Conecteaza-te cu noi

Administratie

Consilierul politic al Ambasadei SUA, în vizită la C.J. Argeș

Publicat

in

Debra Hevia, consilierul pentru afaceri politice al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, a efectuat astăzi o vizită în județul Argeș, prilej cu care a avut o întâlnire informală cu președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău. În cadrul întâlnirii, la care a participat și prefectul județului Argeș, Mihai Oprescu, au fost prezentate strategia de dezvoltare a județului Argeș, proiectele de investiții ale județului, precum și aspectele socio-economice și politice. Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, și-a exprimat disponibilitatea stabilirii unor întâlniri în vederea identificării coordonatelor de colaborare, în cadrul dezvoltării parteneriatului româno-american, în special în domeniul turismului, al educației și cercetării.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Incendiu la Vâlcele, în Argeș

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat un incendiu in comuna Merisani. Potrivit primelor informații este vorba de un incendiu la un fânar din Vâlcele provocat de neatentia proprietarilor.
La fata loului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii…

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șeful Serviciului Permise Argeș, comisarul Emil Angheloiu, S-A PENSIONAT !

Publicat

in

De

În ultimele zile, Instituția Prefectului Argeș, s-a despărțit de încă 2 colegi, cărora le-a sosit sorocul bine-meritat al pensionării. Este vorba de comisarul șef Angheloiu Emil, șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, în perioada decembrie 2009-iulie 2020, gestionând cu succes o activitate complexă, plină de provocări profesionale.

Tot zilele acestea. si Elena Sărățeanu, auditorul intern al Instituției Prefectului din luna mai 2007, pana în luna iulie 2020, a iesit la pensie. Și-a desfășurat activitatea cu profesionalism și demnitate, fiind un sprijin real managerilor acestei instituții, apreciată de colaboratorii domniei sale.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend