Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Consiliul Judeţean Argeş organizează manifestări ample de Ziua Copilului

Publicat

in

Ziua Copilului este, anul acesta, în atenţia tuturor instituţiilor de cultură finanţate de Consiliul Judeţean Argeş dar şi în atenţia unor unităţi sanitare a căror imagine a avut serios de suferit anul acest, în timpul crizei bebeluşilor cu sindrom hemolitic uremic  a cărui cauză nu fost încă depistată. În plus în piaţa Milea vom avea avea cu toţii ocazia de vedea o piesă de teatru savuroasă, pusă în scenă de actorii teatrului Alexandru Davila şi care aduc veselie oricărui privitor.

Astfel, miercuri, 1 iunie, toți copiii au acces gratuit în instituțiile de culturăBiblioteca Județeană ”Dinicu Golescu”Argeș organizând, sub genericul BIBLIOfest Junior, între orele 10.00 și 17.00, activități diverse, de la ateliere de creație . Aici enumerăm caligrafia , quilling și origami, pictură pe ceramică ţi multe alte astfel de ateliere dar şi  spectacol de marionete și muzică, până la donații de carte. De la ora 10.00, la Galeria de Artă ”Rudolph Schweitzer-Cumpăna” a Muzeului Județean Argeș, se vor desfășura atelierele de pictură ”Procese de creație”, iar de la ora 14.00, la sediul Centrului Județean de Promovare și Conservare a Culturii Tradiționale Argeș, din str. Armand Călinescu nr. 14, va avea loc Concursul ”Mugurii Folclorului Argeșean”, dedicat celor mai talentați copii – soliști vocali și instrumentiști de muzică populară din județul Argeș.

Advertisements

afis.bt

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești organizează, de la ora 11.00, în parcul Goleștilor, manifestarea ”1 Iunie – Ziua Internațională a copilului”, la care vor participa copii de la Școala Gimnazială nr. 1, Micești, Ansamblul Folcloric Mlădițe Argeșene și formația Flori de castan de la Palatul Copiilor  din Pitești, iar în încheiere, va urma un program artistic susținut de actori de la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate scenete, momente de dans, poezie şi cântec, susţinute de micuţii artişti. De asemenea, începând cu ora 18.00, pe scena din Piața Vasile Milea din municipiul Pitești, actorii Teatrului ”Al. Davila” vor juca piesa ”Dănilă Prepeleac”.

În intervalul orar 10.00 – 18.00, în Piața Primăriei Pitești și în Piața Vasile Milea, va fi amplasat câte un cort, unde cadrele medicale ale Spitalului de Pediatrie Pitești vor organiza activități de puericultură pentru copii, constând în noțiuni de alimentație și nutriție, monitorizarea greutății și a înălțimii, precum și activități distractive dedicate celor mici.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend