Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care grupul Wendel intenţionează să preia Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia

Publicat

in

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că analizează tranzacţia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, intenţionează să preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, intenţionează să preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, scrie News.ro.

”Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează Consiliul Concurenţei.

Grupul Wendel este un grup de investiţii, ce deţine un portofoliu de societăţi care activează în diverse industrii, precum fabricarea de ambalaje flexibile, certificare şi verificare, fabricarea şi distribuţia de vopseluri, servicii de formare, infrastructură globală de telecomunicaţii mobile sau fabricarea de materiale de acoperire şi produse de finisare a pielii de înaltă performanţă. Grupul Wendel este prezent pe piaţa românească prin intermediul companiei Bureau Veritas SRL care desfăşoară activităţi de testare, verificare şi certificare.

Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi din Turcia, activează în domeniul producerii şi comercializării de ambalaje flexibile pentru industria alimentară şi nealimentară. Societatea-ţintă nu are filiale înregistrate în România.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

FIFA insistă cu organizarea Cupe Mondiale la fiecare doi ani. Se va organiza o reuniune pentru a studia propunerea

Publicat

in

De

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) va organiza o reuniune pe data de 20 decembrie pentru a studia propunerea controversată a unei Cupe Mondiale la fiecare doi ani, pentru care militează de mai multe săptămâni, a anunţat forul internaţional, citat de AFP.

Cele 211 federaţii naţionale afiliate se vor reuni într-o videoconferinţă, “pentru a discuta viitorul fotbalului după ce au fost informate în detaliu de procesul de consultare în curs pe marginea acestui subiect”, a explicat FIFA.
Instanţa conducătoare a fotbalului mondial, care a lansat începând cu luna mai un studiu de fezabilitate privind o Cupă Mondială la fiecare doi ani, “ascultă toate opiniile în cadrul unui proces de consultare incluziv şi exhaustiv”, a asigurat preşedintele FIFA, Gianni Infantino, citat în comunicat.

Summit-ul va avea drept “obiectiv să se ajungă la un acord” privind calendarul internaţional şi repartizarea ferestrelor internaţionale şi a perioadelor în care jucătorii sunt la dispoziţia cluburilor, susţine FIFA.

Dezbaterile în jurul calendarului internaţional şi al unei Cupe Mondiale la fiecare doi ani au fost relansate în ultimele săptămâni de fostul antrenor Arsene Wenger, director de dezvoltare în cadrul FIFA. Forul internaţional preconizează o competiţie a echipelor naţionale în fiecare an, alternând Cupa Mondială şi competiţii continentale, concentrând de asemenea calificările doar în luna octombrie sau în octombrie şi martie.

Un raport complet urmează să fie publicat de FIFA în luna noiembrie, înaintea reuniunii globale din decembrie.

Dublarea frecvenţei Cupei Mondiale, aşa cum intenţionează FIFA, este criticată de reprezentanţi ai campionatelor naţionale din toată lumea, jucători şi suporteri, UEFA şi Sindicatul mondial al fotbaliştilor profesionişti (FIFPro).

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Marin Cilic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Moscova. Rezultatele înregistrate de miercuri

Publicat

in

De

Tenismanul croat Marin Cilic şi rusul Karen Hacianov s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Moscova, dotat cu premii totale de 697.125 de dolari.

Cilic, al şaselea favorit şi campion la Moscova în 2014 şi 2015, a dispus de americanul Tommy Paul cu 7-5, 6-3.
Vicecampionul olimpic Karen Hacianov, al treilea favorit, a dispus în optimi de australianul James Duckworth, cu 3-6, 6-3, 6-1. Rusul, campion la Moscova în 2018, va înfrunta în sferturi un alt australian, pe John Millman.

Rezultatele înregistrate miercuri:
turul I
Federico Coria (Argentina) – Alibek Kacimazov (Rusia) 6-2, 5-7, 6-2
Mackenzie McDonald (SUA) – Yoshihito Nishioka (Japonia) 6-3, 6-4
turul II (optimi)
John Millman (Australia) – Ilia Marcenko (Ucraina) 6-1, 5-7, 6-4
Marin Cilic (Croaţia/N.6) – Tommy Paul (SUA) 7-5, 6-3
Karen Hacianov (Rusia/N.3) – James Duckworth (Australia) 3-6, 6-3, 6-1

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend