să exporte cereale şi îi bombardează silozurile, a mai spus von Fritsch.

„Cu noile fluxuri de refugiaţi, el vrea să destabilizeze Europa şi să provoace acumularea unei presiuni politice pentru ca statele occidentale să renunţe la poziţia lor dură faţă de Rusia”, a explicat fostul ambasador, afirmând că acesta este „noul război hibrid” al lui Putin.

Acest mod nou de a purta război include mijloace non-militare precum atacuri cibernetice şi campanii de dezinformare.

Ucraina este unul dintre cei mari producători de cereale din lume. Exporturile sale de cereale au fost însă blocate din cauza războiului.

Potrivit guvernului german, Rusia blochează exportul a 20 de milioane de tone de cereale din Ucraina, în special către Nordul Africii şi Asia, din care mare parte se află în portul Odesa.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Zelenski le promite polonezilor din Ucraina drepturi similare cu ale refugiaţilor ucraineni din Polonia

Publicat

in

De

​Cetăţenii polonezi din Ucraina vor beneficia de aceleaşi drepturi pe care le au în prezent refugiaţii ucraineni în Polonia, a promis duminică preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în timpul vizitei la Kiev a omologului său polonez Andrzej Duda.

Preşedintele polonez Andrzej Duda și preşedintele ucrainean Volodimir ZelenskiFoto: Facebook/ Kancelaria Prezydenta RP

Reuters relatează că un deputat ucrainean a anunțat anterior în cursul zilei că Zelenski a anunțat depunerea iminentă a unui proiect de lege prin care cetățenilor polonezi le va fi acordat un „statul legal special” în Ucraina.

Polonia a primit aproximativ 3,53 milioane de refugiaţi care au fugit de războiul din Ucraina, începând din 24 februarie, a anunţat poliţia de frontieră poloneză, potrivit thenews.pl, citat de Agerpres.

Sâmbătă, în Polonia au intrat în jur de 23.000 de refugiaţi din Ucraina, comparativ cu 23.700 în ziua precedentă.

Preşedintele polonez Andrzej Duda a semnat în martie o lege privind asistenţa pentru refugiaţii care vin din Ucraina. În virtutea acelui act normativ, persoanele respective beneficiază de şedere legală în Polonia şi au acces la educaţie, la asistenţă medicală şi beneficii sociale.

Citește și:

____

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend