Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Consiliul judeţean Argeş suspendă audienţele, din cauza crizei sanitare – Angajaţii, trimişi în concediu de odihnă pentru a putea asigura distanţarea fizică

Publicat

in

Consiliul Judeţean (CJ) Argeş anunţă că a suspendat audienţele în format fizic şi primeşte sesizări din partea cetăţenilor doar pe e-mail. Măsura este luată în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19 la nivel judeţean. Totodată, „pentru a putea asigura distanţarea fizică la locul de muncă”, angajaţii instituţiei trebuie să şi ia zilele de concediu de odihnă neefectuate în acest an, potrivit news.ro.

„Având în vedere situaţia pandemică actuală şi creşterea ratei de incidenţă în judeţ, Consiliul Judeţean Argeş a luat mai multe decizii pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor precum şi al cetăţenilor. Astfel, programul de audienţe derulat în formatul obişnuit a fost suspendat şi a fost restrânsă activitatea relaţiilor directe cu publicul la sediul instituţiei”, informează Consiliul Judeţean Argeş într-un comunicat dat publicităţii luni.

Citește și: Apelurile din dosarul Udrea-Băsescu puse în STAND BY de pandemie…

Cei interesaţi pot trimite solicitări şi sesizări în format electronic pe adresele de email: presedinte@cjarges.ro, cabinetvicepresedinte1@cjarges.ro, cabinetvicepresedinte2@cjarges.ro, sau secretarjudet@cjarges.ro.

Instituţia menţionează că audienţele se vor relua „imediat ce numărul de cazuri COVID-19 va înregistra o scădere considerabilă”.

Şi angajaţii CJ Argeş sunt afectaţi de creşterea numărului de îmbolnăviri din cauza virusului SARS-CoV-2.

„Pentru a putea asigura distanţarea fizică la locul de muncă s-a decis ca, în această perioadă, angajaţii să îşi ia zilele de concediu rămase pe anul 2021, iar acolo unde este posibil, activitatea să se desfăşoare în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu”, mai transmite CJ Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Decizii ale Guvernului: carantina de noapte pentru nevaccinați a fost eliminată! La mall, nevaccinații vor merge doar cu test

Publicat

in

De

Decizii de ultimă oră ale Guvernului Nicolae Ciucă! Șeful Guvernului, Nicolae Ciucă, a anunțat, miercuri dimineața, o relaxare a restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

Urmează să fie eliminată carantina de noapte pentru nevaccinați. Mai mult, aceștia vor putea merge și la mall, însă doar cu test.

Programul magazinelor se va prelungi până la ora 22:00.

Totodată, de Crăciun și Revelion, nu vor exista restricții.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Kaufland și Lidl, chemați la ANPC: ‘Scopul nostru este ca drepturile consumatorilor să fie respectate’

Publicat

in

De

Reprezentanții Kaufland, Lidl, Penny, Selgros și Metro au fost chemați, marți, la discuții cu conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Aceștia au răspuns unei invitații transmise de șeful ANPC, Mihai Culeafă.

Motivul întâlnirii?  Decizia invitării la discuţii a reprezentanţilor marilor magazine a fost luată de preşedintele ANPC în urma neregulilor majore constatate de comisarii instituţiei în timpul verificărilor recente realizate de comisarii instituţiei în mai multe lanţuri de mari magazine, se precizează într-un comunicat de presă.

Discuţia a avut ca temă principală calitatea produselor şi consumatorul român, fiind dezbătute, de asemenea, şi subiecte legate de promoţii şi modul în care sunt ele derulate, de curăţenia în magazine sau raportul comercial dintre marile lanţuri de desfacere cu amănuntul şi consumator”, se precizează în comunicatul ANPC.

Putem fi parteneri cu operatorii economici doar dacă respectă consumatorul, altfel manifestăm toleranţă zero pentru abaterile de la lege pe care le constatăm. Am afirmat de multe ori acest lucru şi ne vom asigura că se întâmplă, menţinând un nivel constant al controalelor, aşa cum i-am obişnuit pe cetăţeni, în ultima vreme. Scopul nostru este ca drepturile consumatorilor să fie respectate aşa cum prevede legea nu doar la noi, ci în toate ţările Uniunii Europene”, a declarat Mihai Culeafă.

Vezi și

Veste bună! Se fac noi plăți către fermierii români. Când vor intra banii în conturi

Să fie de la USR pentru USR! Primarul USR a semnat un contract prin atribuire directă pentru consilierul județean USR

Polițiștii au oprit robinetul cu bani din amenzi: ‘Suntem sătui până peste cap de restricții. Niciun polițist din țară nu cred că are vreo fantezie ascunsă să aplice amenzi la mască sau certificat verde prin localuri’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend